Verslag VV MAARSSEN 2 - AURORA 3

Kampioen 200VV MAARSSEN 2 - AURORA 3 2-5
Donderdag 13 juni '19

Bij winst kon AURORA 3 zich kronen als KAMPIOEN van het Seizoen '18-'19. De uit wedstrijd was el enkele malen uitgesteld en kon uiteindelijk gespeeld worden. Belangrijk voor het 3e Elftal dat bij winst KAMPIOEN kon worden. In de stromende regen keek AURORA 3 al snel tegen een 2-0 achterstand aan, wat niemand verwacht had.

AURORA VR1 - VV SCHIJF VR1

Aurora Schijf 10 06 19 070AURORA VR1 - VV SCHIJF VR1 0-6
Maandag 10 juni '29
Nacompetitie promotie 2e Klasse

De dames van AURORA traden vanmiddag aan tegen 2e Klasser VV SCHIJF uit het Brabantse dorp Schijf. Bij winst op deze ploeg zou AURORA VR1 promoveren naar de 2e Klasse.

Nieuwe overeenkomst met FC UTRECHT

20190606 rac ondertekening 200Met maar liefst 50 amateurclubs uit de regio Utrecht heeft FC Utrecht gisteravond (donderdag) een nieuwe overeenkomst gesloten. De Utrechtse Eredivisionist geeft daarmee het regionale amateurvoetbal een nieuwe boost.

45e Gezelligheidstoernooi '19 zeer geslaagd

Winnaars 700Gisteravond vond de 2e avond van het 45e Gezelligheidstoernooi '19 plaats. Vorige week vrijdag (31 mei) werd de eerste avond gespeeld en nu werden de finales gespeeld. Twaalf teams streden om de prijzen waarbij ieder team aasde op de Clemens van Impelen Gezelligheidstrofee. Het werd een sportieve en gezellige avond. De laatste wedstrijden werden rond 21.30 uur gespeeld waarna de prijsuitreiking volgde.

Voorlopige indeling Jeugd Seizoen '19-'20

kunstgras indeling 200De voorlopige team indeling voor het seizoen 2019/2020.
Deze indeling is zorgvuldig en zoveel mogelijk in samenspraak met leiders en trainers bepaald.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie SV Aurora