Afdrukken

Gezelligheidstoernooi '17 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Logo Aurora ander rood2 100De aftrap van het 43ste Gezelligheidstoernooi '17 staat op punt te beginnen. Zeven PRO teams en acht recreatieteams hebben zich opgegeven en gaan op twee avonden uitmaken wie de beste is of liever gezegd de gezelligste is.|U bent van harte welkom op het Sportpark om mee te genieten van deze wedstrijden.
Het Organisatieteam wenst u een gezellige deelname aan het Gezelligheidstoernooi.

Klik hier voor programma

Klik hier voor regelementen

Afdrukken

Slottraining jeugdkeepers

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Keepers 200Dinsdag 23 mei hadden weer onze jaarlijkse slottraining met alle keepers. Totaal 16 keepers gingen de strijd aan met een grote partij keepersoorlog. Voor dat de training begon stonden we eerst 1 minuut stil na de aanslag in Engeland. Om kwart voor 8 gingen we het spelletje doen wat bekend is van tv namelijk Schiet hem van de fiets. Vader van Sietse had een oude fiets geregeld en was na dit spel weinig van over.

Afdrukken

AURORADAG 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Auroradag2017 20-05-17 134 200Ter afsluiting van het voetbalseizoen voor de Jeugd wordt altijd de AURORADAG georganiseerd. Zo was het afgelopen zaterdag gezellig druk op het sportpark. De aller jongste hadden er al een jeugdkamp opzitten en hadden de nacht doorgebracht in tenten op het hoofdveld. Van slapen kwam voor een aantal spelertjes weinig terecht maar dat mocht de pret niet drukken. Het was spannend, leuk en gezellig met veel voetbalactiviteiten.