Winnaars clubkampioenschappen na tropische week bekend!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

1poster 200Van 22 t/m 30 juni werden in Werkhoven de Clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Onder tropische omstandigheden werden de poulewedstrijden gespeeld en de parasols waren geen overbodige luxe. Bij soms wel temperaturen van 33 graden werd gestreden om ieder punt.Het terras zat gedurende de wedstrijden gezellig vol en de toeschouwers zagen volle banen met spelers en speelsters die gingen voor het hoogst haalbare: de titel van Clubkampioen 2019. Op de finaledag scheen de zon voluit, maar stond er gelukkig ook een briesje wind.

Start competitie Tennis 2019

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

VoorjaarscompZoals u heeft kunnen lezen is dit weekend de Tenniscompetitie 2019 van sart gegaan. SV AURORA neemt deel aan deze competitie met 10 senioren teams en 1 jeugd team.
Hier kunt u het programma en de uitslagen voor de komende 7 weken volge.
Wij wensen de deelnemers veel succes.

Aurora Jeugd van start in competitie

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Bunnik 3200Deze zondag 7 april 2019 ging de competitie van start voor onze jongste jeugdleden. Met een uitwedstrijd in Bunnik werd er dapper gestreden door onze Cas, Job, Thom, Thijs, Sven, Jip en Sep. We verloren dik, maar wisten toch een paar mooie games te winnen. De kop is eraf!
Volgende week spelen we thuis tegen Groenvliet!

Winterdubbels competitite '18-'19

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

wcompltcop 18 19 200De eerste wedstrijden van de Winterdubbels competitie '18-'19 zijn alweer gespeeld. Vanaf 18 november '18 t/m 3 maart '19 nemen de leden van 't Goy en AURORA deel aan dit evenement dat ondanks de koude maanden erg gezellig is. Strijd wordt er geleverd maar sportiviteit tijdens deze wedstrijden staat hoof in het vaandel.
Wil u de wedstrijden volgen dan kan dat. Klik hier voor het programma en uitslagen van de dubbels.
U bent natuurlijk ook van harte welkom op het sportpark.

AURORA Kampioenen in vrijdagavondcompetitie

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Logo Tennis transparantAurora kampioenen in vrijdagavondcompetitie! Afgelopen vrijdagavond kroonden twee Aurora teams zich tot kampioen! Gemengd dubbel 35+ Aurora 2 werd kampioen in de 3e klasse. En Heren dubbel 17+ werd kampioen in de 2e klasse. Met zeven deelnemende Aurora teams in deze vrijdagavondcompetitie al een uitstekende prestatie!