"CK GOES WK" Finale

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

bloemenZondag 22 juni '14 kwam er een einde aan de Clubkampioenschappen '14 na een week waarin wedstrijden soms op het scherpst van de snede werden uitgevochten. "CK GOES WK"  was het motto van deze Clubkampioenschappen met naast het Tennissen ook het Voetbal gespeeld en bekeken kon worden. Een mooie combinatie waarin de Voetballers van SV AURORA zaterdagmiddag ook even konden tennissen (Tennistoernooi) en dat bleek een groot succes.
De deelnemers aan de Clubkampioenschappen keken uit naar de Finales die op zondag gespeeld werden. Onder prima weersomstandigheden genoten spelers en toeschouwers van de mooie wedstrijden. Na afloop van de gespeelde wedstrijden werd het Organisatieteam bedankt en in de bloemetjes gezet waarna zij onder groot applaus de winnaars van de Finales na voren riepen. Op een mooi AURORA verhoging werden de winnaars gehuldigd en ontvingen zij de bijbehorende prijzen en bloemen. Een  BBQ sloot de Clubkampioenschappen af en wij gaan ervan uit dat volgend seizoen weer veel  enthousiaste deelnemer zullen aantreffen.

Klik hier voor foto's.