Verslag SCHALKWIJK 1 - AURORA 1

SCHAURVerslag SCHALKWIJK 1 – AURORA 1 5-2
Zaterdag 13 april 2024.

Na een mooie reeks van wedstrijden trad AURORA vanmiddag aan tegen SCHALKWIJK. Een echte Krommerijnstreek Derby die altijd anders verlopen dan dat je soms verwacht. Zo ook deze middag waar ook weer veel Werkhovense supporters op afgekomen waren.

Uitslag SV AURORA VoetbalQuiz

quiz 0 300Vrijdagavond 12 april  had ik ingepland om naar de voetbal quiz te gaan bij Aurora. Dus meneer van Zanten stond om 19.00 uur bij mij voor de deur om eerst een bakkie te doen ,om daarna af te reizen naar de voetbalkantine van Aurora te Werkhoven. De navigatie van de auto hoeven we sinds kort niet meer in te stellen en rijden dus blindelings naar Werkhoven.

Pupil van de Week Mees van den Hoeven bedankt AURORA 1

MeesvdHoeven 06 04 24Hallo ik ben zaterdag pupil van de week geweest. Voor de wedstrijd gingen we naar boven voor de teambespreking. Toen deden we de warming-up. In de rust was het 1-1 en werd de trainer Conner heel boos. Me vader heeft gescoord. En Milton heeft ook gescoord voor mij zei die. En papa hat niet gescoord als ik er niet geweest was want dan had Ilay de voorzet niet gegeven. En om te laten zien hoe het moet heb ik ook gescoord. En daardoor hebben we gewonnen met 5-3. Het was een spannende wedstrijd. En ik heb een mooie bal gekregen.

Uitslag "Paul deWit Koppelkaartavond" '24

PdeW front 300Een mooie bezetting tijdens de 3e editie van de “Paul de Wit Koppelkaartavond”. Het organisatieteam kon rekenen op een vol clubhuis waar een gezellige sfeer hing. Na een ronde gespeeld te hebben konden de deelnemers genieten van een heerlijk buffet. Na deze pauze werden de overige rondes gespeeld waar de leiders posities per ronde

weddenbonus