Corona update: avondlockdown

Beste tennisleden,

Zoals iedereen heeft kunnen vernemen in de media is er een nieuwe Corona avondlockdown van kracht. Dit beperkt het aantal uren dat er op een dag getennist kan worden. Wij hopen dat iedereen de nieuwe maatregelen zal respecteren en dat de druk op de zorg in Nederland snel zal afnemen.

Hier lees je alles over de maatregelen.

Stay safe en een vriendelijke groet,

bestuur SV Aurora Tennis.

Schrijf je in voor de winterdubbels

Beste tennisleden,

De activiteitencommissies van TV Set, SV Aurora en TC ‘t Goy nodigen je van harte uit om (weer) deel te nemen aan de onderlinge wintercompetitie voor HD/DD en GD.

De Winterdubbels worden gespeeld op vrijdagavond en zondagmorgen.

En net zoals voorgaande jaren is het weer mogelijk om mee te doen met een introducé

Nieuwe EHBO-koffer voor Aurora

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Op 16 oktober schonk Sandra de Bruin, uit naam van EHBO Vereniging Werkhoven, een professionele EHBO-koffer aan onze vereniging.

Op de foto neemt voorzitter Harry Lensen de EHBO-koffer in ontvangst. Onze vereniging is erg blij met dit geschenk.

Banen liggen er picobello bij

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Ook deze week zijn de mannen van de onderhoudscommissie aan het werk geweest om de banen er perfect uit te laten zien. Het hele jaar door staan Anton, Jan en Wim klaar om de banen er uitstekend bij te laten liggen. De banen worden door deze mannen wekelijks geblazen en geveegd. Deze week heeft ook de begroeiing een flinke snoeibeurt gehad. Mannen; super bedankt voor al jullie goede werk!

Pauline van Eenennaam: "Bij tennis komt alles samen"

Pauline

Vandaag spreken we met Pauline van Eenennaam. Voor veel Werkhovense kinderen al een bekend gezicht, want Pauline geeft tennisles aan de jeugd van SV Aurora Tennis. Vanaf een uur of 14:30 uur is het op de vrijdag gezellig druk op het park met jongens en meisjes die tennisles krijgen van Pauline.