Afdrukken

Verslag FZO 1 - AURORA 1

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

FZOAURFZO 1 – AURORA 1 3-0
Zaterdag 28 januari 2023

AURORA had zich deze middag heel anders voorgesteld. Aansluiting vinden naar een veilige plek in deze competitie is het doel maar dat lukte vanmiddag niet.

Afdrukken

Wie wordt het beste FIFA-duo?

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

console Wie wordt het beste FIFA-duo? console

flyerZaterdag 4 februari vindt het jaarlijkse FIFA toernooi voor de jeugd weer plaats! Vanaf 14:30 kan jij het in tweetallen opnemen tegen je vriendjes of vriendinnetjes om te beslissen wie het beste FIFA-duo is. 
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarbij wij graag vermeld krijgen wie je bent, je leeftijd en je medespeler deze middag. Om mee te doen aan de FIFA-middag hoef je niet persee lid te zijn van SV Aurora. 

Zien wij jou ook op 4 februari?

Afdrukken

Informatie Jeugdleden start seizoen 2022-2023

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,                                                                               23 september 2022

Het nieuwe sportseizoen is weer van start! Er wordt alweer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. We hebben er weer zin in om te werken aan de conditie en voetbalvaardigheden van onze jeugd en mooie wedstrijden bij te wonen.

Kick-off jeugdteams

weddenbonus