Het leukste teamuitje van seizoen 2017/2018 komt eraan!

A4 FCU RAC sv aurora 200Beste leden van SV Aurora,

Het leukste teamuitje van seizoen 2017/2018 komt eraan!

Op zondag 25 februari speelt FC Utrecht thuis tegen FC Twente en bij deze mooie Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van SV Aurora tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club SV Aurora!

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – FC Twente voor 7,50 euro een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van 12,50 euro. En SV Aurora profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht 2,50 euro gestort in de clubkas!

Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/svaurora

Nog even in het kort:

25 februari, 16.45 uur, FC Utrecht – FC Twente
Kaarten te koop voor leden van SV Aurora voor 7,50 euro (tot 16 jaar) en 12,50 euro (volwassenen). En: 2,50 euro per gekochte kaart gaat de clubkas in. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten! Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zondag 25 februari!