Terugblik op geslaagd Ouder&Kind Toernooi 2017!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

toernooi 200Zondag 8 oktober 2017 was het tijd voor het jaarlijks Ouder&Kind Toernooi bij SV Aurora Tennis. Met deelnemers tussen de 8 en de 79 jaar is het oprecht een evenement voor iedereen. Dit jaar maar liefst 12 koppels op de banen! Het weer zat mee en dat leverde mooie plaatjes op! Kijkt u zelf maar. Antoinette en Erna bedankt voor het organiseren.

Klik hier voor foto's.

Zomer Tennistoernooi 2016

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

200Donderdag 7 juli 2016 vond het zomertennistoernooi plaats om de zomer(vakantie) in te luiden. De weergoden waren de 13 jeugdleden goed gezind en er werden mooie wedstrijdjes gespeeld en leuke spelletjes gedaan. Uiteraard werd de middag afgesloten met een heerlijk ijsje! De aanstormende talenten van SV Aurora Tennis kunnen nu de hele zomer door blijven spelen en oefenen met tennisvrienden en tennisvriendinnetjes.
Erna en Antoinette bedankt voor de organisatie!

Klik hier voor foto's.

Pannenkoekentoernooi 8 april 2016

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

Afgelopen vrijdag was het weer zover! Het nieuwe tennisseizoen voor de jeugd is ingeluid met een pannenkoekentoernooi.kok

Vanaf 16.00 uur waren bijna alle jeugdleden op het tennispark te vinden. Onder het genot van limonade en een snoepje luisterden ze naar Frank die hen uitleg gaf over de middag. Daarna gingen ze allemaal enthousiast de baan op om partijtjes met elkaar te spelen.