Afdrukken

RiRaRolladeeee 2023

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

flyer Rirarollade 2023 a 300Noteer de volgende datum alvast in je agenda. Vrijdagavond 21-12-'23 aanvang: 21:00 uur.
Dit feest mag je niet missen. RiRaRollade, gepresenteerd door Sebas & Joost, viert haar jubileum. Vijfentwintig jaar dat is niet niks voor dit altijd gezellige feest waar iedereen van geniet. Ook dit jaar hebben Sebas & Joost groots aangepakt. Dus als je aanwezig wilt zijn kom dat op tijd om teleurstelling te voorkomen. Tot dan!

Afdrukken

Verslag EEMBOYS 1 - AURORA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Verslag EEMBOYS 1 – AURORA 1 0-9
Zaterdag 2 december 2023

EEMAURHet werd een wedstrijd van middag om niet snel te vergeten. De tegenstander van vandaag was EEMBOYS uit Baarn. Nog niet eerder speelde de ploegen in competitieverband tegen elkaar. Wat vooraf bekend was dat zowel EEMBOYS als AURORA in de onderste regionen van de ranglijst verkeren en winst van een van de ploegen zou kunnen betekenen dat men stijgt op de ranglijst.

Afdrukken

Kobe Neijssen uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand oktober

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Kobe Neijsssen JO13 1 23 24Sinds enkele maanden speelt Kobe Neijssen bij FEYENOORD O13. Kobe heeft van 2017 t/m 2021 bij AURORA gespeeld waarna hij overstapte naar JONATHAN uit Zeist. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven want FEYENOORD haalde de jeugdige keeper naar Rotterdam. Na enkele maanden is hij uit geroepen tot Academy speler van de maand oktober.
AURORA wenst hem veel succes met zijn carriere.

Leest hier het hele artikel

Kobe JO10-1 seizoen '19-'20 als speler: klik hier.
Kobe JO11-1 seizoen '20-'21 als keeper klik hier.

Afdrukken

Contributie inning.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

contributie 250Rond 20 November wordt de contributie geïnd.
Heb je een automatische incasso afgegeven dan hoef je niets te doen (behalve zorgen dat er voldoende saldo op de rekening staat).
Heb je geen incasso afgegeven zorg dan dat de contributie binnen 8 dagen is overgemaakt.

Bestuur SV Aurora

Afdrukken

Bestuurswisseling.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Wybe TonGisterenavond werd in het clubhuis onder voorzitterschap van Wybe Douma de jaarlijks terugkerende Algemene Ledenvergadering gehouden.
Op de agenda stonden veel belangrijke zaken, waaronder financiële huishouding, (trainings-)velden, nieuwe ideeën voor clubhuis/terras, Jeugd- en sponsorzaken en bestuurswisseling. Met name dit laatste punt bracht de voorzitter onder de aandacht.

weddenbonus