Kromme Rijn Competitie '21-'22 vernoemd naar Hans van Echtelt.

HansvEchteltOp initiatief van SV AURORA werd in het seizoen '12-'13 en '14-'15 Kromme Rijn Competitie opgezet. Destijds speelde op BUNNIK '73 na alle andere Krommerijn verenigingen op de zondag in één wedstrijd poule van de KNVB. De wedstrijden die de Krommerijn verenigingen onderling speelde waren input voor de strijd om de KROMME RIJN BOKAAL. Wethouders van de Gemeente Houten en Bunnik vonden dat een mooi moment om de BOKAAL ter beschikking te stellen welke door de Wethouders werden uitgereikt na afloop van de laatste onderlinge wedstrijd.

Met spoed grensrechter(s) gezocht!

gr rechter 2 300In de BRANDBRIEF van het Bestuur van augustus '21 werd een oproep gedaan voor o.a. een vaste grensrechter of een groepje van vaste grensrechters die dat samen in roosterverband willen gaan doen.
Tot nu toe hebben, tot grote teleurstelling van het Bestuur, geen vrijwilligers gemeld.

Geef SV AURORA je stem bij Rabo Clubsupport

Rabo ClubSupport 2SV AURORA doet weer mee aan de Rabo Clubsupport van Rabobank Rijn en Heuvelrug.
We zouden het als club erg waarderen als iedereen familie, vrienden en kennissen vraagt om op ons te stemmen. Hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe hoger het sponsorbedrag is dat wij ontvangen. Vorig jaar mochten wij door jullie hulp bijna € 2.000,- ontvangen, waarvoor onze dank.

Grote clubactie 2021 is weer van start gegaan.

Social Media Wij doen mee 2021 200Grote clubactie 2021 is weer van start gegaan.

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie van start gegaan. SV AURORAl doet ook dit jaar weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat!

Zichtbaarheid naam op Voetbal.nl

voetbalnl launch visual 300Op onze website staan de teams, inclusief alle spelers en stafleden. We zouden het leuk vinden als iedereen ervoor zorgt dat zijn naam zichtbaar is en niet "afgeschermd" staat.
Op deze pagina leggen we de zichtbaarheid (als je niet zichtbaar bent staat er bij je naam "afgeschermd") van je naam en foto uit in de voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app.
Hier kun je ook lezen hoe je dit eventueel kunt aanpassen.

Klik hier voor uitleg over privacy/zichtbaarheid binnen alle Sportlink producten.

weddenbonus