Eindstand Voorjaarscompetitie '17

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBVoorjaarcompetitie 2017 zit er weer op. Diverse teams hebben de afgelopen weken onder prima weersomstandigheden hun wedstrijden gespeeld in deze competitie. Helaas kunnen we geen kampioenenteam melden al zaten enkele teams daar dichtbij. Prestaties van alle tams kunt u hier zien. Nadat u AURORA ingevuld en gevonden heeft kunt hier een team kiezen.

Wilt u snel een overzicht:

Eindstand 28-05-'17:

Landelijke Voorjaarscompetitie '17

Voorjaarscompetitie Midden '17

Tennis Competitie'16 Eind uitslagen & standen

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBDe tenniscompetitie 2016 zit er weer op. Negen teams van SV AURORA deden mee aan deze competitie welke in het weekend van 4/5 juni 2016 ten einde liep.
Het Heren 1 team (vrijdagmorgen 50+ Heren dubbel) en en het Gemengd 1 team (vrijdagavond 35+) wisten Kampioen ter worden. Wij feliciteren deze teams met het behalen van het Kampioenschap.

Onderstaand kunt u alle uitslagen en de eindstanden van alle teams terug vinden

Inschrijving Najaarscompetitie '16

KNLTB 2Beste Tennisleden,

De voorjaarscompetitie is net over de helft, maar toch nu al een bericht over de najaarscompetitie 2016 want de inschrijving moet dit jaar vroeg ingeleverd worden!
Aan de najaarscompetitie 2015 is vorig jaar enthousiast deelgenomen, ook dit jaar is die mogelijkheid vanaf week 37 beschikbaar.