Indeling Seizoen '21-'21 bekend.

KNVBDe indeling voor het nieuwe seizoen '21-'22 is bekend. Alle Krommerijn verengingen in één wedstrijdpoule. Het verzoek van de Krommerijn verenigingen aan de KNVB is gehonoreerd. U kunt weer genieten van vele streekderby's en uiteraard gaan we de stand om de Krommerijn Beker ook weer bijhouden.

Verslag AURORA MO13-1 - SAESTUM MO13-1

logo 200Aurora MO13-1 - Saestum MO13-1 7-4
Zaterdag 19-06-'21

Deze zaterdagochtend 19 juni 2021 mochten onze meiden aantreden voor de derde wedstrijd in de Regiocup. Nu we het licht aan het einde van de Corona tunnel zien zijn de meiden blij weer om het eggie te kunnen voetballen.

Komt een een Regiopoule, seizoen '21-'22?

alle clubs 200SV AURORA heeft namens alle  voorzitters van de buurtverenigingen  (Bunnik '73,s.v. Odijk, v.v. Schalkwijk,v.v. 't Goy en SVF) een verzoek bij de KNVB ingediend om alle buurtverenigingen, waaronder Patria , FC Driebergen, Austerliz, DEV Doorn, HDS en Saestum, in te willen delen in een regiopoule.
Alle genoemde verenigen komen in het nieuwe seizoen uit in de 4e klasse zaterdag en wat zou het mooi zijn om een indeling hierop aan te passen.

ORANJE FESTIVAL groot succes.

Oranje 1 250Onder heerlijke weeromstandigheden vond het ORANJE FESTIVAL dat i.s.w.m. de KNVB door SV AURORA georganiseerd werd. Ruim 100 jeugdspelers en speelsters deden mee. Op het veld was een voetbalparcours uitgezet dat door de jeugd vol enthousiasme werd ontvangen. Zij deden erg hun best om de onderdelen snel onder de knie te krijgen en goed uit te voeren.

SV AURORA Senioren Dames stoppen.

VRLaatsteTraining 030621 250Dames van SV AURORA trainde vanavod voor het laatst. Na ruim 9 seizoenen in competitieverband te hebben gespeeld stopt het hier. Dus volgen seizoen is er zoals het er nu naar uitziet geen senioren Dames elftal meer. Erg jammer maar SV AURORA koestert de mooie herinneringen van al die seizoenen en wenst alle speelsters het beste voor de toekomst in welke sport dan ook.