Geslaagde ochtend: J08 tegen gelegenheidsteam J045!

Training JO8 1 10 11 18 aAfgelopen zaterdag, dat de toppers van J08 eigenlijk vrij waren, werd er door de trainer een papa/mama tegen de kindjes training georganiseerd. Na een goede warming up door te slalommen met dribbel, gingen de kleine partijtjes van start. Waar het wedstrijdelement er al goed in zat. Een penalty-serie volgde zodat de papa’s en mama’s op adem konden komen...

Spanning bij eerste FIFA19- toernooi.

FifaToernooi200Afgelopen zaterdag werd het eerste E-sport toernooi uit de clubgeschiedenis van SV AURORA gehouden. Het clubhuis was omgeturnd tot een echt "Gamers Cave" waar jonge en oudere spelers "gamers" vol enthousiasme en gespannen met console in de handen zittend achter een scherm deel namen aan dit toernooi. Mocht je absoluut geen idee hebben waar dit over gaat bekijk dan dit promo filmpje.

Saestum maatje te groot voor onze JO9-2M

Saestum 1Afgelopen zaterdag 10 november reisden onze meiden van de JO9-2M af naar Zeist voor een wedstrijd tegen Saestum. Via een prachtige toeristische route, met bomen en bladeren in de meest prachtige kleuren, arriveerden we op het sportcomplex in Zeist. Na onze overwinning van vorige week gingen onze meiden proberen op het kunstgras van Saestum wederom een prachtig resultaat neer te zetten.

4e Voetbalschooldag

Voetbalschool 04 11 18 056Vanmorgen fris maar veel zon begonnen weer veel jeugdspeler(ster)s aan de alweer 4e Voetbalschooldag. Naast de vele deelnemenrs ook veel ouders en andere familieleden aanwezig. Gerard Pouw had samen met de andere begeleiders weer veel oefenstof voor de deelnemers die enthousiast aan de onderdelen deelnamen. Vermoeid maar tevreden kregen ze na afloop limonade en konden ze even bijkomen.