FIFA Toernooi SV AURORA

FIFA toernooiDe eerste editie van het SV Aurora FIFA-toernooi!!! Het toernooi wordt gespeeld in tweetallen, dus geef je samen met je maatje op voor zaterdag 3 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!  Geef bij jullie opgave ook jullie teamnaam door. Doe je niet mee? Geen probleem! Ook enthousiast publiek is welkom om deze middag en avond tot een succes te maken! Ook is er ‘s avonds genoeg ruimte voor een drankje!

Verslag AURORA 1 - ALLEN WEERBAAR 1

cc700 klein 2AURORA 1 - ALLEN WEERBAAR 1 4-3 Zondag 21 oktober '18

Het in nieuwe sponsorshirts gestoken SV AURORA maakte het zichzelf vanmiddag erg moeilijk om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Na een snelle voorsprong kwam ALLEN WEERBAAR langszij en moest AURORA lang wachten om de wedstrijd winnend af te sluiten.

Nieuwe sponsorkleding AURORA gepresenteerd

ADe nieuwe sponsorkleding werd gisterenavond tijdens feestavond "Openingsavond seizoen '18-'19" gepresenteerd. De sponsorcommissie had alle sponsors en jeugd-en seniorenleden opgeroepen op deze Openingsavond aanwezig te zijn. Deze avond stond geheel in het teken van alle Sponsoren die AURORA een warm hart toedragen.

Eindelijk KNVB BEKER voor 3e Elftal

3e WinnaarTijdens de opening van het seizoenfeestavond ontving het 3e Elftal de lang verwachtte KNVB BEKER. Het 3e Elftal verloor op 3 juli '18 in Uithoorn de Finale tegen VELSEN 8 (3-1). Achteraf bleek dat de tegenstander gesjoemeld had met ongerechtigde spelers waardoor de KNVB besloot om VELSEN 8 uit het Bekertoernooi te zetten en AURORA 3 als winnaar uit te roepen van de KNVB BEKER.