Van het Bestuur: Corona regels update

corona update Detailfoto 2021 2Beste leden,

Er is licht aan de horizon; we kunnen weer met elkaar sporten.
Eindelijk kan iedereen weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen en zonder avondklok.
De sport is van essentieel belang voor een gezonde samenleving. En helemaal in de strijd tegen corona waarbij sporten en bewegen aantoonbaar preventief werkt tegen een ernstig ziekteverloop bij besmetting én actief bijdraagt aan het voorkomen van mentale problematiek.

Nieuwjaarswensen 2022

nieuwjaarVoordat wij elkaar weer zien

Het jaar 2022 is begonnen en om ons heen hoorden we en lazen we hoopvolle berichten.

Wij (Egbert, Ton, Tom en Wijbe) wensen jullie alle goeds op het gebied van gezondheid, vriendschap, relatie, sportiviteit en zin-vol leven.

Zin in recreatief Voetbal bij Slow Voetbal Aurora?

SVA 1 300SLOW VOETBAL AURORA    (SVA)

Beste toekomstige sportvriend,

Ongeveer 3 jaar geleden is er spontaan het idee ontstaan om met oud voetballers weer de kicksen aan te trekken. We zijn toen begonnen op de zondag ochtenden op het trainingsveld van SV Aurora.

Met spoed grensrechter(s) gezocht!

gr rechter 2 300In de BRANDBRIEF van het Bestuur van augustus '21 werd een oproep gedaan voor o.a. een vaste grensrechter of een groepje van vaste grensrechters die dat samen in roosterverband willen gaan doen.
Tot nu toe hebben, tot grote teleurstelling van het Bestuur, geen vrijwilligers gemeld.

KROMME RIJN COMPETITIE Seizoen '21-'22

BekerStrijd om de "HANS VAN ECHTELT CUP" gaat van start.

In het seizoen '14-'15 reikte de wethouders van de Gemeente Bunnik en Houten de laatste "KROMMERIJN BOKAAL ''14-15' uit. Doordat de voorzitters destijds een verzoek bij de KNVB indiende om de Krommerijn teams in één wedstrijdpoule in te delen kon in dat seizoen de strijd losbarsten.
CORONA pandemie bracht de voorzitters aan het denken en diende gezamenlijk opnieuw een soort gelijk verzoek in bij de KNVB dat gehonoreerd werd door de Voetbalbond.
In het nieuwe seizoen ('21-'22) komen alle Krommerijn verenigingen uit in de 4e Klasse I. Dit tot groot genoegen van de voorzitters van de krommerijn verenigingen.

Meer artikelen...

weddenbonus