Het Buurttoernooi is een jaarlijks terugkerend fenomeen in onze regio. Tennissers uit de omliggende verenigingen schrijven massaal in voor dit gezelligste dubbel toernooi in de buurt!

Buurttoernooi 2016 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

uitnodiging Buurttoernooi. kaart 300Vanavond is het Buurttoernooi 2016 van start gegaan. Tot en met 18 septemer '16 strijden bijna 180 deelnemers om zo hoog mogelijk te eindigen. Een sportief en gezellig toernooi met Veel Intressante Partijen. Het organisatie team nodigt u dan ook uit om eens te komen kijken en te genieten van het tennisspel.
Wil u de uitslagen of het programma zien klik dan hier.

Buurttoernooi tennis Werkhoven

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

foto buurttoernooi 2015 250Het Bingo Ballen Buurttoernooi was een groot succes! Alle tenniswedstrijden zijn met mooie weersomstandigheden gespeeld. Tijdens de finale zondag was het heerlijk toeven op het terras en werd er genoten van veel spannende tennispartijen (en lekkere bitterballen!).
Na afloop van de laatste finale wedstrijd werden we verrast door een heuse Utrechtse Bingodame! Zij liet de balletjes flink rollen en de prijzen vlogen over de tafel.

Buurttoernooi '15 van start gegaan

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

Bingo ballen buurttoernooi small 250Buurttoernooi '15 is van start gegaan. Een flink aantal deelnemers vanuit de buurtverenigingen nemen deel aan dit toernooi. Onder het motto "Het Bingoballen Buurttoernooi" hoopt het organisatieteam een gezellig toernooi te hebben waar u als deelnemer en als bezoeker veel plezier zult hebben. Wij wensen alle deelnemers succes.

Klik hier voor programma en uitslagen.