Grote Club actie: doe jij ook mee?

Social Wij doen mee koop een lotZaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Wij doen ook dit jaar weer mee.
Onze jeugdleden van O10 t/m O13 zetten zich in om de loten te verkopen. Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze club gaat. Geld dat SV AURORA zeer goed kan gebruiken. Wij hopen op uw steun.

U kunt ook digitaal loten kopen hiervoor kunt u onderstaande Link gebruiken:

balk

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op www.clubactie.nl.

Het Jeugd Bestuur

We stellen de nieuwe trainer en nieuwe spelers aan u voor.

AURORA stelt nieuwe trainer en vijf nieuwe spelers voor.

Het seizoen ’22-’23 is van start gegaan. Enkele oefen-en beker wedstrijden zijn er gespeeld en zaterdag 24-09-‘22 is de competitie begonnen. Bij AURORA, naast een nieuwe trainer, ook vijf spelers die dit seizoen aangesloten zijn bij de selectie van AURORA. De komst van deze nieuwe spelers was zeer gewenst daar een aantal spelers zijn gestopt of in een lager elftal zijn gaan spelen.

Verslag AURORA 1 -UVV 1

auruvvVerslag AURORA 1 – UVV 1  3-6
Zaterdag 24-09-‘22

De fouten van AURORA werd vanmiddag genadeloos afgestraft door UVV uit Utrecht. Al snel keek AURORA tegen een achterstand aan wat het spel van de ploeg niet ten goede kwam. Alle afspraken konden in de prullenbak want achter de feiten aan spelen doet de ploeg geen goed.

Informatie Jeugdleden start seizoen 2022-2023

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,                                                                               23 september 2022

Het nieuwe sportseizoen is weer van start! Er wordt alweer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. We hebben er weer zin in om te werken aan de conditie en voetbalvaardigheden van onze jeugd en mooie wedstrijden bij te wonen.

Kick-off jeugdteams

weddenbonus