Maak nu kennis met tennis!

Geschreven door Tennis Redactie op . Gepost in Tennis

Dit is HET moment om kennis te maken met tennis! Wilt u sporten combineren met gezelligheid? Word dan lid van Tennisvereniging Aurora! Op ons prachtige park met 4 verlichte kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. Wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten? Jong en oud, beginnend en gevorderd voelen zich bij ons thuis.

En kennismaken met onze tennissport was nog nooit zo makkelijk. Speciaal voor deze gekke tijden hebben wij een Tennis Challenge opgezet. Kennismaken met de sport onder begeleiding van een professioneel tennistrainer of een aantal maanden vrij-tennissen terwijl andere sportwedstrijden stil liggen? Het kan! Maak tegen een zeer voordelig tarief (3 lessen voor € 20,- of € 35,- voor drie maanden vrij-tennis) kennis met tennis!

Kijk voor meer informatie op de site van tennisschool TAST of bekijk de flyer en schrijf je in!