Het MIDWINTERFEEST

Midwinterfeest 11 01 20 007 200Gisterenavond organiseerde AURORA een eerste feestavond in dit nieuwe jaar. Er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen tijdens dit Jubileumjaar waarin het 90 jarig bestaan van onze vereniging gevierd zal gaan worden.

Graag z.s.m. contributie betalen!

ContributieEr zijn nog een aantal leden die de contributie nog niet betaald hebben.
Doe dat nu meteen anders loop je risico dat we de vordering uit handen moeten geven wat extra kosten met zich mee brengt.Daarnaast kunnen we ook besluiten dat er niet gespeeld wordt zolang de contributie niet is betaald !

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie200

Vanmiddag vond  traditioneel de  Nieuwjaarsreceptie van SV AURORA plaats het clubhuis. Voorafgaand werd een kort voetbaltoernooitje georganiseerd waaraan zo'n 50 spelers deelnamen. Onder prima weersomstandigheden werd dit toernooi gespeeld en zeer gewaardeerd door de deelnemers die graag het veld weer op wilde om te kunnen voetballen. Sportieve wedstrijdjes met veel strijd werden er afgewerkt.

weddenbonus