Indeling Seniorenleden

spelers rood logoVoor het Seizoen '16-'17 heeft de technische commissie de seniorenleden ingedeeld per team.
Onderstaand de indeling van de spelers en speelsters.

Informatie aan Jeugdtrainers en leiders

info aurora 1Beste leiders en trainers,

Volgens sommigen heeft het lang genoeg geduurd, anderen genieten nog van de vakantie en rust. Feit is echter wel dat het voetbalseizoen er weer aan komt! Ik hoop dat iedereen heeft genoten, of is het aan genieten, van jullie welverdiende vakantie.

Benodigde informatie treffen jullie onderstaand aan.

Selectie SV AURORA begint aan voorbereiding

Selectietraining AURORA 250Zondagmiddag begon de nog niet voltallige selectie van SV AURORA aan de voorbereiding van het nieuwe Seizoen. Omdat in Werkhoven de velden nog niet bespeelbaar zijn werd er net als vorige seizoen uitgeweken naar het Sportcomplex van CDW in Wijk bij Duurstede. Trainer Rob van Gardingen, die al eerder kennis gemaakt had de selectiespelers, had voor de eerste training zijn oefenstof daarop aangepast.

Voorbereiding Selectie Seizoen '16/'17

voorbereiding1Al enkele weken ligt het voetbal bij AURORA stil en geniet een ieder van zijn of haar vakantie. Ook het sportpark is flink onder handen genomen en het is nog maar de vraag of er begin van de competitie gespeeld kan worden op het hoofdveld. De technische staf heeft ook niet stil gezeten en heeft voor haar selectie een programma opgesteld om bij aanvang van het nieuwe seizoen goed voor de dag te kunnen komen.

Meer artikelen...