Donderdagavond 23 mei banen bezet

Beste reacreatieve tennissers,

Met een ingeplande competitieronde (op twee banen) en de lesavond (op twee banen) is er op donderdag 23 mei geen gelegenheid om recreatief te tennissen.

Uiteraard bent u wel van harte welkom het competitieteam te komen aanmoedigen en wat lekkers drinken in de kantine.

Jongens 13 tm 17 in het nieuw!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

De jongens van Aurora Tennis 13 t/m 17 jaar (uitkomende in de 1e klasse van de zondagcompetitie) zijn in het nieuw gestoken door sponsor Body & Vital Medispa uit Houten. Wij wensen de jongens veel plezier en sportieve successen in hun nieuwe tenues.

20240416 100822

Start van het nieuwe seizoen

Geachte leden,

Ondanks dat wij het gehele jaar kunnen spelen op onze kunstgrasbanen en inmiddels kunnen terugkijken op ons eerste en zeer geslaagde WerkhovenWeekendToernooi (nu al een begrip in de regio!), start het tennisseizoen nu nog meer, door de aanvang van de competitie vandaag.

Vandaag starten we met 8 jeugdteams en 10 seniorenteams in de voorjaars-competitie. Voor onze club (in ieder geval in de afgelopen 15 jaar) een record-aantal actieve teams op de baan. Daar zijn wij enorm trots op en wij wensen hen allen veel succes!

WWT 2024 succesvol!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Het Werkhoven Weekend Toernooi 2024 zit erop. Een weekend vol mooie tenniswedstrijden. Met soms wat regen, vooral ook zon, mooie wedstrijden en veel gezelligheid. Deelnemers bedankt, bezoekers bedankt en sponsors bedankt! Het was een heerlijk WWT. Op naar een mooi tennisseizoen en tot WWT 2025!

20240323 161658 1

Vrijwilligers maken NLDoet groot succes!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Het was zaterdag 16 maart een drukte van jewelste op het sportpark. Jong en oud staken hun handen uit de mouwen om het park op te knappen tijdens NLDoet. Dank aan alle vrijwilligers voor het klussen. Het park ligt klaar voor een mooi tennisseizoen. Startende 22, 23 en 24 maart met het Aurora Werkhoven Weekend Toernooi.

20240316 084912

Werkhoven Weekend Toernooi 22, 23 en 24 maart

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Yes! Het Aurora Weekend Toernooi wordt gehouden op 22, 23 en 24 maart. Neem contact op met je beste tennismaatje en schrijf je in voor dit open Werkhoven Weekend Toernooi!

Inschrijven doe je via de website toernooi.nl. Op de site kies je voor Aurora en je komt bij het toernooi. Er wordt gespeeld in de Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Gemengd Dubbel (GD). Het toernooi heeft als thema camping-life. Onder de mooiste en creatiefste (inspeel) outfits wordt een prijs vergeven tijdens het toernooi. Bovenal wordt het een gezellig toernooi, met hopelijk veel enthousiaste deelnemers. Wacht dus niet langer en schrijf je in via toernooi.nl. De toernooi commissie kijkt er naar uit om jullie te zien op 22, 23 en 24 maart!

Sportieve groet,  WWT Commissie 2024

WWT 2024