Nog enkele plaatsen vrij

AEDEr zijn nog enkele plekken vrij voor de AED cursus op donderdag 17 januari '19. Op die dag zal niet alleen een beginnerscursus maar ook een herhalingscursus gegeven worden. Ook ouders zijn van harte welkom om de cursus te komen volgen.

Wedstrijdverslag UVV 1 - AURORA 1

c700 kleinUVV 1 - AURORA 1 1-2
Zondag 13 januari '19
Oefenduel

Gisteren 13 januari moest Aurora 1 weer aan de bak met een vriendschappelijke wedstrijd uit bij UVV om half 2.
Ondanks de vele regen en de vele wind die over het veld stond ging de wedstrijd gewoon door ook omdat men op kunstgras moest spelen.
Waarom schrijf ik nu stukje? Dat kwam omdat onze vaste schrijver Peter vandaag niet aanwezig was en ik werd gevraagd om te vlaggen omdat de vaste grens er ook niet was.

SV AURORA Nieuwjaarsreceptie

NW 1 200Afgelopen vrijdagavond organiseerde het Bestuur van SV AURORA haar Nieuwjaarsreceptie. Onder aanwezigheid van leden en sponsors werd een toost uitgebracht op het Nieuwejaar 2019. Voordat de toost werd uitgebracht spraak voorzitter Wijbe Douma zijn Nieuwjaarstoespraak uit met een terugblik op 2018 en vooruitkijkend naar 2019.
Aan het einde van zijn toespraak maakte Wijbe de Auroreaan van het jaar 2019 bekend en dat werd Peter van Kooten.

Meiden van JO9-2M op trainingskamp!

JO9 3 200Terwijl PSV de winter doorbrengt in Doha, Ajax op trainingskamp is in Florida en FC Utrecht de trainingen afwerkt onder de zon in het Spaanse La Manga, bleven onze meiden van de JO9-2M wat dichter bij huis. De zaterdagen in januari werd aan onze jeugd vanuit onze club de mogelijkheid geboden om op zaterdagochtend te trainen in Sporthal het Kwartier in Werkhoven!