Verslag VSC 1 - AURORA 1

b200VSC 1 - AURORA 1 0-9
Zondag 20 mei 2018

De laatste uitwedstrijd van dit seizoen stond voor AURORA op het programma tegen het al gedegradeerde VSC uit Utrecht. Bij AURORA ontbraken enkele basisspelers waardoor trainer Henne Florie enkele jeugdspelers had toegevoegd aan zijn selectie.

Eindstand/ Uitslagen Gezelligheidstoernooi 2018

Gezellih 2 200Aanstaand vrijdag  11 mei '18 gaat het 44ste Gezelligheidstoernooi '18 van start. Gezelligheid tijdens dit voetbalevenement staat hoog n het vaandel.  Dertien teams, verdeeld over een Recreantenpoule en een Propoule ,nemen deel aan dit toernooi . Op vrijdag 18 mei  '18  vinden de Finaleplaats gevolgd door een feestavond met prijsuitreiking. Het Organisatieteam hoopt dat de deelnemers het naar hun zin hebben op deze twee bijzondere voetbalavonden en wenst iedereen succes.

Klik hier voor eindstand 18 mei '18 & uitslagen 11 mei '18.
Voor foto's 11 mei 2018 klik hier

Verslag FC DE BILT JO9-9M - AURORA JO9-3M

DeBilt3 200Verslag De Bilt JO9-9M - Aurora JO9-3M
Zaterdag 19 mei '18

Zaterdagochend 19 mei vertrokken onze meiden al in alle vroegte richting de Bilt. Om 08:30 uur stond de wedstrijd tegen De Bilt JO9-9M op het programma.

AURORA 3 naar BEKERFINALE

kampioenskoorts 2SPORTING MARTINUS 3 - AURORA 3  1-5
Woensdag 16 mei '18

De TGV dendert door. Volgende halte op weg naar eindstation Uithoorn (finale): Amstelveen. Het Rijk der Rijken, als we de grensrechter van de tegenstander mochten geloven! Op de avond van de Europa League finale speelt Aurora 3 de halve finale tegen Sporting Martiniks.

"Schiet hem van de fiets"

training 1a200Op dinsdag 22 mei van 1900 uur tot 20.00 uur houden we weer onze jaarlijkse slottraining met alle keepers die dit seizoen bij mij hebben getraind.