Afdrukken

Kom tennissen!

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Tennis

Wil je sporten combineren met gezelligheid?

Onze tennisvereniging is een gezellige vereniging met 4 verlichte kunstgrasbanen waardoor het hele jaar door getennist kan worden. En wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten! 
Daarnaast verzekering tennisvereniging Aurora over een gezellig clubhuis.

Tennisvereniging Aurora is een tennisvereniging voor jong & oud en voor beginnend & gevorderd. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. 
De kneepjes van het tennis kunnen worden bijgebracht door het volgen van tennislessen.

Door de activiteiten die de vereniging organiseert, kom je gemakkelijk in contact met andere leden. De activiteitencommissie organiseert ieder jaar meerdere toernooien waarvan iedereen kan breken. 
Zo zijn er de clubkampioenschappen en het supergezellige Buurttoernooi, waarbij ook leden van bestaande tennisverenigingen worden toegelaten. 
Daarnaast is er het hele jaar door het 'poulen' op de dinsdagavonden. Op deze avonden speel je diverse dubbelpartijtjes van een half uur, rossen weer met en tegen andere clubgenoten. Iedereen is welkom op deze avond! Zo hoef je niet per se te spreken om toch elke week een balletje te kunnen slaan en leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen binnen de club. 

Ook voor de jeugd is Tennisvereniging Aurora erg aantrekkelijk. Naast de vele toernooien investeert de vereniging in de jeugd door wekelijkse tennislessen. 

Kortom: iedereen is welkom!

Spreekt hierboven je aan en zal je lid worden? 
Neem dan contact op met Ernst Rutgers (ledenadministratie), 06-81845504.
Of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook  hier  een aanmeldingsformulier downloaden.

Prijzen  
Senioren

€ 130,00 per jaar

Jeugdleden 9 - 17 jaar, met les

€ 130,00 per jaar

Jeugdleden 9 - 17 jaar, zonder les

€ 65,00 per jaar

Jeugdleden 6 - 8 jaar, met les

€ 67,50 per jaar

Wil je meer informatie, dan kun je ook contact opnemen met Jan de Klein (secretaris), 06-55330399.

Voor tennislessen kun je je aanmelden bij Tennis Academy Stefan Tewes (TAST)   https://www.tennisacademystefantewes.nl/