45e Gezelligheidstoernooi '19 zeer geslaagd

Winnaars 700Gisteravond vond de 2e avond van het 45e Gezelligheidstoernooi '19 plaats. Vorige week vrijdag (31 mei) werd de eerste avond gespeeld en nu werden de finales gespeeld. Twaalf teams streden om de prijzen waarbij ieder team aasde op de Clemens van Impelen Gezelligheidstrofee. Het werd een sportieve en gezellige avond. De laatste wedstrijden werden rond 21.30 uur gespeeld waarna de prijsuitreiking volgde.

Voorlopige indeling Jeugd Seizoen '19-'20

kunstgras indeling 200De voorlopige team indeling voor het seizoen 2019/2020.
Deze indeling is zorgvuldig en zoveel mogelijk in samenspraak met leiders en trainers bepaald.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie SV Aurora
Versie 10 juni '19

Uit de "Oude Doos"

oude doos rood

Komende weken worden er tal van oude elftalfoto's op de AURORA site geplaatst. Vraag aan u is welke spelers er staand en zittend v.l.n.r. op de foto staan, welke elftal dit is en van welk seizoen.

Weer een nieuwe foto van een Seniorenteam dat speelde tijdens 60 jarige Jubieumfeest van SV AURORA.

Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '18-'19

voetbal met logo 250

Na het verlies van de laatste competitie wedstrijd liep het 1e Elftal van AURORA de nacompetitie om promotie mis. Door dit verlies zit het seizoen '18-'19 erop. AURORA eindigde dit seizoen op een 5e plaats op de ranglijst. Net als vorig seizoen behaalde AURORA de meeste wedstrijdpunten in de uitwedstrijden. Voor de winterstop werden de meeste wedstrijden gewonnen na de wintersop stelde AURORA, mede door (langdurige-) blessures van basisspelers, teleur door veel wedstrijden verliezend af te sluiten.

SV AURORA wenst u een fijne vakantie.

Sluiting velden SV AURORA!

veld dichtHet voetbalseizoen '18-'19 zit er bijna op, dus tijd om groot onderhoud te plegen op de velden van SV AURORA.
De velden worden gesloten voor alle activiteiten zodat het Sporthuis Bunnik het onderhoud kan uitvoeren zodat de velden aan het begin van het nieuwe seizoen '19-'20 weer bespeelbaar zijn.

Het Bestuur van SV AURORA vraagt iedereen dringend zich te houden aan de sluiting van de velden en deze niet te betreden.

weddenbonus