Verslag AURORA 1 - HDS 1

b200AURORA 1 – HDS 1 0-5
Zondag 11 februari 2018

Al snel bleek dat HDS vanmiddag te sterk zou zijn voor AURORA, (miste een aantal basisspelers) dat al snel op achterstand werd gespeeld. Binnen 3 minuten was het al raak voor de koploper van de 4e Klasse H.

De wedstrijd speelde zich daarna op de helft van AURORA af dat alleen maar kon verdedigen en de schade zo beperkt mogelijk te houden. Na deze vroege treffer kreeg HDS veel doelrijke kans maar verzuimd de trekker over te halen. AURORA kwam echter niet onder de druk uit waardoor een volgend doelpunt niet uit kon blijven. In korte tijd hielp de verdediging van AURORA de tegenstander aan drie doelpunten en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. HDS kon zich uitleven op het Werkhovense veld en deed dat dan ook. De Leersumse keeper had weinig tot niets te doen en hield zich warm door rond te lopen in het strafschopgebied.
Na rust een zelfde beeld met een aanvallend HDS en een zeer verdedigend AURORA dat door een fout in de verdediging opnieuw een tegentreffer moest incasseren. Het eerste schot op het doel van HDS was na een uur spelen maar de inzet van Joris Verkerk kon zonder veel problemen geplakt worden door de HDS keeper. HDS kreeg in het verdere verloop van de wedstrijd legio kansen om de score te vergroten maar verzuimde dat te doen. Niet te missen kansen werden over of naast het doel van keeper Jan Verbree geschoten. Opgemerkt moet worden dat Jan Verbree met een paar prima reddingen zich herstelde van een matige eerste helft.
HDS vond het genoeg en speelde de wedstrijd uit zonder verder in problemen te geraken.

Klik hier voor westrijdfoto's.

Scoreverloop:
3) 0-1
25) 0-2
27) 0-3
31) 0-4
55) 0-5

Opstelling AURORA:
Jan Verbree, Mike van Lunsen, Pepijn van de Poel, Chris van der Lingen, Kevin Oskam, Ronald van der Tol (50. Brian Terpstra), Frans de Coo (80. Frans de Coo), Joris Verkerk, Jauke Cohen, Sander de Bruin, Bas de Bruin.