AURORA zoekt scheidsrechters m/v

gezocht 3 200Ter versterking van het huidige SV Aurora scheidsrechterskorps zijn we op zoek naar enthousiaste mannen/vrouwen om af en toe een wedstrijd te fluiten van onze oudste jeugd op zaterdagmiddag of van onze lagere seniorenteams op de zondag.

Met name in de beginperiode word je uiteraard begeleid door een ervaren scheidsrechter. Daarnaast kun je een scheidsrechterscursus volgen. De kosten daarvan komen uiteraard geheel voor rekening van Aurora. Verder bieden wij een onkostenvergoeding.
Ben je geïnteresseerd om te fluiten bij onze gezellige club, wil je meer informatie of weet je iemand die we kunnen benaderen, neem dan contact op met Tom de Bruin.