Indeling Bekerwedsrijden AURORA 1

KNVB 100Bekerindeling is gisteren door de KNVB online gezet en na twee jaar niet meer uitgekomen te zijn in bekerwedstrijden kan AURORA dit seizoen wel weer meedoen. Wedstrijddagen zijn op 3, 10 en 17 septeber 2017.
Indeling KNVB Districtbeker standaardteams 3e, 4e en 5e Klasse West 1 kilk hier.
Onderstaand de indeling:

Eric Jansen nieuwe trainer Dames 1

Eric 2Na het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer voor de herenselectie is het bestuur van SV Aurora ook trots te kunnen mededelen dat we voor het seizoen 2017-2018 ook een nieuwe hoofdtrainer voor ons dameselftal hebben kunnen vinden.

Van de Bestuurstafel

Beastuurstafel rood1Beste leden,

Het seizoen 2016 - 2017 zit er weer op. We hebben een mooi seizoen gehad met hoogte punten (kampioenschappen, mooie acties, leuke wedstrijden en veel gezelligheid) maar helaas ook diepte punten (blessures en overleden (oud)aurora leden).