Senioren AURORA sluiten Seizoen '17-'18 af.

Sluiting 1 200Gisterenavond werkte de trainers Henne Florie en Egbert Molenaar de laatste training van het huidige seizoen af voor de senioren van SV AURORA. Echt trainen was het niet maar een gezellig voetbaltoernooitje waaraan de beide trainers zelf meededen.

AURORA 3 toch winnaar KNVB Beker!

FinalleKNVBBekerVia de Officiële SV AURORA Facebook pagina heeft u misschien al vernomen dat de tegenstander van AURORA 3 tijdens de KNVB Beker Finale op 3 juni '18 in Uithoorn, uit de bekercompetitie is gezet.

Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '17-'18

Voetbalstatistieken1Het seizoen '17-'18 zit erop. AURORA eindigde dit seizoen op een 6e plaats op de ranglijst en dat stelde enigsinds teleur. Deze plaats gaf geen recht op deelname aan de promotie-nacompetitie welke momenteel in volle gang is. Er had meer in gezeten in vooral de thuiswedstrijden. Buiten Werkhoven behaalde AURORA de meeste wedstrijdpunten.

Jeugd ontvangt mooi bedrag van Kaartcommissie

Kaarten 2 200Tijdens de AURORADAG '18 ontving Jeugd Voorzitter Eric van Rooijen een check van 1400 Euro om te besteden aan de Jeugd van SV AURORA. Dit bedrag werd overhandigd door Paul de Wit die namens de deelnemers aan de Joker-en Klaverjascompetitie, welke eind april beëindigd werd.