Het Buurttoernooi is een jaarlijks terugkerend fenomeen in onze regio. Tennissers uit de omliggende verenigingen schrijven massaal in voor dit gezelligste dubbel toernooi in de buurt!

aankondiging 2 200

Afdrukken

Buurttoernooi tennis Werkhoven: Rock around the Court!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200De afgelopen week zijn er veel spannende en gezellige tenniswedstijden gespeeld op de tennisbanen in Werkhoven.
Het thema van het buurttoernooi was: Rock around the Court. Er werd niet alleen getennist, maar op vrijdagavond tijdens de feestavond werd er ook heerlijk gedanst en was er veel gezelligheid in de kantine.

Afdrukken

Buurttoernooi 2017

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

BT 2017 1 200Buurttoernooi '17 is van start gegaan. Een flink aantal deelnemers vanuit de buurtverenigingen nemen deel aan dit toernooi. Onder het motto "Do you wanna Rock around the court" hoopt het organisatieteam een gezellig toernooi te hebben waar u als deelnemer en als bezoeker veel plezier zult hebben. Wij wensen alle deelnemers succes.

Klik hier voor programma en uitslagen.

Afdrukken

VIP-buurttoernooi 2016

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Buurttoernooi

uitnodiging Buurttoernooi. kaart 300

Van 8 tot en met 18 september jl. heeft het VIP-buurttoernooi plaatsgevonden. Er zijn VeelInteressante Partijen gespeeld! De zon was volop aanwezig en dat zorgde voor  lange gezellige avonden op een vol terras. De kantine was geheel omgetoverd tot een VIP-lounge, maar daar is door het mooie weer geen gebruik van gemaakt. 
Op zondag 18 september zijn er 11 finalewedstrijden gespeeld in de categorie├źn 8/9, 7 en 5/6. KIjk voor de uitslag op Toernooi.nl..