Verslag VOP 1 - AURORA 1

VOPAURVerslag VOP 1 – AURORA 1 2-2
Zaterdag 24 februari 2024

Vanmiddag trad AURORA aan tegen subtopper VOP uit Amersfoort. VOP zou bij een goed resultaat blijven meedoen in de strijd om de 2e periodetitel . AURORA wilde na de laatste twee gewonnen wedstrijden een goed vervolg geven door ook hier met 1 of 3 wedstrijdpunten te vertrekken.

AURORA bedankt al haar vrijwilligers

flyer verwilligers400Afgelopen vrijdag was het dag voor de vrijwilligers. SV AURORA is ontzettend blij met alle vrijwilligers en spreekt haar waardering uit voor de vele werkzaamheden die zij voor SV AURORA verrichten. Zonder deze vrijwilligers is er geen voetbal en kan onze club niet functioneren.
Dank aan alle vrijwilligers.

Duim vrijwilligers aurora

Jeugdbestuur zoekt trainers en scheidsrechters

poster gezocht 300Gezocht: jeugdtrainers

De teamindelingen voor komend seizoen zijn al klaar, maar we missen voor enkele teams nog een trainer. Wil jij ook bijdragen aan de sportieve prestaties van onze mooie dorpsclub?  Wil je helpen de voetbalvaardigheden van onze jeugd naar een hoger plan te tillen? We zijn voor onder meer de JO11 en de JO13 op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer op vrijwillige basis.

Wat bieden wij?

Leuke, enthousiaste, jonge en talentvolle groepen.
Een leuke en gezellige vereniging met een gezond prestatie-klimaat.

Nieuwe Buitenschoolse Opvang

voorkant We hebben fantastisch nieuws!

Vanaf het nieuwe schooljaar opent de Sport BSO een nieuwe buitenschoolse opvang locatie in Werkhoven. De Sport BSO is een kleinschalige kinderopvang organisatie met 2 locaties in Odijk en straks een gloednieuwe locatie in de voetbalkantine van SV Aurora.

weddenbonus