Dit is een van de gezelligste toernooien die SV AURORA al jaren kent. Veel teams uit en buiten Werkhoven schrijven jaarlijks vopor dit fantastische toernooi in. Ook de feestavonden zijn altijd erg gezellig.

45e Gezelligheidstoernooi '19 zeer geslaagd

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Winnaars 700Gisteravond vond de 2e avond van het 45e Gezelligheidstoernooi '19 plaats. Vorige week vrijdag (31 mei) werd de eerste avond gespeeld en nu werden de finales gespeeld. Twaalf teams streden om de prijzen waarbij ieder team aasde op de Clemens van Impelen Gezelligheidstrofee. Het werd een sportieve en gezellige avond. De laatste wedstrijden werden rond 21.30 uur gespeeld waarna de prijsuitreiking volgde.

Uitslagen en Programma Gezelligheidstoernooi '19

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

klein 200A.s. vrijdag 7 juni '19 wordt het Gezelligheidstoernooi '19 weer vervolgt. Vorige week vrijdag werden er al veel wedstrijden gespeeld onder mooie weersomstandigheden. De uitslagen van deze wedstrijd treft u onderstaand aan en het programma van komende vrijdag treft u daarbij ook aan.

Eindstand/ Uitslagen Gezelligheidstoernooi 2018

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Gezellih 2 200Aanstaand vrijdag  11 mei '18 gaat het 44ste Gezelligheidstoernooi '18 van start. Gezelligheid tijdens dit voetbalevenement staat hoog n het vaandel.  Dertien teams, verdeeld over een Recreantenpoule en een Propoule ,nemen deel aan dit toernooi . Op vrijdag 18 mei  '18  vinden de Finaleplaats gevolgd door een feestavond met prijsuitreiking. Het Organisatieteam hoopt dat de deelnemers het naar hun zin hebben op deze twee bijzondere voetbalavonden en wenst iedereen succes.

Klik hier voor eindstand 18 mei '18 & uitslagen 11 mei '18.
Voor foto's 11 mei 2018 klik hier