Van de schrijvende Scheids

VRAURORA VR1 - ANTIBARBARI VR2  2-2
Zondag 10 november '19

Afgelopen zondag moest ik de wedstrijd fluiten tussen dames 1 van Aurora en Antibarbari 2 uit Rotterdam.
Van deze club had ik nog nooit van gehoord. Dacht eerst dat het een club uit Turkije was , maar na wat informatie ingewonnen te hebben bleek dat deze club uit Rotterdam kwam en moet zeggen dat het een hele nette club is met zeer sportieve voetbalsters. In het net nog niet uitverkochte sportpark begon de wedstrijd eerst met de pupil van de wedstrijd. Vandaag waren het er twee die samen overspelend bij de keepster van Antibarbari de 1 -0 scoorde.

Verslag AURORA MO11-1 - JSV N'GEIN MO11-1

MO11 1Deze zaterdagochtend 2 november speelden onze meiden van de MO11-1 een thuiswedstrijd tegen koploper JSV uit Nieuwegein. Het beloofde een onstuimige ochtend te worden met herfstbuien, maar bij aankomst op ons sportpark was het eigenlijk heerlijk zacht herfstweer. Voor de wedstrijd namen we de opstelling door en begonnen de meiden gedisciplineerd aan hun warming-up. We schudde de hand van de leider van JSV en hoopten op een mooie voetbalochtend.