Zomer Tennistoernooi 2016

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

200Donderdag 7 juli 2016 vond het zomertennistoernooi plaats om de zomer(vakantie) in te luiden. De weergoden waren de 13 jeugdleden goed gezind en er werden mooie wedstrijdjes gespeeld en leuke spelletjes gedaan. Uiteraard werd de middag afgesloten met een heerlijk ijsje! De aanstormende talenten van SV Aurora Tennis kunnen nu de hele zomer door blijven spelen en oefenen met tennisvrienden en tennisvriendinnetjes.
Erna en Antoinette bedankt voor de organisatie!

Klik hier voor foto's.

Pannenkoekentoernooi 8 april 2016

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

Afgelopen vrijdag was het weer zover! Het nieuwe tennisseizoen voor de jeugd is ingeluid met een pannenkoekentoernooi.kok

Vanaf 16.00 uur waren bijna alle jeugdleden op het tennispark te vinden. Onder het genot van limonade en een snoepje luisterden ze naar Frank die hen uitleg gaf over de middag. Daarna gingen ze allemaal enthousiast de baan op om partijtjes met elkaar te spelen.

Kind - ouder tennistoernooi '15

Foto 1 428 september Houten Racket toernooi jeugd

In het laatste weekend van september speelde onze jeugd een onderling  gezelligheidstoernooitje samen met hun ouders. In het kader van het 35-jarig bestaan van onze vereniging, speelden alle deelnemende ouders met houten rackets. Bijna iedereen van hen had vroeger wel  eens met zo’n racket getennist  of zo’n racket met houten frame thuis gehad. “Wat zijn die rackets zwaar en wat een rare snaren!”, was een veel gehoorde opmerking van de kinderen.