Clubkampioenschappen 2017 SV AURORA

Uitnodiging-CK-2017 200Clubkampioenschappen 2017

De kampioenen zijn bekend! Van 13 t/m 19 maart vonden bij SV Aurora Tennis in Werkhoven de clubkampioenschappen plaats. Mooie wedstrijden en bovenal veel gezelligheid op het sportpark. De week werd zondag afgesloten met spannende finales en een heerlijk buffet verzorgd door Eethuis Aan 't Zand. De organisatiecommissie wil alle deelnemers en bezoekers bedanken voor een week vol tennisplezier! Tot volgend jaar! De CK Commissie.

Klik hier voor de foto's.

Volg CK 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Uitnodiging-CK-2017 200Al enkele dagen wordt het CK 2017 gespeeld met dit weekend de halve finales en a.s zonddag de Finale's. Het zal er om gaan spannen voor de deelnemers. U bent natuurlijk van harte werkom op het tennispark.

Klik hier voor uistlagen en planning van de wedstrijden.

Clubkampioenschappen 2016 groot succes!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

CK 200In plaats van midden in het tennisseizoen hielden we het CK dit jaar direct aan de start. Een ideaal moment om je tennisspullen weer tevoorschijn te halen en je voor te bereiden op de competitie en/of weer in de tennissferen te komen. Veel leden deden enthousiast en fanatiek mee. Het weer was fantastisch en we kijken terug op een geslaagd toernooi. Tot volgend jaar! De CK commissie!’

Klik hier voor uitslagen.
Klik hier voor foto's