Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '16-'17

Voetbalstatistieken1Terwijl de nacompetitie voor degradatie en promotie nog in volle gang is zit voor AURORA al enkele weken de competitie erop. Na afgelopen seizoen gedegradeerd te zijn uit de 3de Klasse wilde het elftal o.l.v. de nieuwe trainer Rob van Gardingen zo snel mogelijk weer voor de prijzen gaan. Kort voor het einde van dit seizoen gingen trainer en selectie uit elkaar en ging AURORA vol voor een plek in de nacompetitie.

Helaas lukte dat net niet en zat voor AURORA half mei de competitie erop. In de laatste wedstrijd stond keeper Timo Freen centraal. Hij sloot zijn voetbalcarrière, waarvan de laatste vijf seizoenen bij AURORA, af en hing zijn voetbalschoenen letterlijk en figuurlijk aan de wilgen.
Een goed gebruik is om aan het einde van een seizoen allen cijfers en bijzonderheden te laten zien en dat doen we nu dus ook.
SV AURORA wenst u een fijne vakantie

Totaal gespeelde wedstrijden 156
Totaal aantal doelpunten 740
Toaal aantal doelpunten (thuis) 414