Afdrukken

Henne Florie nieuwe trainer SV AURORA

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

HenneFlorie1Het bestuur van SV Aurora is verheugd te kunnen melden dat Henne Florie vanaf het seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van onze club zal zijn! Na de bekendmaking van het vertrek van onze huidige trainer, Rob van Gardingen, zijn we aan de slag gegaan met het profiel van een nieuwe trainer.

Dankzij de inzet van het nieuwe bedrijf van oud-trainer Gerard Pouw, OVN (Ondersteuning Voetbal Nederland), werden we in contact gebracht met Henne Florie. Hij bleek al een aantal keren door Gerard gepolst te zijn voor het hoofdtrainerschap binnen onze club en besloot een gesprek met ons aan te gaan.

Afdrukken

Keepers trainer Jeroen Scherpenzeel blijft!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Scherpenzeel JeroenJeroen Scherpenzeel blijft ook  volgend seizoen de keepers trainen!

Jeroen Scherpenzeel traint sinds september 2014 met veel enthousiasme de  keepers van de jeugd en seniorenteams.
We zijn als bestuur heel blij dat Jeroen heeft aangegeven ook in het seizoen 2017 – 2018 de keepers van de jeugd en senioren te gaan trainen. Super Jeroen! 

Afdrukken

Van de Bestuurstafel

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Veld zand 200Onderhoud van het trainingsveld 

Afgelopen periode was het (bijna) onmogelijk om goed te trainen op het trainingsveld. Het oppervlak was hobbelig en er waren zaten kuilen in het veld.
Door de regen bleek het moeilijk om het trainingsveld te slepen en daarmee vlak te houden. Het handmatig opvullen van oneffenheden had niet het gewenst effect. Hierdoor was het trainen op een deel van het veld niet te doen.

Afdrukken

AUB ONTHOUDEN!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Onthouden 200Ook SV Aurora vindt het erg belangrijk dat iedereen elkaar op- en rondom het veld respecteert en motiveert!
Dankzij Echte bakker Sjaak Doeleman hangt er daarom vanaf vandaag een schitterend bord langs ons hoofdveld met daarop onze normen en waarden! Iets waar wij als club enorm blij mee zijn!

Op de foto bedrijfsleider Berry Doeleman en jeugdvoorzitter Patrick Miltenburg.