Contributie

Contriburie 201CONTRIBUTIE TARIEVEN SV AURORA
2020-2021

Tijdens de ledenvergadering van 20 november 2020 zijn de volgende contributies voor het seizoen 2020/2021 vastgesteld:

Peildatum 1/7/2020

Leden met de leeftijd 0 t/m 6 jaar 50,00 Euro
Leden met de leeftijd  7 t/m 8 jaar 105,00 Euro
Leden met de leeftijd  9 t/m 12 jaar 120,00 Euro
Leden met de leeftijd 13 t/m 19 jaar 135,00 Euro
Leden met de leeftijd ouder dan 19 jaar 185,00 Euro
Leden SVA en ondersteunende leden 30,00 Euro

Contributie

• De contributie wordt jaarlijks in rekening gebracht middels automatisch incasso. Het bedrag wordt  in November in één keer afgeschreven. Hoofdregel is dat alle leden een lidmaatschap voor een heel jaar aangaan
  • De hoogte van de contributie wordt ieder jaar vastgesteld in de algemene leden vergadering.
  • Het bestuur behoudt de mogelijkheid om een lid de wedstrijden en/of trainingen te ontzeggen als er niet tijdig betaald is.
  • Als je onvrijwillig een gedeelte van het seizoen niet kan trainen of voetballen kan er een verzoek bij de penningmeester  voor gedeeltelijke teruggave van de contributie worden ingediend. Het seizoen wordt hierbij ingedeeld in voor en na de winterstop. Alle verzoeken worden in het bestuur besproken. (contact gegevens penningmeester, zie de www.svaurora.nl)
  • Aurora werkt met automatische incasso. Wilt u geen gebruik maken van automatische incasso dan heeft u de verplichting om de contributie binnen 14 dagen over te maken
  • Ieder lid is verantwoordelijk voor voldoende saldo op zijn rekening als er geïncasseerd wordt. Aurora zal minimaal 1 week voor het innen van de contributie u middels een mail op de hoogte stellen.

Namens het bestuur wensen wij jullie een plezierig en sprotief voetbaljaar.

Egbert Molenaar