Afdrukken

Kom tennissen!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Wil je sporten combineren met gezelligheid?

Onze tennisvereniging is een gezellige vereniging met 4 verlichte kunstgrasbanen waardoor het hele jaar door getennist kan worden. En wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten! 
Daarnaast verzekering tennisvereniging Aurora over een gezellig clubhuis.

Tennisvereniging Aurora is een tennisvereniging voor jong & oud en voor beginnend & gevorderd. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. 
De kneepjes van het tennis kunnen worden bijgebracht door het volgen van tennislessen.

Door de activiteiten die de vereniging organiseert, kom je gemakkelijk in contact met andere leden. De activiteitencommissie organiseert ieder jaar meerdere toernooien waaraan iedereen kan deelnemen. 
Zo zijn er de clubkampioenschappen en het supergezellige Buurttoernooi (Werkhoven Weekend Toernooi). Bij het WWT zijn leden van omliggende tennisverenigingen van harte werlkom om deel te nemen. 
Daarnaast is er het hele jaar door het 'poulen' op de dinsdagavonden. Op deze avonden speel je diverse dubbelpartijtjes van een half uur met en tegen andere clubgenoten. Iedereen is welkom op deze avond! Zo hoef je niet per se te spreken om toch elke week een balletje te kunnen slaan en leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen binnen de club. 

Ook voor de jeugd is Tennisvereniging Aurora erg aantrekkelijk. Naast de vele toernooien investeert de vereniging in de jeugd door wekelijkse tennislessen. 

NB: De gemeente Bunnik heeft voor gezinnen die financieel minder draagkrachtig zijn mogelijkheden voor financiele ondersteuning; graag attenderen wij julie daarop waar van toepassing: https://www.bunnik.nl/zorg-en-ondersteuning/minima-regelingen/bijdrage-voor-sport-cultuur-en-zwemlessen

Kortom: iedereen is welkom!

Spreekt hierboven je aan en zal je lid worden? 
Neem dan contact op met Menno Adema (ledenadministratie), 06-30365810.
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook  hier  een aanmeldingsformulier downloaden.

Prijzen  
Senioren (18+)

€ 186,50 per jaar

Jeugdleden 15 - 17 jaar

€ 125,00 per jaar

Jeugdleden tot en met 14 jaar

€ 77,50 per jaar

Wil je onverhoopt je lidmaatschap opzeggen, doe dat dan uiterlijk 31 december door te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer informatie, dan kun je ook contact opnemen met Monique de Gier (secretaris), 06-24259925.

Voor tennislessen kun je je aanmelden bij Edwin van der Hoeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-46082400)

Hij ontvangt je graag bij een van zijn tennislessen. Ook kun je gebruik maken van 'Maak Kennis Met Tennis' om te kijken of de tennissport iets voor jou is. Voor eenmalig €37,50 maak je in een aantal trainingen op de woensdagavond van 19:00 - 20:00 uur kennis met de sport. Daarna kun je alsnog besluiten om wel/geen lid te worden.