Kerstzaalvoetbaltoernooi '22

KERSTZAALVOETBALTOERNOOI
ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

Beste jeugdspeler van Aurora,

De dagen worden korter. De bladeren zijn gevallen. Dus het is tijd om je weer klaar te maken voor ons jaarlijkse en o zo gezellige kerstzaalvoetbaltoernooi!!

Verslag AURORA 1 - BUNNIK '73 1

AURORA 1 – BUNNIK ’73 1 0-5
Zaterdag 26 november ‘22

AURBUNDe wedstrijd thuis tegen BUNNIK ’73 liep uit op een deceptie voor AURORA. De selectie van trainer Conner van der Werf stelden teleur en waren geen moment in de wedstrijd. Het grossierde in bal verlies en vaak in slordig spel. BUNNIK daarentegen zat bij ieder duel fel op de bal en had dan ook het betere van het spel.

Pupil van de Week Lars Splinter bedankt 1e Elftal

Lars 2De middag begon met een team bespreking, met geel, rode en zwarte magneetjes werd de tactiek besproken.

Daarna gingen we omkleden in de kleedkamer voor de warming-up op het veld. Ik kreeg ook nog een bal met alle handtekeningen en namen van de spelers van het eerste, super leuk!

Van de schrijvende supporter.

Jeroen 1Vandaag was de wedstrijd Aurora-Bunnik 73 de derby in de gemeente Bunnik aan Rijn .

Was wel leuk om te zien dat oude pupil Brent Nieuwhoff de keeper van Bunnik die ik vanaf de C tjes bij Bunnik 73 onder mijn hoede had nu lekker staat te keepen bij Bunnik, waar je als oud trainer daar wel trots op ben. Vandaag stonden we dus weer langs de lijn met van der Linden, Bertus van der Poel en meneer van Zanten.

Informatie Jeugdleden start seizoen 2022-2023

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,                                                                               23 september 2022

Het nieuwe sportseizoen is weer van start! Er wordt alweer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. We hebben er weer zin in om te werken aan de conditie en voetbalvaardigheden van onze jeugd en mooie wedstrijden bij te wonen.

Kick-off jeugdteams

weddenbonus