Maak nu kennis met tennis!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Dit is HET moment om kennis te maken met tennis! Wilt u sporten combineren met gezelligheid? Word dan lid van Tennisvereniging Aurora! Op ons prachtige park met 4 verlichte kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. Wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten? Jong en oud, beginnend en gevorderd voelen zich bij ons thuis.

Corona update 14 okt 2020

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

De KNLTB heeft naar aanleiding van de persconferentie van de overheid een update gepubliceerd. Onderstaand lees je de update.

Klik hier.

Sport veilig en blijf gezond!

Bestuur SV Aurora Tennis

Corona-aanpassingen competitie (okt 2020)

Beste competitie spelers,

De landelijke maatregelen die vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur zijn ingegaan hebben niet alleen impact op het verenigingsleven, maar ook op de competitiesfeer zoals we die kennen.
Geen ontvangst met koffie, thee en taart en geen drankje na afloop. Maar het belangrijkste is dat we kunnen blijven tennissen. Competitiewedstrijden kunnen dus, als het weer het toelaat, gewoon doorgaan.

Corona protocol najaarscompetitie 2020

Protocol met logo 200Beste deelnemer aan de tenniscompetitie 2020,

Wij, het bestuur van SV Aurora Tennis, zijn verheugd dat je meedoet aan de competitie die bijna van start gaat.

Echter dit jaar gelden er maatregelen ter preventie van COVID-19, zowel bij uit- als thuiswedstrijden, vanuit de Overheid, de KNLTB en vanuit de verenigingen zelf.
Respecteer die maatregelen voor jezelf en voor anderen.

Scorebordjes weer in gebruik

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Bordjes200Nu de Corona maatregelen weer iets versoepeld zijn mogen de scorebordjes op de banen weer gebruikt worden. Ook wordt het weer mogelijk om gebruik te maken van de kantine. Houd daarbij nog wel rekening met de RIVM richtlijnen. Veel tennisplezier en blijf gezond!