Voorjaarscompetitie 2018 van start

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Competitie

voorjaarcompDit weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Onze tennisvereniging is natuur ook weer van de partij. Wilt u het programma en pestaties volgen klik dan hier.

Twee kampioenen-teams bij SV Aurora Tennis

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Dames200Vrijdagavond 27 oktober 2017 zal de boeken ingaan als een topavond voor onze vereniging. Want ook dit jaar kroonden maar liefst 2 teams van de vrijdagavondcompetitie zich tot Kampioen!

Terugblik op geslaagd Ouder&Kind Toernooi 2017!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

toernooi 200Zondag 8 oktober 2017 was het tijd voor het jaarlijks Ouder&Kind Toernooi bij SV Aurora Tennis. Met deelnemers tussen de 8 en de 79 jaar is het oprecht een evenement voor iedereen. Dit jaar maar liefst 12 koppels op de banen! Het weer zat mee en dat leverde mooie plaatjes op! Kijkt u zelf maar. Antoinette en Erna bedankt voor het organiseren.

Klik hier voor foto's.