Ieder jaar vinden er op het sportpark de Clubkampioenschappen plaats. Tijdens dat toernooi wordt in diverse categorien gestreden om de eretitel 'Clubkampioen van het jaar'. Naast de kans op het behalen van deze titel zijn de Clubkampioenschappen vooral ook een toernooi waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.  

Afdrukken

Winnaars clubkampioenschappen na tropische week bekend!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

1poster 200Van 22 t/m 30 juni werden in Werkhoven de Clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Onder tropische omstandigheden werden de poulewedstrijden gespeeld en de parasols waren geen overbodige luxe. Bij soms wel temperaturen van 33 graden werd gestreden om ieder punt.Het terras zat gedurende de wedstrijden gezellig vol en de toeschouwers zagen volle banen met spelers en speelsters die gingen voor het hoogst haalbare: de titel van Clubkampioen 2019. Op de finaledag scheen de zon voluit, maar stond er gelukkig ook een briesje wind.

Afdrukken

Clubkampioenschappen 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

CK 200Het toernooi zit er weer op! De clubkampioenen zijn bekend. Een week lang werd er gestreden op ons tennispark voor de titel(s) Clubkampioen 2018. De commissie kijkt terug op een fantastisch toernooi met schitterend weer, mooie wedstrijden veel gezelligheid en een heerlijke afsluitende bbq verzorgd door Eethuis aan 't Zand. Volgend jaar hopen we iedereen weer te mogen begroeten bij de Clubkampioenschappen van 2019! Bedankt voor een geweldig toernooi! De CK Commissie!

Klik hier voor de foto's.

Afdrukken

Winnaars CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 bekend

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Poster 200Vandaag werden de Finales van de clubkampioenschappen 2018 van SV Aurora tennis gespeeld. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat er een prima sfeer op het sportcomplex aanwezig was en er een paar prachtige finalewedstrijden op het programma stonden. Het thema stond in het teken van "Superhelden" en dat waren alle deelnemers stuk voor stuk. Het warme weer van de afgelopen week maakte het voor sommigedeelnemers  niet gemakkelijk. Uiteindelijk waren aan het eind van de middag de Winnaars bekend.

Via toernooi. nl kunt u de uitslagen van alle wedstrijden en winnaars terug zien. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de Winnaars gehuldigd en hoopt het Organistieteam weer op veel deelnemers die zullen gaan deelnemen aan de CK2019.