Nieuwe foto uit de "Oude doos".

oude doos roodWeer een nieuwe foto uit de "Oude doos" van SV AURORA. Het betreft het Dames 1 team. Wie helpt ons met het invullen van de namen en welk seizoen?
Kijk hier.

Mooie bijdrage RABO Clubsupport

Voetbalschool 3 200 uitslVanavond maakte de RABOBANK de bedragen bekend aan alle verenigingen die meegedaan hebben aan de RABO Clubsupport. SV AURORA kan een mooie bijdrage tegemoet zien uit deze actie van de RABOBANK. U heeft 1920,57 Euro bij elkaar gestemd. Dank aan RABOBANK en alle stemmers.
Kijk hier voor de uitslag.

Corona Protocol AURORA 2.0

Bestuursmedeling 2.0

Corona protocol 2.0 (aangepaste versie)

We waren de eerste Lock down bijna vergeten en nu staan ​​de volgende maatregelen weer op de stoep. Gelukkig mogen we nog blijven voetballen maar we zullen wel de nieuwe regels in acht moeten nemen. Laten we hopen dat deze drie weken voldoende zijn om het virus terug te dringen en we na de herfstvakantie weer op de vertrouwde manier ons favoriete spelletje kunnen spelen!

Corona maartegelen treffen ook start kaartseizoen.

Kaarten 200I.v.m. met de aangescherpte maatregelen omtrent het Coronavirus kan de start van het kaartseizoen geen doorgang vinden. Besloten is er om begin januari 2021 de situatie rondom deze maatregelen opnieuw te bezien en te kijken of het kaartseizoen alsnog doorgang kan vinden.
Wij houden u op de hoogte.

weddenbonus