Start competitie Tennis 2019

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

VoorjaarscompZoals u heeft kunnen lezen is dit weekend de Tenniscompetitie 2019 van sart gegaan. SV AURORA neemt deel aan deze competitie met 10 senioren teams en 1 jeugd team.
Hier kunt u het programma en de uitslagen voor de komende 7 weken volge.
Wij wensen de deelnemers veel succes.

Voorjaarscompetitie 2018 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

voorjaarcompDit weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Onze tennisvereniging is natuur ook weer van de partij. Wilt u het programma en pestaties volgen klik dan hier.

Eindstand Voorjaarscompetitie '17

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBVoorjaarcompetitie 2017 zit er weer op. Diverse teams hebben de afgelopen weken onder prima weersomstandigheden hun wedstrijden gespeeld in deze competitie. Helaas kunnen we geen kampioenenteam melden al zaten enkele teams daar dichtbij. Prestaties van alle tams kunt u hier zien. Nadat u AURORA ingevuld en gevonden heeft kunt hier een team kiezen.

Wilt u snel een overzicht:

Eindstand 28-05-'17:

Landelijke Voorjaarscompetitie '17