Afdrukken

Wijbe Douma ontvangt lintje.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

WijbeLindje 03 07 20 200Het was 24 april dat Wijbe Douma verrast werd met een telefoontje van burgemeester Ruud van Bennekom met dat mededeling dat het  "Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om Wijbe te benoemen tot lid in de Oranje Nassau". De daarbij behorende versierselen konden helaas niet uitgereikt worden i.v.m. de coronamaatregelen.

Afdrukken

Eind statistieken 1e Elfal Seizoen '19-'20

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

voetbal met logo 250Door het coronavirus werden zowel betaald- en amateurvoetbal beëindigd m.i.v. 8 maart '19. De competitie werd niet uitgespeeld waardoor er geen kampioenen of degradanten zijn. Jammer maar gezondheid van iedereen gaat boven alles. Voor trainer Henne Florie is er na drie seizoenen een abrupt einde gekomen bij SV AURORA. Alle feestelijkheden w.o. het 90 jarig jubileum alsmede het afscheid van Henne zijn komen te vervallen. Misschien op een later tijdstip als de coronamaatregelen dit toe laten. 

Afdrukken

Sportkleding en schoenen te koop.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Logo Marktplaats1Eerder dit seizoen kon men in het clubhuis sportkleding en schoenen tegen bodem prijzen aankopen. Ook nu is er weer een mogelijkheid om dit te doen. Onderstaan treft u de links naar enkele sportschoenen dit te koop staan op Marktplaats (Aurora). Dit is je kans!

Afdrukken

Van de Bestuurstafel april 2020

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Van de bestuurstafel Logo AURORA kleur 1 kleinCorona

Het zijn bizarre tijden. Het beeld op straat begint langzaamaan te wennen: de stilte regeert, ook hier in Werkhoven. Je ziet alleen mensen die de hond uitlaten, boodschappen doen of een rondje hardlopen of fietsen. De school is al weken dicht, het Wapen gesloten (maar heel ondernemend bezorgen ze heerlijke maaltijden), geen Aurorajubileum, geen Jong Nederland-activiteiten, geen tennis of voetbal op ons sportcomplex.

weddenbonus