Verslag HDS 1 - AURORA 1

HDSAURHDS 1 – AURORA1 8-1
Zaterdag 14 mei 2022

Vanmiddag trad AURORA aan met de gedachte dat het hier een goed resultaat zou moeten gaan behalen om een plek in de 4e Klasse te kunnen behouden.

Gezelligheidstoernooi 2022.

aankondiging 200Na twee jaar gaat het Gezelligheidstoernooi dat ieder jaar door SV AURORA werd georganiseerd weer van start. Op vrijdag 10 juni en vrijdag 17 juni '22 zullen de wedstrijden gespeeld gaan worden. Geef je team snel op want het beloofd weer erg gezellig te worden.

Verslag ORANJE WIT 1 AURORA 1

ORAAURVerslag: ORANJE WIT 1 – AURORA 1 1-3
Dinsdag 10 mei ‘22

Een erg belangrijke wedstrijd voor AURORA om uit de degradatiezone te blijven maar dat gold ook voor ORANJE WIT dat de tegenstander was vanavond. Inmiddels heeft trainer Harold Valkenburg deze competitie gebruik moeten maken van 36 spelers en ook nu bij deze wedstrijd was het weer passen en meten om een elftal op te kunnen stellen.

Verslag AURORA 1 - DEV DOORN 1

AURDEVVerslag AURORA 1 – DEV DOORN 1 0-3
Zaterdag 7 mei ‘22

Na de overwinning van vorige week thuis tegen ODIJK kwam vanmiddag de nummer 2 van de ranglijst, DEV DOORN, naar ons sportpark. Trainer Harold Valkenburg moest ook nu weer alles uit de kast halen om een team samen te stellen.

weddenbonus