Uitslag Gezelligheidstoernooi '24

Gezelligheidstoernooit 1Het 48e Gezelligheidstoernooi ’24 werd gisterenavond gespeeld. Acht teams streden onder prima weersomstandigheden om de prijzen, al was dat bij vele teams niet de hoofdzaak. Gezellig een balletje trappen, bijkletsen met elkaar en na afloop met z’n alle feesten, dat is het doel van dit toernooi. Het gezelligste team mag de Clements van Impelen Gezelligheidstrofee voor een jaar koesteren.

Transfer update (nr. 2)

Kenzo SleurinkKenzo is geen onbekende voor onze trainer, want tijdens zijn periode bij PVCV was Kenzo een van zijn spelers in de JO23-1. Hij heeft daar een energieke, aanvallende en bovendien creatieve manier van spelen laten zien die past bij onze manier van spelen, aldus Conner. Kenzo heeft daarnaast ervaring in de junioren en senioren selecties opgebouwd en juist deze ervaring hebben wij nodig! Wij zijn blij met zijn komst, welkom Kenzo!

Jeugdleden genieten van AURORADAG '24

Auroradag 300Zaterdag 1 juni ’24 had de Jeugdcommissie de jaarlijkse AURORADAG ’24 georganiseerd. Veel jeugdteams waren aanwezig om naast het strijden om de penaltybokaal ook wilde genieten van de voetbalactiviteiten. Het werd een superdag voor de deelnemers en deelneemsters. Ook het Organisatieteam genoot van deze voor AURORA bijzondere dag.
Kijk hier naar de foto’s.

Aanmeldformulier banner 2

Aller eerst heten we je van hartelijk welkom bij voetbalvereniging sv Aurora!
Via de button Aanmelden kom je bij het aanmeldingsformulier van SV AURORA en de KNVB. Door alle gevraagde gegevens in te vullen  kan je aanmelding verwerkt worden. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Al vast bedankt voor je aanmelding.

button aanmelden 1

Contributie
Klik hier

Contributie

• De contributie wordt jaarlijks in rekening gebracht middels automatisch incasso. Het bedrag wordt eind oktober in één keer afgeschreven. Hoofdregel is dat alle leden een lidmaatschap voor een heel jaar aangaan.
  • De hoogte van de contributie wordt ieder jaar vastgesteld in de algemene leden vergadering.
  • Het bestuur behoudt de mogelijkheid om een lid de wedstrijden en/of trainingen te ontzeggen als er niet tijdig betaald is.
  • Als je onvrijwillig een gedeelte van het seizoen niet kan trainen of voetballenkan er een verzoek bij de penningmeester voor gedeeltelijke teruggave van de contributie worden ingediend. Teruggave kan alleen als je door een blessure niet meer kan voetballen. Het seizoen wordt hierbij ingedeeld in voor en na de winterstop. Alle verzoeken worden in het bestuur besproken. (contact gegevens penningmeester, zie de svaurora.nl)
  • Ieder lid is verantwoordelijk voor voldoende saldo op zijn rekening als er geïncasseerd wordt. Aurora zal minimaal 1 week voor het innen van de contributie u middels een mail op de hoogte stellen.

Persoonsgegevens

• Bij verandering van de persoonlijke gegevens is het lid verplicht sv Aurora op de hoogte te stellen. Dit altijd per e-mail doorgegeven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stoppen bij sv Aurora

• Beëindiging van het lidmaatschap moet vóór 15 mei schriftelijk opgezegd worden. Is dit niet het geval dan gaat aurora er vanuit dat je nog een seizoen speelt en zal de contributie voor dat seizoen betaald moeten worden. Om op te zeggen stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwillige taken

• Aurora is een vereniging welke alleen kan bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Daarom kan het zijn dat je wordt ingedeeld voor het rijden, wassen van wedstrijdkleding, mee organiseren van activiteiten en/of het draaien van een bardienst.

Wedstrijdkleding

• Bij sommige teams betaald het lid zelf de wedstrijdkleding.
  • Kleding die u krijgt van de vereniging dienen na het seizoen weer ingeleverd te worden, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt. Mocht er schade aan de kleding zijn dan kan de vereniging dit op u verhalen.

AURORADAG '24

inzetAfgelopen zaterdag werd de jaarlijkse AURORADAG georganiseerd door de Jeugdcommissie van onze vereniging. Ruim 100 jeugdleden waren aanwezig op deze bijzondere dag voor SV AURORA. Het was weer een groot succes zowel voor de aller kleinste als grotere jeugdleden.

Transfer update (nr. 1)

Luuk vd BroekLuuk van den broek keert terug bij SV Aurora! De 18 jarige doelman die de hele jeugd bij ons doorliep keert terug nadat hij het afgelopen jaar bij Bunnik ‘73 speelde.

Welkom terug Luuk!