Scorebordjes weer in gebruik

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Bordjes200Nu de Corona maatregelen weer iets versoepeld zijn mogen de scorebordjes op de banen weer gebruikt worden. Ook wordt het weer mogelijk om gebruik te maken van de kantine. Houd daarbij nog wel rekening met de RIVM richtlijnen. Veel tennisplezier en blijf gezond!

Jeugd geniet van zomer toernooi

zomertoernooi juli 20 200

Deze zondag organiseerde de Jeugdcommissie (Jaap en Jeroen) een mooi zomertoernooi met spel en wedstrijdvormen voor de jongste leden. De kinderen werden begeleid door tennislerares Pauline. De zon scheen volop, de kinderen hebben genoten!

Vind je het ook leuk om te gaan tennissen? Stuur dan een mailtje en we informeren je graag verder!

Er mag ook weer gedubbeld worden.

Beste clubleden,

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

SV Aurora tennis weer open vanaf 12 mei voor alle leden!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

SV Aurora tennis weer open vanaf 12 mei voor alle leden!

Premier Rutte meldde het al in zijn persconferentie: er mag vanaf maandag 11 mei weer worden getennist. De noodverordening is sinds gisteren 11 mei aangepast en op de website van de gemeente Bunnik te vinden. Dit was de reden dat wij als bestuur vanaf 12 mei deze berichtgeving kunnen versturen wat betreft openen van de banen voor alle leden. Zeer goed nieuws voor iedereen.

Sv Aurora tennis vanaf 18 mei weer open voor alle leden!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Sv Aurora tennis vanaf 18 mei weer open voor alle leden!

Eerder deze week heeft de overheid in een persconferentie gecommuniceerd dat buitensporten vanaf maandag 11 mei weer toegestaan wordt. Zeer goed nieuws voor al onze leden! De versoepeling van de maatregelen zijn door NOC-NSF verwerkt in richtlijnen per sport. De KNLTB heeft deze richtlijnen uitgewerkt in een protocol voor tennis en is inmiddels met de verenigingen gedeeld.