Inschrijving 45e Gezelligheidstoernooi '19

gez 200Beste voetbalvrienden en –vriendinnen,

Dit jaar wordt alweer de 45e editie van het gezelligheidstoernooi op het prachtige sportcomplex van S.V. Aurora gehouden. Ook dit jaar weer een toernooi waarbij het draait om gezelligheid!

De strijd om de felbegeerde Clemens van Impelen Gezelligheids trofee barst los op vrijdagavond 31 mei en 7 juni 2019. Deze trofee wordt uitgereikt aan het meest gekste en gezelligste team.

KNVB Bekerfinale JO19-1 in UITHOORN

Poster KNVB 01 06 19 300WIE GAAT ERMEE NAAR DE BEKERFINALE OP 1 JUNI AS. OM ONZE JO19 TE ONDERSTEUNEN TEGEN ONZE BUREN UIT SCHALKWIJK??
HOE MEER FANS HOE BETER, NODIG FAMILIE , VRIENDEN EN IEDEREEN UIT DIE EEN GEZELLIG DAGJE MEE WILLEN NAAR UITHOORN.

Informatie Jeugdleden voorjaar 2019

Werkhoven, 9 maart 2019

Beste jeugdleden van Aurora en ouders,

De voorjaarscompetitie is alweer ruimschoots begonnen, de voorjaarsvakantie is inmiddels achter de rug en we hebben zelfs al een beetje zomer mogen ervaren! Hoog tijd om jullie via dit bericht weer eens over een aantal zaken te informeren.