Uitstel presentatieavond nieuwe tenues

Logo AURORA kleur 1 kleinWerkhoven, 19 September 2018

Namens het bestuur en de sponsorcommissie van SV Aurora moeten we tot onze spijt mededelen dat de bijeenkomst op vrijdagavond 21 september niet door kan gaan. Niet alle tenues zijn deze week op tijd in Werkhoven af te leveren, ondanks de inzet van alle betrokkenen. Het (unieke) sublimatieproces duurde langer dan verwacht.

Geweldige start AURORA Voetbalschool.

Voetbalschool 200Zondag 8 september '18 was het dan eindelijk zover, start van de AURORA Voetbalschool. Ruim 40 jeugdleden hadden zich opgegeven om de komende weken hun voetbalvaardigheden te verbeteren zo niet aan te leren. Keurig in blauwe SV AURORA Voetbalschooltenues presenteerde de jeugdleden zich op het veld waar de staf o.l.v. oud trainer Gerard Pouw de kinderen stond op te wachten.

Secretaris gezocht!

SECRETARIS GEZOCHTLogo Aurora ander rood2 100

SV Aurora afdeling voetbal zoekt iemand die de functie van secretaris wil vervullen.
Tijdens de algemene leden vergadering van de voetbal, september / oktober, zal de functie officieel overgedragen worden. Tot die tijd is het mogelijk om met de huidige secretaris samen te werken.

Taken zijn onder andere;