SV AURORA genomineerd Club van het Jaar '21

URD817A2A97 00001 1SV AURORA is genomineerd voor de Club van het Jaar 2021 en dat is mooi. Vele verenigingen uit het land zijn SV AURORA voorgegaan om mee te dingen naar de uitverkiezing "Club van het Jaar '21".

Jullie medewerking is van groot belang door een stem uit te brengen op SV AURORA. Dat gaat heel eenvoudig door je stem uit te brengen door op het logo te klikken links op deze pagina.
Laat SV AURORA zien waar het groot in kan zijn en doe mee!

Uitleg Club van het Jaar klik hier.

Jos Mulder Kromme Rijn Competitie '21

Aankondiging 300

Door het uitblijven van versoepelingen omtrent de corona maatregelen heeft het organisatieteam van de JOS MULDER KROMMERIJN Competitie '21 helaas moeten besluiten dat deze competitie definitief niet gespeeld kan worden.

Groot Veld onderhoud

Google earth 10 04 21 300Vanaf komende maandag 12 april '21 gaan het Sporthuis aan de slag met groot onderhoud aan het tweede veld. Hierbij zal de bovenlaag van het veld geschraapt worden en doen ze vast nog veel meer om ervoor te zorgen dat er na 12 weken weer een mooie mat ligt!

Voetbal clinic groot succes.

VoetbalClinic 250Vanmorgen werd o.l.v. Harold Valkenburg (trainer selectie AURORA) een Voetbal clinic voor de jeugd georganiseerd. Drie sessie van een uur voor de Jeugd t/m 13 jaar. Het mooie weer werkte prima mee voor dit spektakel. Het enthousiasme straalde er vanaf bij de speelster en spelers.

Herinnering betaling contributie '20-'21.

contributie1 300Eerder verzocht onze penningmeester uw contributie over het seizoen '20-'21 te betalen. Nog niet iedereen heeft aan dit verzoek voldaan. Misschien is dit verzoek aan uw aandacht ontsnapt en verzoeken wij u de contributie zo spoedig mogelijk over te willen maken. Ook SV AURORA moet aan haar financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen.

Voor uw medewerking zeggen wij u dank.

Kijk hier voor tarieven Seizoen '20-'21.