Zomertoernooi voor de jeugd

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Zomertournooi juni 17 5Ondanks dat de zon zich afgelopen zaterdag 24 juni niet liet zien hebben Cas, Job, Noortje, Kajsa, Bram, Sep en Cato zich uitstekend vermaakt tijdens het jaarlijkse Zomertoernooi. Van 16.00 tot 17.00 werden er allerlei tennisvormen (mini-games, overslaan en tennis-spelletjes) gespeeld.

Inschrijven Buurttoernooi 2017

BT 2017 1 200Buurttoernooi SV Aurora Werkhoven

Het buurttoernooi vindt dit jaar plaats van 31-08-2017 t/m 10-09-2017.
Tennis liefhebbers uit o.a. Schalkwijk, 't Goy, Bunnik, Leersum, Langbroek, Odijk, Cothen, Houten, Wijk bij Duurstede, Zeist en Driebergen zijn meer dan welkom om in te schrijven!

Eindstand Voorjaarscompetitie '17

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

logo KNLTBVoorjaarcompetitie 2017 zit er weer op. Diverse teams hebben de afgelopen weken onder prima weersomstandigheden hun wedstrijden gespeeld in deze competitie. Helaas kunnen we geen kampioenenteam melden al zaten enkele teams daar dichtbij. Prestaties van alle tams kunt u hier zien. Nadat u AURORA ingevuld en gevonden heeft kunt hier een team kiezen.

Wilt u snel een overzicht:

Eindstand 28-05-'17:

Landelijke Voorjaarscompetitie '17

Voorjaarscompetitie Midden '17

Tennisleraar Sander van Heijst stelt zich voor.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

file 300Mijn naam is Sander van Heijst en ben 40 jaar oud. Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

Clubkampioenschappen 2017 SV AURORA

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Uitnodiging-CK-2017 200Clubkampioenschappen 2017

De kampioenen zijn bekend! Van 13 t/m 19 maart vonden bij SV Aurora Tennis in Werkhoven de clubkampioenschappen plaats. Mooie wedstrijden en bovenal veel gezelligheid op het sportpark. De week werd zondag afgesloten met spannende finales en een heerlijk buffet verzorgd door Eethuis Aan 't Zand. De organisatiecommissie wil alle deelnemers en bezoekers bedanken voor een week vol tennisplezier! Tot volgend jaar! De CK Commissie.

Klik hier voor de foto's.

Volg CK 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Uitnodiging-CK-2017 200Al enkele dagen wordt het CK 2017 gespeeld met dit weekend de halve finales en a.s zonddag de Finale's. Het zal er om gaan spannen voor de deelnemers. U bent natuurlijk van harte werkom op het tennispark.

Klik hier voor uistlagen en planning van de wedstrijden.