Verslag ARDAHANSPOR 1 - AURORA 1

c700 klein aARDAHANSPOR 1 - AURORA 1 3-1
Zondag 1 december 2019

Het vorig seizoen uit de 5e Klasse gepromoveerde ARDAHANSPOR uit Utrecht was van,middag de tegenstander van AURORA. De Utrechtse ploeg doet het erg goed en staat momenteel op de 2e plaats van de ranglijst. Na een zoektocht van de kleedkamer en de sleutel daarvan, Sportpark Lunetten wordt momenteel verbouwd, kon de wedstrijd beginnen. De thuisploeg kreeg de eerste mogelijkheid maar het was Daen van Dijk die aan de andere kant zichzelf knap vrij speelde om vervolgens in een kansrijke positie AURORA aan de leiding had kunnen brengen.

Van de schrijvende scheids

c 700 2Vandaag moest ik het derde fluiten thuis tegen koploper Heracles 3 uit Utrecht.Omdat tweede ook om twee uur thuis moest voetballen speelde het derde op veld twee. Allemaal geen probleem ook omdat het veld prima is en er lekker op gevoetbald kan worden. De wedstrijd begon precies om twee uur en bij derde was er geen pupil van de week zodat we gelijk konden starten.

AURORA JO12-2 KAMPIOEN

Kampioensfoto 30 11 19 aAURORA JO12-2 is ongeslagen KAMPIOEN geworden. Gister was een gelijkspel voldoende om concurrent FC DRIEBERGEN voor te blijven en dat lukte. Na de 3-3 uit bij CDW JO12-2G was het feest voor de spelers van JO12-1. Een mooie prestatie waarp het team trons op mag zijn.

Gefeliciteerd
onderstaand de Eindstand per 30-11-'19 en alle uitslagen van de Najaarscompetitie.

Verslag DESTO MO11-4 - AURORA MO11-1

Desto 2 200Deze zaterdagochtend 30 november 2019 speelden onze meiden van de MO11-1 een uitwedstrijd bij Desto in Utrecht/Vleuten. Toen we de deur uitstapten was het rond het vriespunt. We krabden de autoruiten en in een felle ochtendzon zochten we onze weg naar het sportpark. Syenna viel vanochtend bij de MO9-2M in en de overige meiden verzamelden vroeg op de parkeerplaats van ons sportpark.

weddenbonus