Afdrukken

Wie wordt het beste FIFA-duo?

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

console Wie wordt het beste FIFA-duo? console

flyerZaterdag 4 februari vindt het jaarlijkse FIFA toernooi voor de jeugd weer plaats! Vanaf 14:30 kan jij het in tweetallen opnemen tegen je vriendjes of vriendinnetjes om te beslissen wie het beste FIFA-duo is. 
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarbij wij graag vermeld krijgen wie je bent, je leeftijd en je medespeler deze middag. Om mee te doen aan de FIFA-middag hoef je niet persee lid te zijn van SV Aurora. 

Zien wij jou ook op 4 februari?

Afdrukken

Informatie Jeugdleden start seizoen 2022-2023

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,                                                                               23 september 2022

Het nieuwe sportseizoen is weer van start! Er wordt alweer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. We hebben er weer zin in om te werken aan de conditie en voetbalvaardigheden van onze jeugd en mooie wedstrijden bij te wonen.

Kick-off jeugdteams

Afdrukken

Scheidsrechters gezocht!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Zoekt scheidsrechters 300Kom jij onze jeugdspelers een topwedstrijd bezorgen?

Wij, voetbalvereniging SV Aurora, vervullen een belangrijke sociaal-maatschappelijke rol; wij verbinden in onze maatschappij en houden met sport- en spelplezier zowel jong als oud lekker in beweging.
Voor het begeleiden van de wedstrijden van onze jeugdteams zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters! Indien nodig, verzorgen wij een korte cursus om van jou die gewaardeerde spelbegeleider te maken!

Afdrukken

Zin in recreatief Voetbal bij Slow Voetbal Aurora?

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

SVA 1 300SLOW VOETBAL AURORA    (SVA)

Beste toekomstige sportvriend,

Ongeveer 3 jaar geleden is er spontaan het idee ontstaan om met oud voetballers weer de kicksen aan te trekken. We zijn toen begonnen op de zondag ochtenden op het trainingsveld van SV Aurora.

Meer artikelen...

weddenbonus