Afdrukken

Tennis competitie '22 ten einde

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

logo KNLTB

De tenniscompetitie tennis is inmiddels geëindigd. Tien seniorenteams en een jeugd team zijn uitgekomen in competitieverband waarvan de laatste speeldatum 17 juni '22 was De Dames 1 zondag waren dichtbij een kampioenschap maar moesten hun meerdere erkennen tegen tennisvereniging DE BELT 1 uit Heukelum. Van de zeven gespeelde wedstrijden werden er zes met winst afgesloten. 
Wilt u meer weten over de eindstand van alle overige team klik dan hier.

Afdrukken

Tennispark opgeknapt tijdens NLDoet!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Zaterdag 12 maart knapten vrijwilligers van onze vereniging de kantine en de banen op tijdens NLDoet! Tijdens deze jaarlijkse klusdag werden vele kleine onderhoudsklussen uitgevoerd. Met zo’n zestien vrijwilligers werden de handen uit de mouwen gestoken. Onder leiding van de onderhoudscommissie werkten we aan de bestuurskamer, de oefenkooi, de bankjes op de banen, de tafels op het terras en werd er veel onkruid gewied.

Het was fijn om te zien dat zowel jong als oud op de oproep om te helpen af was gekomen. De banen liggen er nu nog mooier bij en alle leden kunnen optimaal gaan genieten van een mooi tennisseizoen.

Namens het bestuur bedanken wij alle vrijwilligers die zich deze dag hebben ingezet! Jullie zijn toppers.

NLDoet2022

Afdrukken

Edwin van der Hoeven nieuwe trainer SV Aurora Tennis

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Hallo tennisvrienden,

Mijn naam is Edwin van der Hoeven. Ik ben 53 jaar en woonachtig in Wijk bij Duurstede. Ik ben al meer dan 30 jaar coach en werkzaam in de tennissport. Tijdens mijn carrière heb ik zowel prestatief als recreatief lesgegeven. Ik heb lesgegeven bij Randenbroek Amersfoort en bij Ludenti Doorn. Door mijn passie en ervaring voor de tennissport probeer ik samen met mijn leerlingen het beste eruit te halen. Mijn motto is: “Word elk jaar beter”, waarbij plezier voorop staat.

Afdrukken

12 maart NLDoet! Meld je aan!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

NL Doet 200Beste tennisliefhebbers,

Op zaterdag 12 maart gaan we met jouw hulp het tennispark opknappen. Dat doen we ieder jaar tijdens NLDoet. Dit jaar knappen we het sportpark op tussen 10:00 - 14:00 uur. Alle hulp daarbij is welkom, omdat het vaak gaat om kleine klusjes....en .... vele handen maken licht werk. Meld je aan als vrijwilliger via de site van NLDoet (klik hier). Tot zaterdag 12 maart om 10:00 uur. We verzamelen met een kopje koffie in de kantine.

Later binnenlopen om te helpen is ook welkom! Tot dan!

Afdrukken

Save the date: ALV tennis maandag 7 maart

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Save the date picBeste Tennisleden,

Hierbij nodigen wij je uit om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, die wordt gehouden op maandag 7 maart 2022. Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld omdat het bestuur graag hoort welke activiteiten we kunnen ondernemen om het tennissen nog leuker te maken.

Afdrukken

Inschrijven jeugdcompetitie voorjaar 2022

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Beste jeugdleden van Aurora Tennis, 

Het is tijd om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie van 2022. 

Afgelopen jaar speelden al veel enthousiaste jeugdleden in de rode en gele competitie. 

Er is altijd ruimte voor meer jeugdleden om in te schrijven voor deze leuke competitievorm. 

Alle informatie vanuit de jeugdcommissie over het inschrijven voor de voorjaarscompetitie is doorgemaild (aan je ouders) vanuit de ledenadministratie. Lees dus snel je mail en schrijf je in!

Vriendelijke groet namens de jeugdcommissie,

Jeroen en Jaap