Twee kampioenen-teams bij SV Aurora Tennis

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Dames200Vrijdagavond 27 oktober 2017 zal de boeken ingaan als een topavond voor onze vereniging. Want ook dit jaar kroonden maar liefst 2 teams van de vrijdagavondcompetitie zich tot Kampioen!

Terugblik op geslaagd Ouder&Kind Toernooi 2017!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

toernooi 200Zondag 8 oktober 2017 was het tijd voor het jaarlijks Ouder&Kind Toernooi bij SV Aurora Tennis. Met deelnemers tussen de 8 en de 79 jaar is het oprecht een evenement voor iedereen. Dit jaar maar liefst 12 koppels op de banen! Het weer zat mee en dat leverde mooie plaatjes op! Kijkt u zelf maar. Antoinette en Erna bedankt voor het organiseren.

Klik hier voor foto's.

Buurttoernooi tennis Werkhoven: Rock around the Court!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200De afgelopen week zijn er veel spannende en gezellige tenniswedstijden gespeeld op de tennisbanen in Werkhoven.
Het thema van het buurttoernooi was: Rock around the Court. Er werd niet alleen getennist, maar op vrijdagavond tijdens de feestavond werd er ook heerlijk gedanst en was er veel gezelligheid in de kantine.

Nieuw Logo SV AURORA Tennis

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

M.i.v. 30 augustus 2017 heeft SV AURORA sectie Tennis een nieuw logo.Logo Tennis transparant 200

Buurttoernooi 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200Buurttoernooi '17 is van start gegaan. Een flink aantal deelnemers vanuit de buurtverenigingen nemen deel aan dit toernooi. Onder het motto "Do you wanna Rock around the court" hoopt het organisatieteam een gezellig toernooi te hebben waar u als deelnemer en als bezoeker veel plezier zult hebben. Wij wensen alle deelnemers succes.

Klik hier voor programma en uitslagen.