Oorkonde Auroreaan '21 voor Sebas & Joost

Vanavond ontvingen Joost en Sebastiaan uit handen van voorzitter Wijbe Douma de oorkonde van AUROREAAN 2021. Na een a 200korte toespraak van Wijbe die de twee Auroreanen bedankte voor hun inzet voor onze club sv Aurora.
Met name de feestavonden die zij al ruim 23 jaar organiseren waardeert het bestuur enorm. Ook de leden van sv Aurora waarderen hun enthousiaste, positieve en gezellige feestavonden die zij organiseren. Altijd volle bak in het clubhuis en nu ook bij de virtuele RiRaRollade Kerstborrel '20. Onder goedkeurende blikken van Sebastiaan timmerde Joost de oorkonde eigenhandig aan de "Wall of Auroreanen".

Kijk hier naar de foto's.

Nieuwjaarstoespraak 2021

Logo AURORA kleur 1 150x180Een gelukkig en aangenaam 2021
Het abnormale coronajaar 2020 is voorbij. We hebben veel geleerd, zoals thuiswerken, virtueel overleg, gebruik van sociale media, online winkelen, etc etc. We hielden voor het eerst in de 90 jarige geschiedenis van Aurora, een digitale Algemene Ledenvergadering! Zelfs onze jaarlijkse RIRArollade was erg enthousiast en succesvol via ‘zoom’ i.s.m. met het Wapen van Werkhoven.

Zéér geslaagde digitale Kerstborrel.

SEbas en JoostHet was heel anders dan de voorgaande 22 edities van de SV AURORA KERSTBORREL. Door de coronamaatregel werd de 23e editie digitaal georganiseerd. Presentatoren Sebas en Joost stonden voor de camera's alsof het hun dagelijks werk was. Ontspannen zo ook de sfeer maar totaal anders dan we gewend zijn als in ons clubhuis.

Contract met trainer Harold Valkenburg verlengd.

HaroldValkenburg 200Trainer Harold Valkenburg en het bestuur gaan na overleg met de selectie na dit (abnormale) seizoen nog een jaar met elkaar verder! Een wederzijdse waardering en overeenstemming heeft geresulteerd in deze verlenging..

weddenbonus