Pupil van de Week Morris de Gier bedankt 1e Elftal

MorrisdeGierIk kwam op het voetbalveld en toen ging ik naar de kleedkamer van het 1e. Ze zaten in de 1e kleedkamer. We gingen naar het 2e veld en daar begon de warming up. Ze duwden me om toen we op de hurken zaten. Ik liep tussen de grote spelers van 2 meter of zo. En toen gingen we naar de scheids en hij gaf de wedstrijdbal aan mij. Ik moest aftrappen en ik scoorde 1-0.

Verslag AURORA 1 - RIVIERWIJKERS 1

b200AURORA 1 – RIVIERWIJKERS 1  0-0
Zondag 25-09-‘16

Uit Utrecht kwam het elftal van RIVIERWIJKERS op bezoek bij AURORA. Niet eerder speelde de teams tegen elkaar of het moet in een ver verleden geweest zijn. Het Utrechtse elftal, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de 4e Klasse, doet het tot nu toe goed in deze competitie. In de drie gespeelde wedstrijden wist het 7 wedstrijdpunten te behalen.