Afdrukken

Uit de "Oude Doos"

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

oude doos rood

Komende weken worden er tal van oude elftalfoto's op de AURORA site geplaatst. Vraag aan u is welke spelers er staand en zittend v.l.n.r. op de foto staan, welke elftal dit is en van welk seizoen.

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang, tijd om een nieuwe foto uit de Oude Doos te halen. We hopen weer dat u ons kunt helpen! 
Stuur uw reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Helpt u mee?

Afdrukken

AURORA JO12-2 KAMPIOEN

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Kampioensfoto 30 11 19 aAURORA JO12-2 is ongeslagen KAMPIOEN geworden. Gister was een gelijkspel voldoende om concurrent FC DRIEBERGEN voor te blijven en dat lukte. Na de 3-3 uit bij CDW JO12-2G was het feest voor de spelers van JO12-1. Een mooie prestatie waarp het team trons op mag zijn.

Gefeliciteerd
onderstaand de Eindstand per 30-11-'19 en alle uitslagen van de Najaarscompetitie.

Afdrukken

Voetbalschool Jeugd in nieuwe sponsortenues

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Voetbalschool 4 2004e Voebalschooldag weer een groot succes.

O.l.v. trainer Gerard Pouw en enkel senioren vanuit de selectie ging vanmorgen de alweer de 4e Voetbalschooldag voor de Jeugd van start. Ruim 30 jeugdleden stonden al vroeg op het voetbalveld waar zij eerst nieuwe sponsortenues mochten aantrekken.

weddenbonus