Uitslagen AURORADAG 2007

Zaterdag 26 mei 2007 werd de jaarlijkse AURORADAG weer gevierd. Alle Jeugdleden namen deel aan dit evenement dat plaatsvond op het 2e veld aangezien het hoofdveld gerenoveerd wordt. Het werd een gezellige dag waarin de jeugdspelers het tegen ekaar opnamen in diverse behendigheids onderdelen. Op het veld stond een levensgroot tafelvoetbalspel en een hindernisbaan van 30 meter lang. 4x4 veldjes, voetbalvolley, voetbaldart, voetbal bowlen en touwtrekken waren onderdeel van het spel. Het weer werkte prima mee waardoor er veel toeschouwers aanwezig waren. Het meisjes B1 team van AURORA gaf ook nog een prachtige plaback / dansact weg.

Nadat de punten waren verdeel en opgeeld kwam de volgende uitslag uit de bus rollen.

NIVEAU PLAATS TEAM

Roel Pennewaard

Gaziantepspor

197

Na dit evenement werd zoals gebruikelijk de PENALTYBOKAAL wedstrijd gespeeld. Helaas was Rene Ponk door een vervelende blessure niet aanwezig maar gelukkig kon het organisatieteam rekenen op Erik Jan Daalhuizen (keeper 1e elftal) en Casper van Koppenhagen (keeper A-junioren). Alle jeugdspelers deze hun best om deze keepers te verslaan. Al snel bleek dat dit voor een aantal jeugdspelers geen gemakkelijke opgave was. De beiden keepers deden enorm hun best om de spelers toe het uiterste te dwingen. Uiteindelijk bleken onderstaande winnaars het best in staat om de spanning ondercontrole te houden en de keepers te verslaan.

TEAM WINNAAR
A1 jun. Aroud Pot
B1 jun. Michiel van Rossum
MB1 jun. Mariëlle Sondervan
C1 jun. Levon Cohen
D1 pup. Jacco Oskam
E1 pup. Roy de Bie
E2 pup. Corné Verkerk
E3 pup. Joris Hollander
F1 pup. Gido Oskam
F2 pup. Aaron van de Berg
F3 pup. Jaimy Hillebrand

De AURORADAG 2007 werd medemogelijk gemaakt door onderstaandeSPONSORS. Het organisatieteam wil deze sponsors namens alle Jeugdleden van S.V. AURORA bijzonder bedanken voor het mogelijk maken van de AURORADAG 2007.

Organisatieteam AURORADAG 2007

Gerard de Ligt, Martijn van Impelen, Sandra Klever, Vincent Maarse, Harry Lensen, Wim Pot en Peter Beemer

Archief:
Fotoalbum AURORADAG 2006 klik hier