Oude verhalen!

VW Bus met bord 200Het is vandaag zondag 24 mei en wat gaan we doen. Er is geen voetbal etc. ivm met de corona .
Ik merk de laatste tijd dat er veel op FB etc. oude verhalen en foto’s komen om de tijd een beetje te doden in deze voetbal loze  periode.
Is natuurlijk geweldig de rubriek uit de "oude doos". Misschien is het ook leuk om oude verhalen van wedstrijden etc. op de site te zetten en dat is natuurlijk  ook leuk om te lezen.

Kaarten SV Aurora

alle winnaarsGisteren hebben we de winnaars van de klaverjas/ jokercompetitie bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.
De winnaars zijn met een bezoekje verrast met een cadeaubon van John Verbree.

Informatiebrief Corona-voetbal jeugdleden

corona KNVBBeste ouders, verzorgers en jeugdleden!

Het gaat weer beginnen! Na een gedwongen opsluiting vanaf half maart, mag de jeugd weer de “wei” in.

Na de aankondiging van de regering is de jeugdcommissie gestart met de voorbereidingen. Probleem hierbij was de gebrekkige communicatie, ofwel het ontbreken van enige vorm van communicatie, vanuit de gemeente. De gemeente dient het voortouw te nemen om aan te geven hoe wij weer kunnen voetballen in Corona-tijd.

Sportkleding en schoenen te koop.

Logo Marktplaats1Eerder dit seizoen kon men in het clubhuis sportkleding en schoenen tegen bodem prijzen aankopen. Ook nu is er weer een mogelijkheid om dit te doen. Onderstaan treft u de links naar enkele sportschoenen dit te koop staan op Marktplaats (Aurora). Dit is je kans!

weddenbonus