Inschrijving 45e Gezelligheidstoernooi '19

gez 200Beste voetbalvrienden en –vriendinnen,

Dit jaar wordt alweer de 45e editie van het gezelligheidstoernooi op het prachtige sportcomplex van S.V. Aurora gehouden. Ook dit jaar weer een toernooi waarbij het draait om gezelligheid!

De strijd om de felbegeerde Clemens van Impelen Gezelligheids trofee barst los op vrijdagavond 31 mei en 7 juni 2019. Deze trofee wordt uitgereikt aan het meest gekste en gezelligste team.

De Schrijvende scheidsrechter

logoAfgelopen zaterdag moest ik de topper fluiten tussen nr 1 en 2 van aurora onder 19 tegen Geinoord onder 19.
Dit zijn de lekkere wedstrijden voor een scheidsrechter om te fluiten.
Vooraf aan deze wedstrijd hielden we 1 minuut stilte voor Karina van Eck die de week ervoor was overleden en veel voor Aurora had betekent en ik zelf had besloten om daar even stil bij te staan.

Verslag ZEIST 1 - AURORA 1

c700 klein aZEIST 1 - AURORA 1 4-1
Zondag 14 april 2019

Een week vol verrassingen in de 4e Klasse F voorafgaande aan de 22e speelronde van deze competitie. Zo won De Dreef verrassend van Amsvorde en werd DWSV door de KNVB gestraft n.a.v. ongeregeldheden in de wedstrijd uit bij VREESWIJK. DWSV kreeg 5 wedstrijdpunten in mindering en een geldboete van 1.250 Euro. Ook werden er een aantal forse schorsingen opgelegd door de KNVB.

KNVB Bekerfinale JO19-1 in UITHOORN

Poster KNVB 01 06 19 300WIE GAAT ERMEE NAAR DE BEKERFINALE OP 1 JUNI AS. OM ONZE JO19 TE ONDERSTEUNEN TEGEN ONZE BUREN UIT SCHALKWIJK??
HOE MEER FANS HOE BETER, NODIG FAMILIE , VRIENDEN EN IEDEREEN UIT DIE EEN GEZELLIG DAGJE MEE WILLEN NAAR UITHOORN.