Rabo ClubSupport

logoLeden van de Rabobank Rijn en Heuvelrug beslissen waar een deel van de nettowinst naartoe gaat. Via Rabo ClupSupport mogen leden stemmen op meer dan 200 deelnemende clubs uit de regio die zij een warm hart toedragen.

Kaartseizoen '19-'20 van start.

Kaarten 200Vanavond start het kaartseizoen '19-'20. U kunt klaverjassen en jokeren in het clubhuis van SV AURORA. Deelname aan de competitie is niet verplicht, dus als u zin heeft in een avondje kaarten kom dan gerust langs.
Het cluhuis is om 19.45 uur open en de start is om 20.00 uur. De kosten bedragen 3,00 Euro per avond.

Klik hier voor data van de speelavonden.

Pupil van de Week Wessel de Boer bedankt 1e Elftal

WesseldeBoer 15 09 19 033Om 13.30 uur melden Wessel zich in de kantine van de Club, hier was de eerste kennismaking met hoofdtrainer Henne Flori. Henne heeft Wessel meegenomen naar het team. Met het team en een hele mooie bal kwam Wessel het veld op.
Wessel mocht met de warming-up meedoen. Dit was erg wijs tussen die grote jongens.