Afdrukken

Pupil van de Week Sietse Wieman bedankt 1e Elftal

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

SietseWiemanBedankt ik vond het leuk om pupil van de week te zijn. Hieronder mijn verslag!

Ik mocht bij het warmlopen schieten op de kieper dat vond ik erg leuk. Bij de aftrap mocht ik score bij de tegenpartij. Daarna begon de wedstrijd en mocht ik in de dug-out zitten bij de andere spelers. De 1e helft was best wel spannend en werd het 2-1. Na de eerste helft gingen we naar de kleedkamer en kreeg ik thee. De trainer vertelde hoe de wedstrijd nog beter moest. Daarna gingen we weer het veld op en is er helaas niet meer gescoord en bleef het 2-1. Gelukkig heeft Aurora gewonnen.  

Afdrukken

Kom bij de mini’s van s.v. Aurora!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Mini 08-10-16 1 250Is uw kind geboren in 2010 of 2011 en vindt hij/zij het leuk om te voetballen, kom dan bij de mini's van s.v. Aurora.
Iedere zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur worden er, onder begeleiding, allerlei leuke voetbalspelletjes gedaan op het trainingsveld.
Daarnaast worden er regelmatig onderlinge toernooien en wedstrijdjes gespeeld met en tegen de buurverenigingen.

Afdrukken

Kaartseizoen van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Kaarten-SVAURORA200 randMedio september '16 gaat het kaartseizoen weer van start. U kunt klaverjassen en jokeren in het clubhuis van SV AURORA. Deelname aan de competitie is niet verplicht, dus als u zin heeft in een avondje kaarten kom dan gerust langs.
Het cluhuis is om 19.45 uur open en de start is om 20.00 uur. De kosten bedragen 3,00 Euro per avond.

Klik hier voor data van de speelavonden.

Afdrukken

SV Aurora trots op hoofdveld zonder rubber

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

opening 1

Zondag 9 oktober openden Wethouder Jorrit Eijbersen en pupil van de week, Jip Neijssen gezamenlijk het nieuwe hoofdveld van sv Aurora met natuurgras en zonder die vermaledijde rubber korrels. Twee jaar duurde het onderzoek en het gereken van de kunstgrascommissie om een kunstgrasveld in Werkhoven te realiseren. Toch lieten de leden in mei 2016 tijdens een extra Algemene Ledenvergadering zich negatief uit over de aanleg van een kunstgrasveld.

Afdrukken

Officiële opening Hoofdveld deel 2

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Vanmiddag, voorafgaande aan de wedstrijd AURORA 1 - ZWALUWEN Utr.'11 1, opende Pupil van de Week en Wethouder Jorrit Eijbersen het nieuwe Hoofdveld van SV AURORA.