Cursus reanimatie/AED erg nuttig

AED 17 01 19 009 200Afgelopen donderdagavond werd de cursus reanimatie/AED gegeven. De elf deelnemers aan deze cursus kregen van docent dhr. van Schaik nuttige tips. Voordat dat zover was had hij eerst uitleg gegeven hoe reanimatie gestart kon worden zodra een situatie als deze zich voor zou doen. Ook de werking van de AED werd besproken. Na deze informatie werd er geoefend met een slachtoffer, pop Anie.

SV AURORA Nieuwjaarsreceptie

NW 1 200Afgelopen vrijdagavond organiseerde het Bestuur van SV AURORA haar Nieuwjaarsreceptie. Onder aanwezigheid van leden en sponsors werd een toost uitgebracht op het Nieuwejaar 2019. Voordat de toost werd uitgebracht spraak voorzitter Wijbe Douma zijn Nieuwjaarstoespraak uit met een terugblik op 2018 en vooruitkijkend naar 2019.
Aan het einde van zijn toespraak maakte Wijbe de Auroreaan van het jaar 2019 bekend en dat werd Peter van Kooten.

Prijsstijging per 1 januari '19

OpeningBar ster 400Per 1 Januari 2019 zullen wij een prijsstijging doorvoeren in ons assortiment. Dit naar aanleiding van de prijsstijgingen die de leveranciers aan ons berekenen. Tevens is het lage btw percentage verhoogd van 6% naar 9 %.

Bestuur SV Aurora

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2018 groot succes

KerstToernooi 2312 18 013 200In sporthal De Lindenhof te Odijk werd gisteren het jaarlijks terugkerend Kerstzaalvoetbaltoernooi 2018 gehouden.
Het werd weer een prachtig schouwspel en de jeugdspelers genoten van het voetballen in de zaal. Het organisatieteam had een prima schema opgesteld en er volgde vele spannende wedstrijden met als klap op de vuurpijl; het nemen van penalty's.