JO19-1, boerenkool met worst!

Boerenkool 1JO19 SLUIT NAJAARSCOMPETITIE AF MET BOERENKOOL MET WORST MAALTIJD!

Helaas werd de bekerwedstrijd van de JO19 vandaag afgelast. Vrijdag lag de wedstrijd er al uit, terwijl het veld er op zaterdag perfect bijlag. Jammer want we hadden het voetbaljaar 2018 willen afsluiten met een mooi resultaat in de beker,

Reanimatie/AED cursus

AEDHoe moet je handelen bij een hartstilstand? Enkele jaren geleden heeft SV AURORA een AED aangeschaft. De hoop is zo'n apparaat niet of nauwelijks te hoeven gebruiken maar er is altijd een kans dat op of in de nabiijheid van ons sportpark iemand hartproblemen zou kunnen krijgen. SV AURORA organiseert daarom een cursus reanimatie/AED cursus.
Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kunt opgeven voor deze cursus.

Nieuwe sponsorkleding AURORA gepresenteerd

ADe nieuwe sponsorkleding werd gisterenavond tijdens feestavond "Openingsavond seizoen '18-'19" gepresenteerd. De sponsorcommissie had alle sponsors en jeugd-en seniorenleden opgeroepen op deze Openingsavond aanwezig te zijn. Deze avond stond geheel in het teken van alle Sponsoren die AURORA een warm hart toedragen.