Jouw mening is belangrijk!

jou mening belangrijkBeste leden,

Afgelopen zaterdag is er via een bericht op de website van onze club en de verschillende groep apps gevraagd naar jullie mening over het overstappen van de selectie van zondag naar zaterdag en over het plaatsen van de tribune naast het 1e veld ter hoogte van de dug-outs.

Selectie van zondag naar zaterdag?

Logo AURORA kleur 1 kleinSv Aurora, afdeling voetbal
met de selectie van de zondag naar de zaterdag

Na ampele overweging en rijp beraad is het bestuur voornemens om bij de KNVB aan te geven om de selectie op zaterdag te laten spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor onze vereniging een goed besluit is. Ook de jeugdcommissie ziet geen grote obstakels.

Uw reactie op het plaatsen van een Tribune!

Logo AURORA kleur 1 kleinVoorgenomen besluit

• voor het plaatsen van een kleine tribune
  • zie foto’s website sv Aurora (ppt)

Door de maatregelen m.b.t. het C-virus zullen wij niet binnen een afzienbare periode de nieuwe extra-ALV kunnen organiseren. Toch hebben wij een besluit nodig van de leden om onze afspraken na te komen. Na bijna een jaar is het bestuur met de gemeente in overleg over het plaatsen van een kleine tribune tussen het hoofdveld en de manege van de veldruiters.

Van het Bestuur --Belangrijk--

Logo AURORA kleur 1 klein

Beste leden, trainers, ouders, supporters en sponsoren,

Allereerst hopen wij dat het goed gaat met jullie familie, vrienden, partners, kinderen en met jullie zelf. Uiteindelijk is gezondheid het belangrijkste dat nu telt. We constateren dat we met elkaar in een vervelende situatie zitten. Het zijn bijzondere, ingrijpende en verwarrende tijden.

Informatie jeugdleden voorjaar 2020

Logo AURORA kleur 1 klein

Werkhoven, maart 2020

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,

Corona houdt het land in de greep. Scholen houden tot 6 april de deuren gesloten en ook onze mooie sport is voorlopig in teamverband stilgelegd. Er zijn geen trainingen en wedstrijden tot nader bericht. Maar al een tijdje zijn we nieuws aan het verzamelen voor deze nieuwsbrief, en dat willen we jullie niet onthouden.

weddenbonus