Verslag Domstad Majella 1 - Aurora 1

cc700 kleinDOMSTAD MAJELLA 1 - AURORA 1 0-7
Zondag 23 september '18

Na een tegenvallende Bekercompetitie trad AURORA vanmiddag aan voor haar eerste competitiewedstrijd uit tegen het Utrechtse DOMSTAD MAJELLA. Op het kunstgrasveld naast het FC UTRECHT trainingscomplex "Zoudenbalch" stond AURORA met een paar bekende spelers en een onbekende speler op het veld. Tobias van Wijk die zijn laatste wedstrijd (april '14) uit bij WASMEER zwaar geblesseerd moest verlaten was eindelijk weer van de partij. Oud AURORA speler Glenn Molenaar die na SVL en FC DRIEBERGEN en vorig seizoen enkele wedstrijden in het 3e van AURORA speelde keerde terug in het 1e elftal. Nieuw bij de selectie was Jeffery Renzenbrink.

Verslag AURORA JO9-2M - ZWALUWEN UTR. JO9- 8M

Zwaluwen 5 200Deze zaterdagochtend 22 september 2018 stond de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen uit Utrecht op het programma. Tussen de regen- en onweersbuien van vrijdagavond en zaterdagmiddag door speelden we bij een heerlijke temperatuur onze wedstrijd op het Werkhovense gras.

Klaverjassen & Jokeren

Kaarten 100Maandag 24 september '18 start het kaartseizoen '18-'19 bij SV AURORA.
U bent weer van hart welkom.
Klik hier voor data kaartavonden of klik hier voor printversie.

Uitstel presentatieavond nieuwe tenues

Logo AURORA kleur 1 kleinWerkhoven, 19 September 2018

Namens het bestuur en de sponsorcommissie van SV Aurora moeten we tot onze spijt mededelen dat de bijeenkomst op vrijdagavond 21 september niet door kan gaan. Niet alle tenues zijn deze week op tijd in Werkhoven af te leveren, ondanks de inzet van alle betrokkenen. Het (unieke) sublimatieproces duurde langer dan verwacht.