Kom tennissen!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Wilt u sporten combineren met gezelligheid?

Onze tennisvereniging is een gezellige vereniging met 4 verlichte kunstgrasbanen waardoor er het hele jaar door getennist kan worden. En wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten!
Daarnaast beschikt tennisvereniging Aurora over een gezellig clubhuis.

Tennisvereniging Aurora is een tennisvereniging voor jong & oud en voor beginnend & gevorderd. Gezelligheid staat hoog in het vaandel.
De kneepjes van het tennis kunnen desgewenst worden bijgebracht door het volgen van tennislessen.

Door de activiteiten die de vereniging organiseert, kom je makkelijk in contact met andere leden. De activiteitencommissie organiseert ieder jaar meerdere toernooien waaraan iedereen kan deelnemen.
Zo zijn er de clubkampioenschappen en het supergezellige Buurttoernooi, waarbij ook leden van omliggende tennisverenigingen worden uitgenodigd.
Daarnaast is er het hele jaar door het ‘poulen’ op de dinsdagavonden. Op deze avonden speel je diverse dubbelpartijtjes van een half uur, steeds weer met en tegen andere clubgenoten. Iedereen is welkom op deze avonden! Zo hoef je niet per se af te spreken om toch elke week een balletje te kunnen slaan en leer je makkelijk nieuwe mensen kennen binnen de club.

Ook voor de jeugd is Tennisvereniging Aurora erg aantrekkelijk. Naast de vele toernooien, investeert de vereniging in de jeugd door wekelijkse tennislessen.

Kortom: iedereen is welkom!

Spreekt bovenstaande je aan en wil je lid worden?
Neem dan contact op met Ernst Rutgers (ledenadministratie), 0343-551667.

Je kunt ook hier een aanmeldingsformulier downloaden.

Senioren € 130,00 per jaar
Junioren € 130,00 per jaar
Junioren, zonder les, uitsluitend geboortejaar 2000 t/m 2005 € 65,00
Mini tennis, geboortejaar 2009 t/m 2011 € 67,50

Wil je meer informatie, dan kun je ook contact opnemen met Arianne Rutgers (secretaris), 0343-551667.

Voor tennislessen kun je je aanmelden bij Tennis Academy Stefan Tewes 06-14577784.