Afdrukken

Harold Valkenburg nieuwe trainer komend seizoen.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

HaroldValkenburg 17 02 20 700 aHarold Valkenburg (1974)
SCHERPENZEEL

Sv Aurora heeft een nieuwe hoofdtrainer, jong en ambitieus. Zelf voetbalde hij van 1995 tot 2003 in het eerste elftal van de Valleivogels te Scherpenzeel, hoofdklasse t/m 2de klasse.Harold Valkenburg voldoet volledig aan het gestelde profiel van selectie en bestuur.

Afdrukken

Verlengen contract keeperstrainer Ed Steffers

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

TrainerVorig seizoen gaf Jeroen Scherpenzeel aan na 25 jaar te willen stoppen met het geven van keeperstrainingen. Jeroen schreef op zijn Facebook-pagina dat "er een tijd van komen en een tijd van gaan” is. In zijn imposante keeperstrainers-carrière trainde Jeroen ruim 200 keepers bij CDW, Bunnik'73, ODIJK en SV Aurora. Daarnaast is Jeroen een graag geziene gast bij veel amateurverenigingen in de regio en is hij veelvuldig op of langs de lijn te vinden.

Afdrukken

Vernieuwde AURORA App.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Wat WorksKNVB kondigt algehele afgelasting aan vanwege storm Ciara!
Door deze afgelasting kan vanmiddag na afloop van de wedstrijd AURORA 1 - SPORTING ALMERE 1 de geplande activiteiten rondom onthulling van de nieuwe Glossy van AURORA en lancering vernieuwde AURORA App geen doorgang vinden. Erg jammer maar de veiligheid van spelers en supporters gaat altijd voor.

Afdrukken

Uit de "Oude Doos"

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

oude doos rood

Komende tijd worden er tal van oude elftalfoto's op de AURORA site geplaatst. Vraag aan u is welke spelers er staand en zittend v.l.n.r. op de foto staan, welke elftal dit is en van welk seizoen.

Het is weer tijd om een nieuwe foto uit de Oude Doos te halen. We hopen weer dat u ons kunt helpen! 
Stuur uw reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Helpt u mee?

weddenbonus