Afdrukken

ALV 2023

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Maandagavond 20 maart was de tenniskantine gevuld voor de Algemene Ledenvergadering. Op deze avond zette het nieuwe bestuur de toekomstplannen uiteen voor de vereniging en werd onder andere ingestemd met de contributiebijdrage voor 2023. Scheidend voorzitter Harry Lensen tekende de samenwerkingsovereenkomst met tennisleraar Edwin van der Hoeven. Er waren mooie woorden voor Harry Lensen en Jan de Klein die het bestuur van de vereniging na jarenlange inzet gingen verlaten. Het nieuwe bestuur (Hans Boezel, Monique de Gier, Thijs van Berkel en Leendert Flipse) werd geinstalleerd. Het was fijn om de toekomstplannen te delen en toe te lichten aan de leden. Het bestuur kijkt met veel enthousiasme uit naar het nieuwe tennisseizoen dat op het punt van beginnen staat. Ook was het fijn om tijdens deze avond direct nieuwe vrijwilligers toe te mogen voegen aan de verschillende commissies. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde avond en kijkt enorm uit naar een mooi en sportief tennisjaar bij SV Aurora Tennis. 

ALV maart 2023

Afdrukken

NLDOET: dank aan alle vrijwilligers

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Zaterdag 11 maart maakten vele vrijwilligers er een fijne klusdag van bij Aurora Tennis. De opkomst was hoog en er kon veel werk verzet worden. Schoonmaken van de kantine, schilderwerk, het bijwerken van de perken, ramen wassen, de zolder een make-over geven, nieuwe verlichting aanbrengen, etc. Met de vele handen die aanwezig waren heeft het sportpark weer een flinke boost gekregen. Enorm veel dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet. Op naar een mooi tennisseizoen. 

NLDoet2023

Afdrukken

Einde samenwerking tennisschool TAST

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Vanuit de vereniging zijn wij erg blij om te kunnen mededelen dat Edwin van der Hoeven vanaf dit seizoen zelfstandig verantwoordelijk is voor de tennislessen. Dit betekent dan ook dat we na een lange samenwerking afscheid nemen van de tennisschool van Stefan Tewes per eind maart 2023. Voor interesse in mogelijkheden voor tennislessen kunt u zich richten aan Edwin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-46082400) Wij kijken uit naar een mooie en sportieve samenwerking.

Afdrukken

zaterdag (25 maart) en zondag (26 maart) 3 van de 4 banen bezet

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Beste leden,

Ivm de competitietraining voor de jeugd zijn er zaterdag 25 maart (13:00 – 15:30 uur) en zondag 26 maart (09:00 – 12:00 uur) drie van de vier banen bezet. Gelieve hier rekening mee te houden als je wilt tennissen in dat weekend. 

Afdrukken

Oliebollentennisevent groots en lekker!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Op vrijdag 30 december was het tijd voor het jaarlijks Oliebolletoernooi. Omdat het wat regenachtig was had de jeugdcommissie een programma in elkaar gedraaid met escaperooms en een aantal kleine buitenactiviteiten. De kinderen genoten van het tennisspel en de spannende escape rooms. Tussen het puzzelen was er uiteraard tijd voor een lekkere oliebol. Nadat alle kinderen ‘ontsnapt’ waren uit de escape rooms werd de middag gezellig afgesloten met heerlijke hutspot en stamppot samen met de ouders. Het was top dat er zo’n grote groep jonge Aurora tennissers meededen aan deze leuke vakantieactiviteit. Namens de Jeugdcommissie; bedankt en een sportief 2023!

Oliebollenevent2022

Afdrukken

Groots Oliebollentoernooi '22

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Oliebollentoernooi 30 12 22 006Oliebollentennisevent 2022 groots (en lekker)! Ruim 25 kinderen genoten van tennis, oliebollen en uitdagende escaperoom opdrachten. De middag werd met ouders erbij feestelijk afgesloten met hutspot en stamppot! Heerlijk. Alles perfect georganiseerd door de dames van de jeugdcommissie! Fijne jaarwisseling allemaal.