Voorjaarscompetitie 2018 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

voorjaarcompDit weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Onze tennisvereniging is natuur ook weer van de partij. Wilt u het programma en pestaties volgen klik dan hier.

Eindstand Voorjaarscompetitie '17

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBVoorjaarcompetitie 2017 zit er weer op. Diverse teams hebben de afgelopen weken onder prima weersomstandigheden hun wedstrijden gespeeld in deze competitie. Helaas kunnen we geen kampioenenteam melden al zaten enkele teams daar dichtbij. Prestaties van alle tams kunt u hier zien. Nadat u AURORA ingevuld en gevonden heeft kunt hier een team kiezen.

Wilt u snel een overzicht:

Eindstand 28-05-'17:

Landelijke Voorjaarscompetitie '17

Voorjaarscompetitie Midden '17

Tennis Competitie'16 Eind uitslagen & standen

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

logo KNLTBDe tenniscompetitie 2016 zit er weer op. Negen teams van SV AURORA deden mee aan deze competitie welke in het weekend van 4/5 juni 2016 ten einde liep.
Het Heren 1 team (vrijdagmorgen 50+ Heren dubbel) en en het Gemengd 1 team (vrijdagavond 35+) wisten Kampioen ter worden. Wij feliciteren deze teams met het behalen van het Kampioenschap.

Onderstaand kunt u alle uitslagen en de eindstanden van alle teams terug vinden