Het Buurttoernooi is een jaarlijks terugkerend fenomeen in onze regio. Tennissers uit de omliggende verenigingen schrijven massaal in voor dit gezelligste dubbel toernooi in de buurt!

VIP-buurttoernooi 2016

uitnodiging Buurttoernooi. kaart 300

Van 8 tot en met 18 september jl. heeft het VIP-buurttoernooi plaatsgevonden. Er zijn VeelInteressante Partijen gespeeld! De zon was volop aanwezig en dat zorgde voor  lange gezellige avonden op een vol terras. De kantine was geheel omgetoverd tot een VIP-lounge, maar daar is door het mooie weer geen gebruik van gemaakt.
Op zondag 18 september zijn er 11 finalewedstrijden gespeeld in de categorie├źn 8/9, 7 en 5/6. KIjk voor de uitslag op Toernooi.nl..

Buurttoernooi 2016 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

uitnodiging Buurttoernooi. kaart 300Vanavond is het Buurttoernooi 2016 van start gegaan. Tot en met 18 septemer '16 strijden bijna 180 deelnemers om zo hoog mogelijk te eindigen. Een sportief en gezellig toernooi met Veel Intressante Partijen. Het organisatie team nodigt u dan ook uit om eens te komen kijken en te genieten van het tennisspel.
Wil u de uitslagen of het programma zien klik dan hier.

Buurttoernooi tennis Werkhoven

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

foto buurttoernooi 2015 250Het Bingo Ballen Buurttoernooi was een groot succes! Alle tenniswedstrijden zijn met mooie weersomstandigheden gespeeld. Tijdens de finale zondag was het heerlijk toeven op het terras en werd er genoten van veel spannende tennispartijen (en lekkere bitterballen!).
Na afloop van de laatste finale wedstrijd werden we verrast door een heuse Utrechtse Bingodame! Zij liet de balletjes flink rollen en de prijzen vlogen over de tafel.