Rabo ClubSupport

logoLeden van de Rabobank Rijn en Heuvelrug beslissen waar een deel van de nettowinst naartoe gaat. Via Rabo ClupSupport mogen leden stemmen op meer dan 200 deelnemende clubs uit de regio die zij een warm hart toedragen.

Pupil van de Week Wessel de Boer bedankt 1e Elftal

WesseldeBoer 15 09 19 033Om 13.30 uur melden Wessel zich in de kantine van de Club, hier was de eerste kennismaking met hoofdtrainer Henne Flori. Henne heeft Wessel meegenomen naar het team. Met het team en een hele mooie bal kwam Wessel het veld op.
Wessel mocht met de warming-up meedoen. Dit was erg wijs tussen die grote jongens.

MO11-1 poulewinnaar Beker '19-'20

Loosdrecht 1 200Wat een regen, wat een strijd, wat een overwinning!! Heel goed gedaan meiden. Na 1-0 achter, Fien met de 1-1, 1-2 via volley van Vieve . Dubieuze penalty voor Loosdrecht, maar gestopt door Lise! Kort daarop toch de 2-2, maar Fenne die met een boogbal van 10 meter afstand de winnende 2-3 binnenschoot. We knokten vervolgens met z'n allen voor behoud van de voorsprong.

SV AURORA doet mee met GROTE CLUBACTIE 2019

images 1SV AURORA doet dit jaar ook weer mee met de Grote Clubactie. Wij hopen dat u zoveel mogelijk loten gaat kopen.
Zaterdag 14 september 2019 gaat de Grote Clubactie van start.
De loten kosten € 3,00 waarvan € 2,40 rechtstreeks naar SV AURORA zal gaan.
De kopers van een lot kunnen mooie prijzen winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,00.

weddenbonus