Afdrukken

Tennisleraar Sander van Heijst stelt zich voor.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

file 300Mijn naam is Sander van Heijst en ben 40 jaar oud. Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen.
Ik stel altijd een doel per les centraal, zodat de spelers zich goed kunnen focussen op hetgeen wat we aan het oefenen zijn. Verschillende oefeningen zorgen ervoor dat mensen het doel kunnen toepassen uiteindelijk in de wedstrijden die ze gaan spelen. 

Zelf heb ik jarenlang op het hoogste niveau gespeeld in Nederland. Ben rating 1 speler geweest en behoorde bij de top 25 van Nederland. Heb nationaal veel sterren toernooien gespeeld en sommige ook gewonnen. Future en challengers over de hele wereld gespeeld. Gemengde eredivisie gespeeld op de zondag. En competitie in Duitsland.( Overliga). Tot op de dag van vandaag ben ik actueel 2 speler en ga dit jaar competitie spelen met spelers die bij mijzelf trainen. 

Ik heb heel veel zin om voor de Tennis Academy ‘TAST’ te gaan lesgeven en dus ook de spelers van tennisclub Aurora. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven. 

Groeten, 

Sander

file 500