Nieuwe sponsorkleding AURORA gepresenteerd

ADe nieuwe sponsorkleding werd gisterenavond tijdens feestavond "Openingsavond seizoen '18-'19" gepresenteerd. De sponsorcommissie had alle sponsors en jeugd-en seniorenleden opgeroepen op deze Openingsavond aanwezig te zijn. Deze avond stond geheel in het teken van alle Sponsoren die AURORA een warm hart toedragen.

Eindelijk KNVB BEKER voor 3e Elftal

3e WinnaarTijdens de opening van het seizoenfeestavond ontving het 3e Elftal de lang verwachtte KNVB BEKER. Het 3e Elftal verloor op 3 juli '18 in Uithoorn de Finale tegen VELSEN 8 (3-1). Achteraf bleek dat de tegenstander gesjoemeld had met ongerechtigde spelers waardoor de KNVB besloot om VELSEN 8 uit het Bekertoernooi te zetten en AURORA 3 als winnaar uit te roepen van de KNVB BEKER.

Rudy Vernooij, Charles Scholten en Marcel Koster stoppen

samenTijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) traden Rudy Vernooij (Secretaris), Charles Scholten (Jeugd Bestuur) en Marcel Koste (Technische Zaken) af. Voorzitter Wijbe Douma bedankte Rudy, Charles en Marcel (laatst genoemde was helaas afwezig) voor hun inzet en betrokkenheid voor de club.