Pupil van de Week Mathieu Adema bedankt 1e Elftal

MathieuAdema 2Toen ik op zondag 14 oktober 2018 wakker werd, was ik een beetje zenuwachtig. Het was een prachtige zomerdag, ook al was het al lang herfst, en ik was pupil van de week. En daarom voelde ik kriebels in mijn buik. Ik kende wel een paar van de grote spelers van Aurora maar lang niet allemaal.
Toen ik aankwam, kreeg ik meteen een voetbal met de namen van het eerste elftal.

Verslag AURORA 1 - 'T GOY 1

cc700 klein 2AURORA 1 - 'T GOY 1 3-2
zondag 14 oktober '18

Eindelijk weer een Kromme Rijn Streekderby op het programma. Nadat buurtverenigingen SVF en ODIJK overgestapt zijn naar de zaterdag zijn alleen SCHALKWIJK en 'T GOY in deze klasse overgebleven om de streekderby in stand te houden. Vandaag was het 'T GOY dat op bezoek kwam waar veel supporters van beide verengingen deze Streekderby wilde volgen. Het mooie weer droeg bij aan een gezellige sfeer rond het veld.

Verslag AURORA JO9-2M - DE MEERN JO9-7M

DeMeern 200Deze zaterdagochtend 13 oktober 2018 mochten onze meiden zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen VV De Meern JO9-7M. Al vroeg in de ochtend scheen het zonnetje en werden de doeltjes neergezet, de lijnen uitgezet, tenues aangetrokken en veters gestrikt. Om 08:30 uur zou de bal gaan rollen en onze meiden waren (10 meiden sterk) klaar om, na de overwinning van vorige week tegen Kampong, opnieuw een goed resultaat neer te zetten.