Uitstel presentatieavond nieuwe tenues

Logo AURORA kleur 1 kleinWerkhoven, 19 September 2018

Namens het bestuur en de sponsorcommissie van SV Aurora moeten we tot onze spijt mededelen dat de bijeenkomst op vrijdagavond 21 september niet door kan gaan. Niet alle tenues zijn deze week op tijd in Werkhoven af te leveren, ondanks de inzet van alle betrokkenen. Het (unieke) sublimatieproces duurde langer dan verwacht.

Verslag AURORA JO9-2M - HOUTEN JO9-6M

Houten 3 200Zaterdagochtend 15 september mochten onze jonge meiden van de JO9-2M aantreden voor een (beker)wedstrijd tegen Houten JO9-6M. Het was windstil op het sportpark, het zonnetje kwam langzaam door de wolken heen. Prima voetbalweertje deze ochtend. De pionnen werden uitgezet en de doeltjes klaargezet, zodat de bal klokslag 08:30 uur kon gaan rollen.

Geweldige start AURORA Voetbalschool.

Voetbalschool 200Zondag 8 september '18 was het dan eindelijk zover, start van de AURORA Voetbalschool. Ruim 40 jeugdleden hadden zich opgegeven om de komende weken hun voetbalvaardigheden te verbeteren zo niet aan te leren. Keurig in blauwe SV AURORA Voetbalschooltenues presenteerde de jeugdleden zich op het veld waar de staf o.l.v. oud trainer Gerard Pouw de kinderen stond op te wachten.