Van de Bestuurstafel

Beastuurstafel rood1Van de bestuurstafel

Beste leden,

Afgelopen weekenden hebben weer in het teken van voetballen gestaan. Met veel plezier is het nieuwe seizoen weer van start gegaan.

In de zomerstop hebben we niet stil gezeten. Op het dak van de kantine is een nieuw dak gekomen. We zijn trots op de 92 zonnepanelen die ons dak rijk is. Door de zonnepanelen gaan we in de toekomst minder energiekosten betalen maar het belangrijkst, we denken aan het milieu. De verduurzaming van de kantine zal dit seizoen doorgaan. We gaan kijken hoe we beter om kunnen gaan met de energie.

Op het tweede veld zal binnenkort de lang verwachtte verlichting komen. Door een probleem bij de leverancier is het project uitgelopen maar maandag 30 oktober zal er worden begonnen met het aanleggen van de stroomkabels. Uit de Algemene Leden Vergadering kwam het idee om gelijk een datakabel mee te nemen zodat we wifi op het tweede veld kunnen hebben. De kabel wordt aankomende maandag ook meegenomen.

Doordat het project vertraging heeft opgelopen is het de verwachting dat we half november gebruik kunnen maken van de verlichting op het tweede veld.

24 September stond gelijk de derby sv Aurora 1 – sv Odijk 1 op het programma. De wedstrijd was in evenwicht, 1-1. Helaas was het niet de wedstrijd die het meeste opviel maar waren het de clubkleuren van sv Odijk die op de kantine, kleedkamerdeur en dug-out zijn geschilderd. Deze vandalen zijn helaas door sv Odijk niet op te sporen. Bestuur van

sv Aurora en sv Odijk zijn nog in gesprek om tot een goede oplossing te komen.

Momenteel zijn we aan het zoeken naar een goede manier om de gele en zwart verf van de muren, ramen, deuren en dug-out te krijgen.

Zaterdag 4 november hopen we iedereen om 20 uur te begroeten bij het Oktoberfest! De kantine al omgebouwd worden tot een heuse bierstube. We hopen op veel mensen dus leden maar ook ouders van jeugdleden zijn van op dit gezellige feest harte welkom!

De Rabobank clubkascampange is ook van start gegaan. Tot en met 8 november heeft u de tijd om uw stem aan aurora te geven. Bij deze alvast bedankt voor uw stem!

Kortom sv Aurora is weer in beweging! We hopen u snel weer te zien.

Sportieve groet,

Bestuur sv Aurora voetbal