Het Buurttoernooi is een jaarlijks terugkerend fenomeen in onze regio. Tennissers uit de omliggende verenigingen schrijven massaal in voor dit gezelligste dubbel toernooi in de buurt!

Buurttoernooi tennis Werkhoven: Rock around the Court!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200De afgelopen week zijn er veel spannende en gezellige tenniswedstijden gespeeld op de tennisbanen in Werkhoven.
Het thema van het buurttoernooi was: Rock around the Court. Er werd niet alleen getennist, maar op vrijdagavond tijdens de feestavond werd er ook heerlijk gedanst en was er veel gezelligheid in de kantine.

Buurttoernooi 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200Buurttoernooi '17 is van start gegaan. Een flink aantal deelnemers vanuit de buurtverenigingen nemen deel aan dit toernooi. Onder het motto "Do you wanna Rock around the court" hoopt het organisatieteam een gezellig toernooi te hebben waar u als deelnemer en als bezoeker veel plezier zult hebben. Wij wensen alle deelnemers succes.

Klik hier voor programma en uitslagen.

Inschrijven Buurttoernooi 2017

BT 2017 1 200Buurttoernooi SV Aurora Werkhoven

Het buurttoernooi vindt dit jaar plaats van 31-08-2017 t/m 10-09-2017.
Tennis liefhebbers uit o.a. Schalkwijk, 't Goy, Bunnik, Leersum, Langbroek, Odijk, Cothen, Houten, Wijk bij Duurstede, Zeist en Driebergen zijn meer dan welkom om in te schrijven!