RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE

RabobankRHGeacht lid van SV Aurora,

Op 25 oktober gaat de Rabobank Clubkascampagne van start. Alle leden van de Rabobank zullen een code per email ontvangen waarmee ze kunnen stemmen op verenigingen in de Utrechtse Heuvelrug. Ook SV Aurora doet hieraan mee en wij kunnen uw steun hard gebruiken!

Verslag HDS 1 - AURORA 1

b200aHDS 1 – AURORA 1  1-1
Zondag 15 oktober 2017

Het was alweer enkele seizoenen geleden dat de ploegen elkaar troffen in competitieverband. Goede herinneringen had AURORA niet aan deze wedstrijden want thuis bleek HDS bijna niet te verslaan door AURORA.

MINI'S genieten van voetbaltraining

Mini 1Zaterdagochtend staan de jongste voetballertjes al te wachten om te kunnen trainen. Trainers Marcel, Maarten en Wouter hebben dan al de nodige trainingsattributen op het veld uitgezet. Klokslag 10.00 uur begint de training en de spelertjes luisteren goed naar de instructies van de trainers.