Kaartseizoen '17-'18 van start!

b225 september '17 gaat het kaartseizoen '17-'18 van start. U kunt klaverjassen en jokeren in het clubhuis van SV AURORA. Deelname aan de competitie is niet verplicht, dus als u zin heeft in een avondje kaarten kom dan gerust langs.
Het cluhuis is om 19.45 uur open en de start is om 20.00 uur. De kosten bedragen 3,00 Euro per avond.

Klik hier voor data van de speelavonden.

Verslag FC Driebergen JO9-5M - AURORA JO9-3M

Driebergen 1 200FC DRIEBERGEN JO9-5M - AURORA JO9-3M 3-4
Zaterdag 16-09-'17

Vandaag gaat onze jongste heldinnen team zich opmaken voor een clash tegen Fc Driebergen. Gezien de recente uitslagen in de Beker zou dit net als vorige week een spannende pot op moeten leveren.

Grote Clubactie van start!

wijdoenmee 1Ook dit jaar doet SV AURORA mee aan de Grote Clubactie, een loterij die Nederlandse verenigingen steunt. Als je loten koopt, maak je kans op prachtige prijzen, en je steunt de onze club.

AURORA zoekt scheidsrechters m/v

gezocht 3 200Ter versterking van het huidige SV Aurora scheidsrechterskorps zijn we op zoek naar enthousiaste mannen/vrouwen om af en toe een wedstrijd te fluiten van onze oudste jeugd op zaterdagmiddag of van onze lagere seniorenteams op de zondag.