Rabo ClubSupport van start!

Voetbalschool 3 200Rabo ClubSupport gaat weer van start.
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabo ClubSupport een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Corona Protocol AURORA 2.0

Bestuursmedeling 2.0

Corona protocol 2.0 (aangepaste versie)

We waren de eerste Lock down bijna vergeten en nu staan ​​de volgende maatregelen weer op de stoep. Gelukkig mogen we nog blijven voetballen maar we zullen wel de nieuwe regels in acht moeten nemen. Laten we hopen dat deze drie weken voldoende zijn om het virus terug te dringen en we na de herfstvakantie weer op de vertrouwde manier ons favoriete spelletje kunnen spelen!

Wijzig of voeg je pasfoto toe in de Voetbal.nl app

foto 1Je kunt nu je spelers profielfoto aanpassen (tot 1 november 2020)  in de Voetbal.nl app. Voor kinderen tot 16 jaar moet de ouder dit doen ivm wet op de privacy.

Een duidelijke herlenbare foto is belangrijk dus als je foto er al een aantal jaar in staat is het wellicht handig deze even te verniuewen.

Corona maartegelen treffen ook start kaartseizoen.

Kaarten 200I.v.m. met de aangescherpte maatregelen omtrent het Coronavirus kan de start van het kaartseizoen geen doorgang vinden. Besloten is er om begin januari 2021 de situatie rondom deze maatregelen opnieuw te bezien en te kijken of het kaartseizoen alsnog doorgang kan vinden.
Wij houden u op de hoogte.

weddenbonus