Verslag Vreeswijk J09-3M - Aurora JO9-3M

Vreeswijk 6 200Meiden van Aurora JO9-3M op stoom

Deze zaterdagochtend 18 november 2017, de dag dat Sinterklaas voet aan wal zette in Dokkum, mochten onze meiden van de JO9-3M aantreden tegen Vreeswijk in Nieuwegein. Het leek er op dat de Goedheiligman er voor had gezorgd dat de meiden op tijd thuis zouden zijn om niks van de intocht te hoeven missen, want de aftrap was al om 08.30 uur gepland. Dat betekende dat onze supporters colonne om 07:30 uur Werkhoven uitreed.

Uitslag RABOBANK #ClubkasRH aktie

Rabo 200Vanavond werd in Houten de uitslag bekend gemaakt n.a.v. de RABOBANK Clubkas actie. Veel deelnemende verenigingen waren aanwezig en natuurlijk heel nieuwsgiering welk bedrag zij zouden gaan ontvangen.

De schrijvende Scheidsrechter

slecht weer 1 200 1Aurora 4 – Voorwaarts  uitslag 3-0
zondag 12 novenber '17

Vandaag moest ik weer te veld naar Werkhoven om de wedstrijd van Aurora  4 in goede banen te leiden. Ik had eigenlijk wel een telefoontje verwacht dat de wedstrijd niet door zou gaan , want er was weer aardig wat hemelwater naar beneden gevallen maar het ging toch door.

Schrijf je in voor KERSTZAALVOETBALTOERNOOI'17

Logo Aurora ander rood2 250KERSTZAALVOETBALTOERNOOI
ZONDAG 17 DECEMBER 2017

Beste jeugdspeler van Aurora,

De dagen worden korter. De bladeren zijn gevallen. Dus het is tijd om je weer klaar te maken voor ons jaarlijkse en o zo gezellige kerstzaalvoetbaltoernooi!!