Verslag AURORA JO9-2M - OSM '75 JO9-6M

OSM 1Aurora JO9-2M sluit 2018 in stijl af!

Wie had gedacht deze week geen verslag van de Aurora JO9-2M te mogen ontvangen heeft het mis. Ik had me als trouwe JO9-2M supporter echter voorgenomen om dit verslag pas te schrijven zodra mijn jas, trui en schoenen inclusief sokken weer droog zouden zijn.

Reanimatie/AED cursus

AEDHoe moet je handelen bij een hartstilstand? Enkele jaren geleden heeft SV AURORA een AED aangeschaft. De hoop is zo'n apparaat niet of nauwelijks te hoeven gebruiken maar er is altijd een kans dat op of in de nabiijheid van ons sportpark iemand hartproblemen zou kunnen krijgen. SV AURORA organiseert daarom een cursus reanimatie/AED cursus.
Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kunt opgeven voor deze cursus.

Nieuwe sponsorkleding AURORA gepresenteerd

ADe nieuwe sponsorkleding werd gisterenavond tijdens feestavond "Openingsavond seizoen '18-'19" gepresenteerd. De sponsorcommissie had alle sponsors en jeugd-en seniorenleden opgeroepen op deze Openingsavond aanwezig te zijn. Deze avond stond geheel in het teken van alle Sponsoren die AURORA een warm hart toedragen.