Tennisleraar Sander van Heijst stelt zich voor.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

file 300Mijn naam is Sander van Heijst en ben 40 jaar oud. Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

Programma & Uitslagen Voorjaarscompetitie '17

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

logo KNLTBAfgelopen weekend is de Voorjaarcompetitie 2017 van start gegaan. Diverse team zullen de aankomende weken uit komen in deze competitie. Wilt u op de hoogte blijven van de prestaties en het programma van de teams klik dan hier. Nadat u AURORA ingevuld en gevonden heeft kunt hier een team kiezen.

Wilt u snel een overzicht:

Bijgewerkt t/m 21-05-'17:

Landelijke Voorjaarscompetitie '17

Voorjaarscompetitie Midden '17

Clubkampioenschappen 2017 SV AURORA

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Uitnodiging-CK-2017 200Clubkampioenschappen 2017

De kampioenen zijn bekend! Van 13 t/m 19 maart vonden bij SV Aurora Tennis in Werkhoven de clubkampioenschappen plaats. Mooie wedstrijden en bovenal veel gezelligheid op het sportpark. De week werd zondag afgesloten met spannende finales en een heerlijk buffet verzorgd door Eethuis Aan 't Zand. De organisatiecommissie wil alle deelnemers en bezoekers bedanken voor een week vol tennisplezier! Tot volgend jaar! De CK Commissie.

Klik hier voor de foto's.

Volg CK 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Uitnodiging-CK-2017 200Al enkele dagen wordt het CK 2017 gespeeld met dit weekend de halve finales en a.s zonddag de Finale's. Het zal er om gaan spannen voor de deelnemers. U bent natuurlijk van harte werkom op het tennispark.

Klik hier voor uistlagen en planning van de wedstrijden.

Kampioenen teams bij Aurora Tennis!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

DD Kampioenen Aurora 1 200Afgelopen vrijdagavond 28 oktober 2016 kroonden twee Aurora teams zich tot Kampioen van hun klasse in de KNLTB Najaarscompetitie 2016! Aurora Dames 1 werd bij TV Spitsbergen in Veenendaal kampioen in de eerste klasse en Heren 1 werd in eigen huis kampioen door hetzelfde TV Spitsbergen in de tweede klasse te verslaan! Alle kampioenen van harte gefeliciteerd.

Afscheid tennisleraar Frank Sommandas

Frans SLieve tennisvrienden,

Onlangs, na het ouder/kind toernooi, ben ik enorm verrast door kinderen, ouders en Erna en Antoinette, de jeugdcommissie. Ik had koffie en een koekje verwacht maar ik had niet gerekend op heel veel mooie tekeningen, knutselwerken en lekkers. De map met mooie tekeningen zal ik heel goed bewaren, het lekkers is al op. Ik wil iedereen van de vereniging bedanken voor 4 hele fijne jaren. Mijn dank gaat vooral uit naar ouders, cursisten, bestuur, Erna en Antoinette van de Jeugdcommissie en natuurlijk van de kinderen van wie ik zoveel leer. De waardering die ik krijg is enorm en geeft mij de energie om door te gaan. Ik hoop dat jullie allemaal door blijven tennissen en graag tot ziens!

Hartelijke en sportieve groet,