Buurttoernooi 2020 geannuleerd

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

aankondiging 2 200

Beste deelnemers en supporters,

helaas hebben wij als commissie (in overleg met het bestuur) moeten besluiten om het buurttoernooi voor nu te annuleren. Hoewel alles klaar stond om er vanaf dit weekend een geweldig toernooi van te maken, kunnen we gezien de laatste ontwikkelingen niet anders. Wij vragen om ieders begrip hiervoor.

Winnaars clubkampioenschappen na tropische week bekend!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

1poster 200Van 22 t/m 30 juni werden in Werkhoven de Clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Onder tropische omstandigheden werden de poulewedstrijden gespeeld en de parasols waren geen overbodige luxe. Bij soms wel temperaturen van 33 graden werd gestreden om ieder punt.Het terras zat gedurende de wedstrijden gezellig vol en de toeschouwers zagen volle banen met spelers en speelsters die gingen voor het hoogst haalbare: de titel van Clubkampioen 2019. Op de finaledag scheen de zon voluit, maar stond er gelukkig ook een briesje wind.

Start competitie Tennis 2019

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

VoorjaarscompZoals u heeft kunnen lezen is dit weekend de Tenniscompetitie 2019 van sart gegaan. SV AURORA neemt deel aan deze competitie met 10 senioren teams en 1 jeugd team.
Hier kunt u het programma en de uitslagen voor de komende 7 weken volge.
Wij wensen de deelnemers veel succes.

Aurora Jeugd van start in competitie

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Bunnik 3200Deze zondag 7 april 2019 ging de competitie van start voor onze jongste jeugdleden. Met een uitwedstrijd in Bunnik werd er dapper gestreden door onze Cas, Job, Thom, Thijs, Sven, Jip en Sep. We verloren dik, maar wisten toch een paar mooie games te winnen. De kop is eraf!
Volgende week spelen we thuis tegen Groenvliet!