Winnaars clubkampioenschappen na tropische week bekend!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

1poster 200Van 22 t/m 30 juni werden in Werkhoven de Clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Onder tropische omstandigheden werden de poulewedstrijden gespeeld en de parasols waren geen overbodige luxe. Bij soms wel temperaturen van 33 graden werd gestreden om ieder punt.Het terras zat gedurende de wedstrijden gezellig vol en de toeschouwers zagen volle banen met spelers en speelsters die gingen voor het hoogst haalbare: de titel van Clubkampioen 2019. Op de finaledag scheen de zon voluit, maar stond er gelukkig ook een briesje wind.

Rond de klok van 16:00 uur was het terras druk bevolkt om de prijsuitreiking mee te maken. De kampioenen mochten plaatsnemen op de hoogste trede van het podium. De clubkampioenschappen-commissie wil alle deelnemers van het toernooi danken voor de gezelligheid en sportiviteit op de baan. Ook danken wij alle sponsors en vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt. De uitslagen van het toernooi zijn terug te lezen op toernooi.nl.

Wij kijken uit naar de editie van volgend jaar!

Een sportieve groet van de Clubkampioenschappen-commissie.

Kijk hier voor de foto's.