Verslag AURORA 1 - SVMM 1

AURSVMVerslag AURORA 1 – SVMM 1 1-1
Zaterdag 18 mei 2024

Na de slechte wedstrijd van vorige week wilde de selectie van trainer Conner van der Werf in de laatste thuiswedstrijd een goed resultaat neerzetten. Het trouwe thuispubliek, dat ook vaak bij de uitwedstrijden aanwezig is, verdiende dit.

Van de schrijvende supporter.

VIPZaterdag 18 mei ’24 was de laatste thuiswedstrijd van Aurora thuis tegen SVMM.

Vooraf aan deze wedstrijd, kregen we van edelachtbare heer Ton van Dam de uitnodiging om na de wedstrijd te blijven, om mee te eten en drinken. Dit omdat we vaste supporters zijn. Als tegenprestatie vonden van Zanten en co het dan wel leuk om de wedstrijd bal te sponsoren. Had van Dam een paar dagen voor de wedstrijd nog een Whattsapp gestuurd, of we dan in de skybox mochten zitten.

Gezelligheidstoernooi '24

aankondigingVrijdag 14 juni is het weer zover:

#SVAURORA #WERKHOVEN #WIJZIJNAURORA

Extra Algemene Leden Vergadering

Extra ALV500Actiepunten Algemene Leden Vergadering oktober 2023

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van XXX oktober zijn er een aantal suggesties gedaan in het kader van het veldonderhoud en het plaatsen van verlichting rondom het eerste veld. Het bestuur is aan de slag gegaan met deze vragen en hebben contact gezocht met Sporthuis Bunnik. Hieronder de antwoorden van het Sporthuis.

Gevonden voorwerpen!

300De afgelopen maanden zijn er diverse voorwerpen gevonden. Zit er iets van je bij, haal het op! Gevonden spullen liggen tot 31 mei ’24 bij de kapstok in het clubhuis.

weddenbonus