Gezellig Ouder-Kind toernooi 2022

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Activiteiten Jeugd

ouder kind toernooi 2022Zondag 30 oktober vond op het sportpark het jaarlijks ouder-kind toernooi plaats. Het was mooi warm weer en na een goede warming-up werden er sportieve wedstrijdjes gespeeld. Ruim 20 kinderen deden mee met hun vader/moeder/broer of zus. De jeugdcommissie had voor lekkere tussendoortjes gezorgd en iedereen genoot van een fijne sportieve middag op het tennispark. Dank aan de jeugdcommissie voor de leuke middag!

Dank voor het stemmen!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Rabo ClubSupport 2022Onze vereniging (voetbal & tennis) heeft van de Rabobank een prachtig bedrag mogen ontvangen. Met alle stemmen van de Rabo ClubSupport actie werd € 2678,23 opgehaald. Een schitterend bedrag. Namens de vereniging danken wij alle mensen voor de steun door te stemmen op SV Aurora! Dank!

Nieuwe tenues voor jongens zondagteam

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Iedere zondagochtend nemen Sven, Sep, Jip en Sietse deel aan de KNLTB tenniscompetitie. Body & Vital Medispa uit Houten besloot om de jongens van professionele nieuwe tenues te voorzien. Succes mannen!

Jongens nieuwe tenues

Inschrijven voor Winterdubbels

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

WinterdubbelsAfgelopen 3 jaar konden we geen winterdubbels organiseren ivm Corona, maar gelukkig mag en kan het nu weer. De activiteitencommissies van TV Set, SV Aurora en TC 't Goy nodigen je van harte uit om nu dus (weer) deel te nemen aan de onderlinge wintercompetitie voor HD/DD en GD.

Affligem op de tap

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

AffligemVanaf heden kan er in de tenniskantine na een gespeelde wedstrijd of als toeschouwer een heerlijke Affligem Blond van de tap besteld worden!
Namens de barcommissie; "Proost".

Steeds meer jeugdleden in Oranje competitie

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

‘De jeugd heeft de toekomst’ zeggen ze vaak. Nou, met de toekomst van SV Aurora Tennis zit het dan wel goed. Steeds meer jonge kinderen weten hun weg naar onze vereniging te vinden. Ze genieten van de tennisles en -competitie. De jongste jeugd speelt in de KNLTB ‘Oranje’ competitie. Dat is met ballen met een oranje stip die minder hard zijn, waardoor het aanleren van de goede techniek nog sneller gaat. Wat is het fijn om op de zondagochtend tijdens de competitie de jeugd fanatiek bezig te zien.