Afdrukken

Tennis Competitie'16 Eind uitslagen & standen

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBDe tenniscompetitie 2016 zit er weer op. Negen teams van SV AURORA deden mee aan deze competitie welke in het weekend van 4/5 juni 2016 ten einde liep. 
Het Heren 1 team (vrijdagmorgen 50+ Heren dubbel) en en het Gemengd 1 team (vrijdagavond 35+) wisten Kampioen ter worden. Wij feliciteren deze teams met het behalen van het Kampioenschap.

Onderstaand kunt u alle uitslagen en de eindstanden van alle teams terug vinden

Afdrukken

Inschrijving Najaarscompetitie '16

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

KNLTB 2Beste Tennisleden,

De voorjaarscompetitie is net over de helft, maar toch nu al een bericht over de najaarscompetitie 2016 want de inschrijving moet dit jaar vroeg ingeleverd worden!
Aan de najaarscompetitie 2015 is vorig jaar enthousiast deelgenomen, ook dit jaar is die mogelijkheid vanaf week 37 beschikbaar.

Afdrukken

Uitslagen & Eindstanden Tenniscompetitie '15

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

Logo KNLTBBegin april '15 is de Tenniscompetitie van start gegegaan. Voor SV AURORA komen ook teams uit in de competitie '15. Onderstaand kunt op op een overzicht klikken waarin de uitslagen en de eidstanden terug te vinden zijn.

Uitslagen en Eind stand per 31-05-'15:

Naast 3 andere teams werd het Dames 1 team Kampioen (zie foto: Jolanda en Jaqueline van Lunsen, Wypke Zuidweg, Ellen van Dijk en Diana van der Poel)