Afdrukken

Verslag AURORA 1 - GEINBURGIA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

c700 klein aAURORA 1 - GEINBURGIA 1 6-1
Zondag 17 november '19

Na de verrassende overwinning van vorige week uit bij Sporting Almere ging AURORA ook deze wedstrijd vol voor de winst om zo aansluiting te krijgen met de top van de ranglijst. Tegenstander GEINBURGIA was voor AURORA een totaal onbekende ploeg die qua stand op de ranglijst in de onderste regionen verkeerd. Op papier zou winst dus mogelijk kunnen zijn. Van onderschatting was bij AURORA geen sprake.

Afdrukken

Verslag KAMPONG MO11-6 - AURORA MO11-1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

logog 3Deze zaterdagochtend 16 november mochten onze meiden van de MO11-1 afreizen naar Utrecht voor een uitwedstrijd tegen Kampong. De meiden waren goed uitgeslapen want we vertrokken pas om 09:30 uur. We verzamelden op de parkeerplaats om met drie auto's af te reizen naar Utrecht.

Afdrukken

Voetbalschool Jeugd in nieuwe sponsortenues

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Voetbalschool 4 2004e Voebalschooldag weer een groot succes.

O.l.v. trainer Gerard Pouw en enkel senioren vanuit de selectie ging vanmorgen de alweer de 4e Voetbalschooldag voor de Jeugd van start. Ruim 30 jeugdleden stonden al vroeg op het voetbalveld waar zij eerst nieuwe sponsortenues mochten aantrekken.

Afdrukken

Uit de "Oude Doos"

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

oude doos rood

Komende weken worden er tal van oude elftalfoto's op de AURORA site geplaatst. Vraag aan u is welke spelers er staand en zittend v.l.n.r. op de foto staan, welke elftal dit is en van welk seizoen.

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang, tijd om een nieuwe foto uit de Oude Doos te halen. We hopen weer dat u ons kunt helpen! 
Stuur uw reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Helpt u mee?

weddenbonus