Mooi slotweekend BUURTTOERNOOI 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Buurttoernooi 2018 200Van 6 t/m 16 september vond in Werkhoven het Aurora Tennis Buurttoernooi plaats. Dat betekende ook dit jaar veel gezelligheid en mooie wedstrijden op het tennispark. Met deelnemers uit de hele regio, demowedstrijd, trouwe sponsoren, springkussen, wafels, HD, DD, GD, hamburgers, veel vrijwilligers, mooi weer, feestavond, slopende 3-setters, aperol spritz, opblaas flamingo's, DJ ART, tropische hapjes en vooral heel veel tennis!

Veel extra's tijdens SV Aurora Tennis Buurttoernooi 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Buurttoernooi 2018 200

Dames en heren, deze week gaat het Aurora Buurttoernooi van start. Met ruim 100 deelnemers belooft het een super gezellig evenement te worden. Tijdens het finale weekend staat op zaterdag 15 september nog veel extra's op het programma. De organisatie heeft met Coco en Pippa Bosman twee jeugdtoptennissters weten te strikken. Coco en Pippa zijn top 10 speelsters in Nederland en geven zaterdag 15 september een demonstratie wedstrijd!

Clubkampioenschappen 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

CK 200Het toernooi zit er weer op! De clubkampioenen zijn bekend. Een week lang werd er gestreden op ons tennispark voor de titel(s) Clubkampioen 2018. De commissie kijkt terug op een fantastisch toernooi met schitterend weer, mooie wedstrijden veel gezelligheid en een heerlijke afsluitende bbq verzorgd door Eethuis aan 't Zand. Volgend jaar hopen we iedereen weer te mogen begroeten bij de Clubkampioenschappen van 2019! Bedankt voor een geweldig toernooi! De CK Commissie!

Klik hier voor de foto's.

Winnaars CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 bekend

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Poster 200Vandaag werden de Finales van de clubkampioenschappen 2018 van SV Aurora tennis gespeeld. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat er een prima sfeer op het sportcomplex aanwezig was en er een paar prachtige finalewedstrijden op het programma stonden. Het thema stond in het teken van "Superhelden" en dat waren alle deelnemers stuk voor stuk. Het warme weer van de afgelopen week maakte het voor sommigedeelnemers  niet gemakkelijk. Uiteindelijk waren aan het eind van de middag de Winnaars bekend.

Via toernooi. nl kunt u de uitslagen van alle wedstrijden en winnaars terug zien. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de Winnaars gehuldigd en hoopt het Organistieteam weer op veel deelnemers die zullen gaan deelnemen aan de CK2019.

Voorjaarscompetitie 2018 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

voorjaarcompDit weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Onze tennisvereniging is natuur ook weer van de partij. Wilt u het programma en pestaties volgen klik dan hier.