Eindstand Clubheld 2016 AD/UN Gemeente Bunnik

ADDe afgelopen weken kon u uw stem uitbrengen aan de Clubheld 2016 dat door het AD/UN werd georganiseerd. Voor AURORA kon men stemmen op voorzitter Wijbe Douma namens alle vrijwilligers van SV AURORA. Met een groot geldbedrag in het verschiet stemde u 32 keer op Wijbe. Helaas is dat te weinig om kans te maken op een prijs. Aan degene die hun stem hebben uigebracht willen we dank zeggen en hopen dat u volgend jaar ook weer deel gaat nemen.

Verslag ACHTERVELD 1 - AURORA 1

b200ACHTERVELD 1 – AURORA 1  3-5
Zondag 27 november 2016

Na vier goede resultaten stond, na een week rust, ACHTERVELD op het programma. Hopelijk kon AURORA het goede spel van de laatste weken een goed gevolg geven. Trainer Rob van Gardingen heeft zijn team inmiddels aardig op de rails staan en was benieuwd hoe zijn ploeg zich vanmiddag staande zou houden tegen ACHTERVELD dat thuis nog ongeslagen was en 2e op de ranglijst stond.

Van de Bestuurstafel

Veld zand 200Onderhoud van het trainingsveld

Afgelopen periode was het (bijna) onmogelijk om goed te trainen op het trainingsveld. Het oppervlak was hobbelig en er waren zaten kuilen in het veld.
Door de regen bleek het moeilijk om het trainingsveld te slepen en daarmee vlak te houden. Het handmatig opvullen van oneffenheden had niet het gewenst effect. Hierdoor was het trainen op een deel van het veld niet te doen.

Sfeer impressie OKTOBERFEST

Oktoberfest 200De activiteitencommissie had weer een gezellig feest in het clubhuis georganiseerd "OKTOBERFEST im Novemeber".  Bezoekers konden genieten van muziek van zanger Hans Boot en DJ Down. De braadworsten en het bier smaakte goed, meer woorden zijn er eigenlijk niet nodig, kijk zelf maar.

Klik hier voor de foto's.