Bekerverslag AURORA MO11-1 - VICTORIA MO11-1

Victoria 1 200Bekeravontuur MO11-1 strandt tegen Victoria

Deze zaterdagochtend 19 oktober mochten onze meiden van de MO11-1 een vervolg geven aan het bekeravontuur. Victoria MO11-1, de grootste voetbalvereniging uit 't Gooi, kwam op bezoek.

Mooi event in de buurt voor onze jeugdspelers

safe imageHet PANNA! Sterrenteam is de leukste talentenjacht voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. De PANNA! Sterrenteam-dag vindt plaats op donderdag 24 oktober 2019 bij Saestum van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk hier voor informatie over de PANA! Sterrenteam-dag.

Train mee met OUDRORA

OUDRORA 06 10 19 005 200Iedere zondagochtend zijn een groot aantal OUDRORA voetballers te vinden op het trainingveld van AURORA. De deelnemers zijn niet meer actief als voetballer in een competitie maar willen hun conditie op peil houden. Er wordt een uurtje getraind en gevoetbald waarna vervolgens na een lekker douche nog even gezellig nagepraat wordt in het clubhuis.

Informatie jeugdleden seizoenstart 2019-2020

Logo AURORA kleur 1 klein

Werkhoven, september 2019

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,