CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2014 - CK GOES WK

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

CK goes WK 300Hierbij nodigt de clubkampioenschapcommissie je uit voor deelname aan de clubkampioenschappen van 12 juni t/m 22 juni 2014.

De finales worden op zondag 22 juni gespeeld. (Vr 20, za 21 en zo. 22 juni dient men verplicht beschikbaar te zijn.)

-       De grandioze barbecue is ook dit jaar, na het grandioze succes van vorig jaar, weer op de finaledag, zondag 22 juni. Opgave voor het eten kan direct bij inschrijving.

-       Opgave via de website www.toernooi.nl. Vul bij het veld “zoek toernooi” Aurora in en selecteer de clubkampioenschappen van 2014. Volg de aanwijzingen op het scherm.

-       Speeldata zullen via e-mail kenbaar worden gemaakt. Houd uw e-mail daarom vanaf 4 juni 2014 en tijdens het toernooi goed in de gaten.

-      Het toernooi vindt plaats tijdens het WK voetbal. We zullen de wedstrijden zoveel mogelijk om de speeldata van het Nederlands elftal heen plannen.

-       Inschrijving dient voor 19 mei binnen te zijn.

Schrijf gewoon weer eens in, je ontmoet tegenstanders van ongeveer gelijkwaardige speelsterkte, in een poulesysteem met opvolgend een afvalschema.
Het is tevens een mooie gelegenheid om met veel leden kennis te maken en op gelijk niveau enkele leuke wedstrijden te spelen.

Omdat de clubkampioenschappen het hoogtepunt van het tennisseizoen behoren te zijn, hopen we op een zeer grote deelname en zien je inschrijving daarom graag tegemoet!

Tot ziens!

Groeten,

De clubkampioenschap-commissie

Rianne Pennewaard, Bianca van den Heuvel, Marleen Dorresteijn, Monique de Gier, Saskia Steenbeek, Leendert Flipse, Thijs van Berkel, Freek Spithoven, Freek van Echtelt