Schrijf je in voor de Voetbalschool

Flyer Voetbalschool 2019 2020 v3 200Het seizoen '18-'19 is nog maar net afgelopen en vakaties staan voor de deur. Activiteiten voor het nieuwe seizoen staan inmiddels weer op de agenda waaronder de Voetbalschool. In onderstaande flyer kun je informatie over de Voetbalschool '19-'20 vinden.
Geef je snel op!

Vrijwilligers gezocht!

cafe jp kwaliteit amstel pils 200Beste Auroreanen,

Ook voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar vrijwilligers die bardienst willen draaien.

Het gaat om zowel de donderdagavonden, van 20:00 uur tot en met 22:00 uur,

Verslag VV MAARSSEN 2 - AURORA 3

Kampioen 200VV MAARSSEN 2 - AURORA 3 2-5
Donderdag 13 juni '19

Bij winst kon AURORA 3 zich kronen als KAMPIOEN van het Seizoen '18-'19. De uit wedstrijd was el enkele malen uitgesteld en kon uiteindelijk gespeeld worden. Belangrijk voor het 3e Elftal dat bij winst KAMPIOEN kon worden. In de stromende regen keek AURORA 3 al snel tegen een 2-0 achterstand aan, wat niemand verwacht had.