Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '21-'22

voetbal met logo 250

Na de overwinning thuis tegen SVF wist AURORA degradatie naar de 5e Klasse te voorkomen. De laatste wedstrijd tegen DVSA werd niet gespeeld omdat DVSA, dat inmiddels gedegradeerd was, niet kwam opdagen. Trainer Harorld Valkenburg, die zijn trainerscarrière voortzet bij  WWMA, maakte dit seizoen gebruik van 39 spelers. Door blessures en andere omstandigheden was hij bijna wekelijks bezig om zijn selectie op orde te krijgen. Naast spelers uit het tweede elftal werden er ook regelmatig "oud eerste elftal spelers", die al enkele seizoen in lagere elftallen spelen, opgeroepen om het eerste elftal te helpen. Dank daarvoor.

Onvergetelijke AURORADAG

voetbal als OranjeAURORADAG 2022
Zaterdag was het eindelijk weer zover de traditionele AURORADAG ’22  ging van start. Twee jaar hebben we de AURORADAG niet kunnen organiseren om bekende redenen.  Het weer was prachtig deze zaterdag en het thema van deze dag was  “ORANJEFESTIFAL”. Als klap op de vuurpijl was het tevens het weekend van de Nationale Voetbaldag.

Conner van der Werf nieuwe trainer SV AURORA.

Trainer ConnervdWerf 300Vanavond tekende Conner van der Werf het contract dat hem verbindt aan de selectie van SV AURORA voor het komende seizoen.  De in IJsselstein woonachtige 31 jarige trainer die afgelopen seizoen de selectie van SV AUSTERLITZ onder zijn hoede had komt naar Werkhoven om zijn ambitie na te streven. Hij hoopt van AURORA een stabiele vierde Klasser te maken.

Zin in recreatief Voetbal bij Slow Voetbal Aurora?

SVA 1 300SLOW VOETBAL AURORA    (SVA)

Beste toekomstige sportvriend,

Ongeveer 3 jaar geleden is er spontaan het idee ontstaan om met oud voetballers weer de kicksen aan te trekken. We zijn toen begonnen op de zondag ochtenden op het trainingsveld van SV Aurora.

Eindstand "HANS VAN ECHTELT CUP" Seizoen '21-'22

BekerSV ODIJK is winnaar geworden van de "HANS VAN ECHTELT CUP" '22.
Vanmiddag reikte Hans van Echtelt zelf de beker uit aan het elftal van SV ODIJK dat in haar jubileumjaar (60 jaar) deze mooie beker mocht ontvangen. Wij feliciteren de selctie, staf en verzorgers met het behalen van deze "HANS VAN ECHTELT CUP.

Meer artikelen...

weddenbonus