Blessure behandeling Selectie

Verzorging Selectiespelers S.V. Aurora

Algemeen:

Zoals in de jaarvergadering van oktober 2011 is gemeld, zijn wij dit seizoen gestart met een verzorgingstraject bij sportblessures opgelopen bij wedstrijden van SV Aurora, Peter van Kooten zal als vrijwilliger deze verzorgingstaak op zich nemen.

Een korte taakomschrijving:

• Blessure behandelingen op donderdagavond en zondagochtend en middag.
  • Eventueel aanbrengen van ondersteuning (intapen etc.) voor de start van wedstrijden.
  • Overleg met Fysiotherapie in Odijk voor vervolgbehandelingen.

De mogelijkheid om van deze diensten gebruik te maken geldt dit seizoen alleen nog voor de selectie spelers. Mocht dit na dit seizoen een succes zijn zullen wij als bestuur een besluit nemen om dit eventueel wel/niet door te trekken naar andere senioren elftallen.

Er wordt momenteel ook een plan gemaakt om in de kantine een verzorgingsruimte in te gaan richten.

Informatie voor selectie spelers:

Tijden van behandeling:

• Donderdag 20.30 - 21.30 uur (geblesseerde spelers vanaf 20.30 uur, getrainde spelers vanaf 21.00 uur).
  • Zondag 12.00 - 13.00 uur => spelers 1e elftal.
  • Zondag spelers 2e elftal op afspraak voor de wedstrijden (tijden verschillen hierin).

Indien bovenstaand niet toereikend is voor een speler kan er na telefonisch overleg een andere afspraak worden gemaakt met Peter. Dit kan bij Aurora of eventueel op het thuisadres van Peter.

Peter van Kooten
Krommekamp 17