Dit is een van de gezelligste toernooien die SV AURORA al jaren kent. Veel teams uit en buiten Werkhoven schrijven jaarlijks vopor dit fantastische toernooi in. Ook de feestavonden zijn altijd erg gezellig.

Afdrukken

Eindstand 42ste Gezelligheidstoernooi '16

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Vcompany 200Aan het einde van het seizoen wordt zoals ieder jaar het geval  is het "GEZELLIGHEIDSTOERNOOI" georganiseerd bij de SV AURORA. Het organisatieteam had weer een indeling gemaakt in twee categorieën, te weten "PRO" en "RECREANTEN". Zowel in de PRO poule en de RECREANTEN poule streden ieder 8 teams om het hoogst haalbare. Vorige week vrijdag 13 mei werd er afgetrapt en afgelopen vrijdag 20 mei vonden de finales plaats. Het werd heel gezellige en spannende strijd.

Afdrukken

Uitslagen & programma Gezelligheidstoernooi '16

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Winaars 2015Onder heerlijk weersomstandigheden werd er afgetrapt voor de 42ste editie van het GEZELLIGHEIDSTOERNOOI '16 van SV AURORA.Het Organisatieteam had de deelnemende teams onderverdeeld in twee categoriënen, t.w. "PRO" en "RECREANTEN".

Klik hier voor foto's13 mei '16

Onderstaand de uitslagen van de "PRO" en "RECREANTEN" wedstrstrijden van 13 mei '16.

Afdrukken

Gezelligheidstoernooi '16 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Logo Aurora ander rood2 100Vanavond start het Gezelligheidsteornooi '16 weer. Er is weer een indeling gemaakt in twee categorieën te weten de "PRO" en "RECREANTEN". De winnaars van vorig jaar Save The Whale 1 en 2 zullen de wisselbeker zeker gaan verdedigen en proberen deze opnieuw te winnen.

Het organisatieteam wenst u een prettig Gezelligheidstoernooi.

Klik hier voor programma.
Klik hier oor reglementen.