Aangepaste baanbezetting 2021

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Het bestuur van SV Aurora Tennis wenst iedereen een mooi, sportief en bovenal gezond 2021 toe!

Hopelijk kunnen we snel weer genieten van volle banen en een gezellige drukte in de kantine. Momenteel is het echter nog steeds zo dat we rekening moeten houden met de opgelegde beperkingen. Gelukkig kan er op ons park nog steeds getennist worden, al is het met de nodige aanpassingen.

Gelet op de aanpassingen betekent dit ook wat voor de baanbezetting op sommige avonden. De tennislessen bezetten 2 banen op maandagavonden (19:00 - 22:00 uur) en woensdagavonden (18:30 - 20:30 uur). Op de dinsdagavonden is er (naast de tossavond) 1 baan bezet voor tennisles (19:30 - 22:00 uur).

Gelieve hier rekening mee te houden indien je vrij wilt tennissen.

Met sportieve groet,

Het bestuur.

Woensdag 16 december twee banen bezet ivm training!

Beste Leden,

De lockdown vraagt om flexibiliteit om de tennistrainingen doorgang te laten vinden.

Dit betekent onder andere dat woensdag 16 december er van 18:30 - 20:30 uur twee banen bezet zullen zijn voor lessen.

Dit beperkt de capaciteit om vrij te tennissen, maar wij rekenen op een begrip hiervoor vanuit een ieder.

Met sportieve groet, het bestuur.

Corona update: 4 november 2020

09 10 2020 coronavirus update Geacht tennislid van SV Aurora,

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

Maak nu kennis met tennis!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Dit is HET moment om kennis te maken met tennis! Wilt u sporten combineren met gezelligheid? Word dan lid van Tennisvereniging Aurora! Op ons prachtige park met 4 verlichte kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. Wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten? Jong en oud, beginnend en gevorderd voelen zich bij ons thuis.

Corona update 14 okt 2020

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

De KNLTB heeft naar aanleiding van de persconferentie van de overheid een update gepubliceerd. Onderstaand lees je de update.

Klik hier.

Sport veilig en blijf gezond!

Bestuur SV Aurora Tennis