Afdrukken

Corona-aanpassingen competitie (okt 2020)

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Beste competitie spelers, 

De landelijke maatregelen die vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur zijn ingegaan hebben niet alleen impact op het verenigingsleven, maar ook op de competitiesfeer zoals we die kennen.
Geen ontvangst met koffie, thee en taart en geen drankje na afloop. Maar het belangrijkste is dat we kunnen blijven tennissen. Competitiewedstrijden kunnen dus, als het weer het toelaat, gewoon doorgaan. 

 

Om ervoor te zorgen dat spelers niet langer op het park zijn dan noodzakelijk komt de aanwezigheidstijd te vervallen. Teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de digitale teamuitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaten beide teams zo snel mogelijk het park.  

We adviseren spelers dus om voor eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn wel open.

Om dit bij ons op de vrijdagavond in goede banen te leiden is er een aangepast baanschema. Het team dat volgens het oude schema van 2 oktober om 20:00 zou beginnen, begint nu om 21:00 (de betreffende tegenstander heeft hiervan ook een mail ontvangen).

Er zijn geen wachttijden meer, de spelers staan 2 keer één uur achter elkaar op de baan. 

Voor veelgestelde vragen heeft de KNLTB de antwoorden geven op hun site, KNLTB site

Met vriendelijke groet,

SV Aurora Tennis