Van de Bestuurstafel

Beastuurstafel rood1Beste leden,

Het seizoen 2016 - 2017 zit er weer op. We hebben een mooi seizoen gehad met hoogte punten (kampioenschappen, mooie acties, leuke wedstrijden en veel gezelligheid) maar helaas ook diepte punten (blessures en overleden (oud)aurora leden).

We zijn nu nog de lopende zaken aan het afhandelen (teamindeling jeugd en senioren, financiĆ«le afhandeling, voetbaltechnische zaken, groot onderhoud zoals asbestsanering en nieuw dak met zonnepanelen). We bereiden ons alweer voor op het nieuwe seizoen. We hebben weer nieuwe mensen gevonden voor het (jeugd)bestuur, wedstrijdzaken, verzorgen van trainingen, aanvulling van verschillende commissies etc. Hierover komt in het begin van het nieuwe seizoen een overzicht

Hieronder de nodige informatie van de lopende zaken.

• Tweede veld

In de zomerstop wordt het gehele tweede veld vernieuwd. Er komen extra drainage buizen, sproeiers in het veld en er komt verlichting. Door de verlichting zullen we in staat zijn om ook op het tweede veld te gaan trainen. We hopen het trainingsveld hiermee te ontlasten ontlast kan, zodat we langer kunnen genieten van een goed trainingsveld. Om het tweede veld niet kapot te lopen zal er een schema worden gemaakt welke teams op het trainingsveld trainen en welke teams op het tweede veld.  Ook zal het mogelijk zijn om avondwedstrijden te spelen.

• Eerste veld

Vrijdag 16 juni zal het eerste veld worden ingezaaid. Hierna is het verboden om op het eerste veld te voetballen! Het gras heeft rust en tijd nodig om goede wortels te krijgen.

• Trainingsveld

Het trainingsveld is al vanaf begin mei niet meer toegankelijk. Momenteel komt het gras omhoog. Helaas ook het onkruid. Het sporthuis geeft aan dat als het gras sterker wordt ze het onkruid zullen bestrijden.

• Parkeerplaats

Een tijdje geleden heeft het sporthuis ervoor gezorgd dat de parkeerplaats opnieuw opgehoogd is. Ze hebben gezorgd voor 1 toegangsweg. In het verleden is gebleken dat er veel afval werd gestort. Om dit tegen te gaan heeft het sporthuis een slagboom geplaatst, zodat er alleen auto's op kunnen als er gevoetbald wordt.

• Kantine

Ook de kantine is aan een grondige onderhoudsbeurt toe.  Binnenkort worden de dakplaten van de kantine gehaald. Er is geconstateerd dat in de dakplaten asbest zit. De dakplaten worden dan ook zo spoedig mogelijk vervangen. Aan de tennis zijde komen zonnepanelen. Ook worden de kozijn vervangen voor kunststofkozijnen met dubbelglas. Deze maatregelen zijn nodig omdat we de komende jaren onze eigen energiekosten moeten betalen. Voor de isolerende maatregelen hebben we subsidie van het rijk en de gemeente aangevraagd en gekregen.
Kortom ook in de zomerperiode wordt er hard gewerkt!
Verschillende teams hebben nog een afsluitende avond (gehad). Wij danken jullie allemaal voor je positieve bijdrage aan de gezellige en sportieve sfeer binnen de sv Aurora. Sommigen onder ons hebben we al extra in het zonnetje gezet of krijgen nog een bedankje met speciale vermelding. Ook hierover in onze lagere berichtgeving meer.

Namens het bestuur wensen wij iedereen een fijne vakantie toe. We zien iedereen graag gezond en uitgerust terug bij de training en de start van het nieuwe seizoen.

Sportieve groet, het bestuur van sv Aurora afdeling voetbal