Verslag VOP 1 - AURORA 1

VOPAURVerslag VOP 1 – AURORA 1 2-2
Zaterdag 24 februari 2024

Vanmiddag trad AURORA aan tegen subtopper VOP uit Amersfoort. VOP zou bij een goed resultaat blijven meedoen in de strijd om de 2e periodetitel . AURORA wilde na de laatste twee gewonnen wedstrijden een goed vervolg geven door ook hier met 1 of 3 wedstrijdpunten te vertrekken.

Pupil van de Week Fije van Essen bedankt AURORA 1

Fije 3Deze week was ik pupil van de week. Eerst mocht ik bij de teambespreking zijn. Toen de wedstrijd begon, mocht ik de aftrap nemen. Ik mocht scoren en dat was heel leuk. Tijdens de wedstrijd zat ik in dug out naast de wissels (o.a. naast Lukas Baan, die ook mijn begeleider is bij Jong Nederland). In de eerste helft heeft Bas v.d.. Hoeven gescoord, ik vond de goal mooi. Toen de tweede helft voorbij was, viel een man van Faja neer op de grond. Hij was moe.

Dank je wel Aurora 1, voor de voetbal met jullie namen en voor de heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele leuke middag!

Groetjes,
Fije

Kijk hier naar Fije's fotoalbum.

Verslag AURORA 1 - FAJA LOBI KDS 1

AURFAJVerslag AURORA 1 – FAJA LOBI KDS 1 1-0
Zaterdag 10 februari 2024

AURORA kende voor deze wedstrijd grote personele problemen. Door verschillende redenen waren een aantal spelers niet beschikbaar voor dit inhaalduel. De selectie werd aangevuld met twee spelers van de JO17, twee spelers van 2e za en 2e zo en een van het 3e zo.

Verslag AURORA 1 - SVP 1

AURPANVerslag AURORA 1 – SVP 1 3-2
Zaterdag 3 februari 2024

Vanaf het hoofdveld was de muziek van de carnavalsoptocht goed te horen. In de Vergeten Hoek, zoals Werkhoven in carnavalstijd heet, was het feest. Het hele weekend carnaval dat al sinds jaren één week voor het echte carnaval in de Vergeten Hoek wordt gehouden.

Van de schrijvende supporter

1 schrijvende supporterZaterdag 27 januari was de uitwedstrijd van Aurora tegen SVMM uit Maarn, net achter Doorn. Richard en ik hadden besloten om weer eens naar de rood witte formatie te gaan kijken. Was weer even geleden en wij hadden zoiets van, als wij komen kijken gebeurt er altijd wat. Is wel mooi om te zien hoeveel supporters er altijd zijn bij de wedstrijden van Aurora. Of hebben de vrouwen van de supporters zoiets van, ga jij maar naar het voetballen kijken, want dan heb ik ook rust!!!!