Er mag ook weer gedubbeld worden.

Beste clubleden,

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. Houd de corona veiligheidsvoorschriften goed in de gaten. Geniet van het tennissen en blijf gezond. Veel tennisplezier.

Het bestuur SV Aurora Tennis

.baan weer op

SV Aurora tennis weer open vanaf 12 mei voor alle leden!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

SV Aurora tennis weer open vanaf 12 mei voor alle leden!

Premier Rutte meldde het al in zijn persconferentie: er mag vanaf maandag 11 mei weer worden getennist. De noodverordening is sinds gisteren 11 mei aangepast en op de website van de gemeente Bunnik te vinden. Dit was de reden dat wij als bestuur vanaf 12 mei deze berichtgeving kunnen versturen wat betreft openen van de banen voor alle leden. Zeer goed nieuws voor iedereen.

Sv Aurora tennis vanaf 18 mei weer open voor alle leden!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Sv Aurora tennis vanaf 18 mei weer open voor alle leden!

Eerder deze week heeft de overheid in een persconferentie gecommuniceerd dat buitensporten vanaf maandag 11 mei weer toegestaan wordt. Zeer goed nieuws voor al onze leden! De versoepeling van de maatregelen zijn door NOC-NSF verwerkt in richtlijnen per sport. De KNLTB heeft deze richtlijnen uitgewerkt in een protocol voor tennis en is inmiddels met de verenigingen gedeeld.

SV Aurora Tennis beperkt weer open voor jeugd t/m 18 jaar vanaf 1 mei.

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Naar aanleiding van de verruiming van de corona maatregelen door het kabinet zijn we blij dat we de banen weer kunnen openstellen voor de jeugd vanaf a.s. vrijdag 1 mei. Dit zal natuurlijk wel gebeuren op basis van een aantal richtlijnen om het zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen op ons park.

Sportpark momenteel nog gesloten

Beste Tennisser,

Het bestuur is met de gemeente en instanties nog in overleg over de versoepeling en de (gedeeltelijke) openstelling van het tennispark. Dat betekent dat het sportpark tot nader orde nog gesloten blijft.