Indeling Seizoen '21-'21 bekend.

KNVBDe indeling voor het nieuwe seizoen '21-'22 is bekend. Alle Krommerijn verengingen in één wedstrijdpoule. Het verzoek van de Krommerijn verenigingen aan de KNVB is gehonoreerd. U kunt weer genieten van vele streekderby's en uiteraard gaan we de stand om de Krommerijn Beker ook weer bijhouden.

Groot Veld onderhoud

Google earth 10 04 21 300Vanaf komende maandag 12 april '21 gaan het Sporthuis aan de slag met groot onderhoud aan het tweede veld. Hierbij zal de bovenlaag van het veld geschraapt worden en doen ze vast nog veel meer om ervoor te zorgen dat er na 12 weken weer een mooie mat ligt!

Nieuwe foto uit de "Oude doos".

oude doos roodWeer een nieuwe foto uit de "Oude doos" van SV AURORA. Het betreft het Dames 1 team. Wie helpt ons met het invullen van de namen en welk seizoen?
Kijk hier.

Corona Protocol AURORA 2.0

Bestuursmedeling 2.0

Corona protocol 2.0 (aangepaste versie)

We waren de eerste Lock down bijna vergeten en nu staan ​​de volgende maatregelen weer op de stoep. Gelukkig mogen we nog blijven voetballen maar we zullen wel de nieuwe regels in acht moeten nemen. Laten we hopen dat deze drie weken voldoende zijn om het virus terug te dringen en we na de herfstvakantie weer op de vertrouwde manier ons favoriete spelletje kunnen spelen!

Vernieuwde AURORA App.

Wat WorksKNVB kondigt algehele afgelasting aan vanwege storm Ciara!
Door deze afgelasting kan vanmiddag na afloop van de wedstrijd AURORA 1 - SPORTING ALMERE 1 de geplande activiteiten rondom onthulling van de nieuwe Glossy van AURORA en lancering vernieuwde AURORA App geen doorgang vinden. Erg jammer maar de veiligheid van spelers en supporters gaat altijd voor.

Meer artikelen...

weddenbonus