Inschrijven BUURTTOERNOOI 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Buurttoernooi 2018 200De inschrijving voor het buurttoernooi 2018 is geopend! Van 6 t/m 16 september organiseert Aurora Tennis het meest gezellige open buurttoernooi van de regio. Inschrijven kan vanaf vandaag via Toernooi.nl . De organisatie ontvangt naast de trouwe sponsors een nieuwe hoofdsponsor voor het toernooi: Activation Heroes!

Clubkampioenschappen 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

CK 200Het toernooi zit er weer op! De clubkampioenen zijn bekend. Een week lang werd er gestreden op ons tennispark voor de titel(s) Clubkampioen 2018. De commissie kijkt terug op een fantastisch toernooi met schitterend weer, mooie wedstrijden veel gezelligheid en een heerlijke afsluitende bbq verzorgd door Eethuis aan 't Zand. Volgend jaar hopen we iedereen weer te mogen begroeten bij de Clubkampioenschappen van 2019! Bedankt voor een geweldig toernooi! De CK Commissie!

Klik hier voor de foto's.

Winnaars CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 bekend

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Clubkampioenschappen

Poster 200Vandaag werden de Finales van de clubkampioenschappen 2018 van SV Aurora tennis gespeeld. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat er een prima sfeer op het sportcomplex aanwezig was en er een paar prachtige finalewedstrijden op het programma stonden. Het thema stond in het teken van "Superhelden" en dat waren alle deelnemers stuk voor stuk. Het warme weer van de afgelopen week maakte het voor sommigedeelnemers  niet gemakkelijk. Uiteindelijk waren aan het eind van de middag de Winnaars bekend.

Via toernooi. nl kunt u de uitslagen van alle wedstrijden en winnaars terug zien. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de Winnaars gehuldigd en hoopt het Organistieteam weer op veel deelnemers die zullen gaan deelnemen aan de CK2019.

Voorjaarscompetitie 2018 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

voorjaarcompDit weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Onze tennisvereniging is natuur ook weer van de partij. Wilt u het programma en pestaties volgen klik dan hier.