Afdrukken

Verslag AURORA 1 - PATRIA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

AURPATVerslag AURORA1 – PATRIA 1 3-2
Zaterdag 25 maart 2023

De wedstrijd van vanmiddag was er een welke zich afspeelde in de onderste regionen van de competitie. Beiden ploegen staan op een plek welke rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. PATRIA uit Zeist heeft 4 competitiepunten meer behaald dan AURORA.

Afdrukken

100ste doelpunt voor Jeffrey Renzenbrink

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Jeffrey 100e 700Jeffrey Renzenbrink scoorde vanmiddag in de wedstrijd thuis tegen PATRIA zijn 100e competitiedoelpunt. Jeffrey kwam in het seizoen ’18-’19 over van FZO en speelde daarvoor ook nog voor SV ZEIST en was/is een veel scorende spits. Vanmiddag was het dan zover zijn 100e doelpunt werd dan ook uitbundig gevierd. Uit handen van elftalleider Pieter Dorresteijn ontving hij een mooie bokaal ter herinnering aan dit memorabele moment.

Afdrukken

De Sport BSO tekent een contract met SV AURORA

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

BSO Odijk 24 03 23 026 700Vrijdagmiddag 25 maart tekende De Sport BSO  uit Odijk een contract met SV AURORA.  Geen sponsorcontract  maar een contract met SV AURORA om gebruik te kunnen maken van ons clubhuis. Dennis van der Vegt (directeur/eigenaar) en Wijbe Douma (voorzitter) tekende gezamenlijk contract onder toeziend oog van Fiola Doedeijns en Felicia Lablans (De Sport BSO) en Ton van Dam (penningmester).

Afdrukken

Informatie Jeugdleden start seizoen 2022-2023

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,                                                                               23 september 2022

Het nieuwe sportseizoen is weer van start! Er wordt alweer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. We hebben er weer zin in om te werken aan de conditie en voetbalvaardigheden van onze jeugd en mooie wedstrijden bij te wonen.

Kick-off jeugdteams

weddenbonus