Herinnering betaling contributie '20-'21.

contributie1 300Eerder verzocht onze penningmeester uw contributie over het seizoen '20-'21 te betalen. Nog niet iedereen heeft aan dit verzoek voldaan. Misschien is dit verzoek aan uw aandacht ontsnapt en verzoeken wij u de contributie zo spoedig mogelijk over te willen maken. Ook SV AURORA moet aan haar financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen.

Voor uw medewerking zeggen wij u dank.

Kijk hier voor tarieven Seizoen '20-'21.

Winterbeelden Sportpark

Veld winter 200Heelaas nogsteeds geen voetbal op ons Sportpark, maar wie vanmorgen een wandeling maakte langs de velden trof deze  prachtige beelden aan.

Kijk hier voor foto's.

Oorkonde Auroreaan '21 voor Sebas & Joost

Vanavond ontvingen Joost en Sebastiaan uit handen van voorzitter Wijbe Douma de oorkonde van AUROREAAN 2021. Na een a 200korte toespraak van Wijbe die de twee Auroreanen bedankte voor hun inzet voor onze club sv Aurora.
Met name de feestavonden die zij al ruim 23 jaar organiseren waardeert het bestuur enorm. Ook de leden van sv Aurora waarderen hun enthousiaste, positieve en gezellige feestavonden die zij organiseren. Altijd volle bak in het clubhuis en nu ook bij de virtuele RiRaRollade Kerstborrel '20. Onder goedkeurende blikken van Sebastiaan timmerde Joost de oorkonde eigenhandig aan de "Wall of Auroreanen".

Kijk hier naar de foto's.

Nieuwjaarstoespraak 2021

Logo AURORA kleur 1 150x180Een gelukkig en aangenaam 2021
Het abnormale coronajaar 2020 is voorbij. We hebben veel geleerd, zoals thuiswerken, virtueel overleg, gebruik van sociale media, online winkelen, etc etc. We hielden voor het eerst in de 90 jarige geschiedenis van Aurora, een digitale Algemene Ledenvergadering! Zelfs onze jaarlijkse RIRArollade was erg enthousiast en succesvol via ‘zoom’ i.s.m. met het Wapen van Werkhoven.

Zéér geslaagde digitale Kerstborrel.

SEbas en JoostHet was heel anders dan de voorgaande 22 edities van de SV AURORA KERSTBORREL. Door de coronamaatregel werd de 23e editie digitaal georganiseerd. Presentatoren Sebas en Joost stonden voor de camera's alsof het hun dagelijks werk was. Ontspannen zo ook de sfeer maar totaal anders dan we gewend zijn als in ons clubhuis.