Techniek Training Jeugd AURORA

Techniek Training 22 03 19 020Zoals u weet is Gerard Pouw kort geleden aangesteld als Technisch Adviseur bij de Jeugd van SV AURORA. Vanavond organiseerde Gerard Pouw een trainingsavond voor de Jeugd van AURORA met als thema "Techniek". Enkele jeugdtrainers en senioren spelers ondersteunde Gerard bij deze trainingsavond. Rond de zestig Jeugdspelers (van oud tot jong) namen enthousiast deel aan deze trainingsavond.

Verslag SAESTUM JO9-4M - AURORA JO9-2M

Saestum 3 200

Deze zaterdagochtend 16 maart mochten onze meiden spelen in Zeist tegen Saestum JO9-4M. Terwijl de thuiswedstrijden vanwege de vele regenval van de afgelopen dagen waren afgelast, pakten wij onze spullen om vroeg richting Zeist af te reizen. Aangekomen in Zeist zochten we de kleedkamers op en hesen we ons in onze vertrouwde Rood-Witte clubtenues.