Dit is een van de gezelligste toernooien die SV AURORA al jaren kent. Veel teams uit en buiten Werkhoven schrijven jaarlijks vopor dit fantastische toernooi in. Ook de feestavonden zijn altijd erg gezellig.

Afdrukken

Programma Gezelligheidstoernooi 17 juni '22

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

aankondiging 200Na mooie start van het Gezelligheidstoernooi '22 gaan we a.s. vrijdag verder met het toernooimet aansluitend een spetterend feest waarin de prijzen zullen worden verdeeld.
I.v.m. de voorbereidingen heeft het organisatieteam besloten de wedstrijden 1 uur te verschuiven. De leiders van alle teams zijn hierover geinformeerd.
Ondersstaansd het wedstrijdstrijdprogramma van vrijdag 17 juni '22. 
Wij wensen jullie veel plezier.

Afdrukken

46e Gezelligheidstoernooi '22

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

team 200Gisterenavond vond het 46eGezelligheidstoernooi op de velden van AURORA plaats. De organisatie was in hadden van Sam, Roel en Mike die een mooi schema hadden gemaakt met tussendoor een pauze waarin even lekker bij gekletst kon worden. Na 2 jaar geen gezelligheidstoernooi te hebben kunnen organiseren door de coronamaatregelen was dit toch weer lekker genieten.

Afdrukken

45e Gezelligheidstoernooi '19 zeer geslaagd

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Gezelligheidstoernooi

Winnaars 700Gisteravond vond de 2e avond van het 45e Gezelligheidstoernooi '19 plaats. Vorige week vrijdag (31 mei) werd de eerste avond gespeeld en nu werden de finales gespeeld. Twaalf teams streden om de prijzen waarbij ieder team aasde op de Clemens van Impelen Gezelligheidstrofee. Het werd een sportieve en gezellige avond. De laatste wedstrijden werden rond 21.30 uur gespeeld waarna de prijsuitreiking volgde.