Verslag AURORA 1 - RIVIERWIJKERS 1

c700 kleinAURORA 1 - RIVIERWIJKERS 1 3-2
Zondag 19 mei '29

Vanmiddag begon AURORA aan een lastige klus, het moest de tegenstander van vandaag RIVIERWIJKERS uit Utrecht verslaan om uitzicht te houden op deelname aan de nacompetitie om promotie. Tijdens de wedstrijdbespreking bleek dat Sander de Bruin niet fit genoeg was om deel te nemen aan deze wedstrijd. Een behoorlijke tegenvaller voor trainer Henne Florie en zijn Elftal.

Trainer Henne Florie ook volgend seizoen bij SV AURORA.

Henne 1Na de wedstrijd AURORA 1- RIVIERWIJKERS 1 welke door AURORA met 3-2 werd gewonnen werd onder toeziend oog van veel trouwe AURORA supporters het contract ondertekend door Henne Florie dat hem voor het derde seizoen aan SV AURORA zal verbinden.

Verslag AURORA JO9-2M - KAMPONG JO9-5M

Kampong 1 200Na de oorwassing van vorige week in De Meern (red. 10-0 nederlaag) mochten onze meiden het deze week op eigen veld opnemen tegen Kampong. Voor de winterstop hadden we ook al de degens gekruist in Utrecht tegen Kampong en toen stapten we met een 0-7 overwinning het veld af. Vol goede moed keken we er dan ook naar uit om Kampong op ons eigen veld te mogen ontvangen.

Uit de Oude Doos

oude doos rood

Komende weken worden er tal van oude elftalfoto's op de AURORA site geplaatst. Vraag aan u is welke spelers er staand en zittend v.l.n.r. op de foto staan, welke elftal dit is en van welk seizoen.

We zijn er bijna! Wie vult ontbrekende gegevns aan?