Afdrukken

Contributie

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Contriburie 201CONTRIBUTIE TARIEVEN SV AURORA
2023-2024

 

Tijdens de ledenvergadering van 26 oktober 2023 zijn de volgende contributies voor het seizoen 2023-2024 vastgesteld:

Peildatum 1/7/2023

Leden met de leeftijd 0 t/m 6 jaar 60,00 Euro
Leden met de leeftijd  7 t/m 8 jaar 110,00 Euro
Leden met de leeftijd  9 t/m 12 jaar 130,00 Euro
Leden met de leeftijd 13 t/m 19 jaar 145,00 Euro
Leden met de leeftijd ouder dan 19 jaar 190,00 Euro
Leden SVA en ondersteunende leden 45,00 Euro

 

 

 

 
Geen incasso afgegeven betaal dan binnen 14 dagen met extra kosten

Contributie

De contributie wordt jaarlijks in rekening gebracht. Hoofdregel is dat alle leden een lidmaatschap voor een heel seizoen aangaan
De hoogte van de contributie wordt ieder jaar vastgesteld in de algemene leden vergadering.
Het bestuur behoudt de mogelijkheid om een lid de wedstrijden en/of trainingen te ontzeggen als er niet tijdig betaald is.
Als je onvrijwillig een gedeelte van het seizoen niet kan trainen of voetballen kan er een verzoek bij de secretaris voor gedeeltelijke teruggave van de contributie worden ingediend. Het seizoen wordt hierbij ingedeeld in voor en na de winterstop. Alle verzoeken worden in het bestuur besproken. (contact gegevens secretaris, zie de www.svaurora.nl)
Ieder lid is verantwoordelijk voor voldoende saldo op zijn rekening als er geĆÆncasseerd wordt. Aurora zal minimaal 1 week voor het innen van de contributie u middels een mail op de hoogte stellen.
Het bestuur wenst jullie een plezierig en sportief voetbalseizoen.

Van de Penningmeester
Clubcollect logo

Beste Auroriaan,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.

Vanaf vorig seizoen werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je persoonlijke gegevens aan kunt passen.

Hoe werkt het precies?
Vanaf  vorig seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief.
Leden die een automatische incasso hebben afgegeven hoeven niks te doen, dan is deze mail een kennisgeving van inning.
Bij te laat betalen en stornering (alleen  bij een automatische incasso) worden er extra kosten in rekening gebracht. Die worden verhaald op het desbetreffende lid.

Delen van gegevens.
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciƫle doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van SV Aurora  

Contributie foto