Introductie Label

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Ieder lid vindt het vast wel eens leuk om te tennissen op ons park met familie, vrienden of collega’s.

Nu kan het zijn dat deze mensen géén lid van onze vereniging zijn. Om deze mensen toch in de gelegenheid te stellen samen een balletje te slaan, is het mogelijk om een introductielabel te kopen. Door de aanschaf van een introductielabel kun je als lid van onze vereniging een gastspeler introduceren. Het introductielabel wordt gebruikt om een baan af te kunnen hangen, en heeft dat dezelfde functie als een spelend lid van onze vereniging.

Voor deze introducé gelden dan ook de regels die van toepassing zijn op o.a. baangebruik en afhangen.
Het introductielabel is alleen geldig voor de datum die op het label wordt vermeld.

Het introductielabel is verkrijgbaar op de volgende adressen :

• Dagwinkel Anno v.d. Berg, Zwaanweg 17 te Werkhoven

• José Bosch, Paradijs 2 te Werkhoven

Voor slechts € 3.50 per dag kun je een introductielabel aanschaffen op de bovengenoemde adressen. Voor jeugd € 2.50

Wat is verder belangrijk !

Om ervoor te zorgen dat de toplaag van de tennisbanen niet kapot worden gemaakt,
is het van belang dat de gastspeler met het juiste schoeisel de baan betreedt.

Nogmaals, ook voor deze speler gelden de regels van het baan- en afhangreglement.