Afdrukken

Lid worden

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Aanmeldformulier banner 2

Aller eerst heten we je van hartelijk welkom bij voetbalvereniging sv Aurora!
Via de button Aanmelden kom je bij het aanmeldingsformulier van SV AURORA en de KNVB. Door alle gevraagde gegevens in te vullen  kan je aanmelding verwerkt worden. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Al vast bedankt voor je aanmelding.

button aanmelden 1

Contributie
Klik hier

Voorwaarden

Contributie

  • De contributie wordt jaarlijks in rekening gebracht middels automatisch incasso. Het bedrag wordt eind oktober in één keer afgeschreven. Hoofdregel is dat alle leden een lidmaatschap voor een heel jaar aangaan.
  • De hoogte van de contributie wordt ieder jaar vastgesteld in de algemene leden vergadering.
  • Het bestuur behoudt de mogelijkheid om een lid de wedstrijden en/of trainingen te ontzeggen als er niet tijdig betaald is.
  • Als je onvrijwillig een gedeelte van het seizoen niet kan trainen of voetballenkan er een verzoek bij de penningmeester voor gedeeltelijke teruggave van de contributie worden ingediend. Teruggave kan alleen als je door een blessure niet meer kan voetballen. Het seizoen wordt hierbij ingedeeld in voor en na de winterstop. Alle verzoeken worden in het bestuur besproken. (contact gegevens penningmeester, zie de svaurora.nl)
  • Ieder lid is verantwoordelijk voor voldoende saldo op zijn rekening als er geïncasseerd wordt. Aurora zal minimaal 1 week voor het innen van de contributie u middels een mail op de hoogte stellen.

Persoonsgegevens

  • Bij verandering van de persoonlijke gegevens is het lid verplicht sv Aurora op de hoogte te stellen. Dit altijd per e-mail doorgegeven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stoppen bij sv Aurora

  • Beëindiging van het lidmaatschap moet vóór 15 mei schriftelijk opgezegd worden. Is dit niet het geval dan gaat aurora er vanuit dat je nog een seizoen speelt en zal de contributie voor dat seizoen betaald moeten worden. Om op te zeggen stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwillige taken

  • Aurora is een vereniging welke alleen kan bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Daarom kan het zijn dat je wordt ingedeeld voor het rijden, wassen van wedstrijdkleding, mee organiseren van activiteiten en/of het draaien van een bardienst.

Wedstrijdkleding

  • Bij sommige teams betaald het lid zelf de wedstrijdkleding.
  • Kleding die u krijgt van de vereniging dienen na het seizoen weer ingeleverd te worden, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt. Mocht er schade aan de kleding zijn dan kan de vereniging dit op u verhalen.