Saestum maatje te groot voor onze JO9-2M

Saestum 1Afgelopen zaterdag 10 november reisden onze meiden van de JO9-2M af naar Zeist voor een wedstrijd tegen Saestum. Via een prachtige toeristische route, met bomen en bladeren in de meest prachtige kleuren, arriveerden we op het sportcomplex in Zeist. Na onze overwinning van vorige week gingen onze meiden proberen op het kunstgras van Saestum wederom een prachtig resultaat neer te zetten.

Verslag AURORA 1 -'sGRAVELAND 1

cc700 klein 1AURORA1 - 's GRAVELAND 1 3-2
Zondag 4 november 2018

Voor aanvang van deze wedstrijd ontving Sander de Bruin uit handen van Voorzitter Wijbe Douma een jubileumshirt uitgereikt. Uitkomend in het 1e Eltal scoorde Sander twee weken geleden zijn 125e doelpunt. Een unieke prestatie die AURORA niet zomaar voorbij liet gaan.

4e Voetbalschooldag

Voetbalschool 04 11 18 056Vanmorgen fris maar veel zon begonnen weer veel jeugdspeler(ster)s aan de alweer 4e Voetbalschooldag. Naast de vele deelnemenrs ook veel ouders en andere familieleden aanwezig. Gerard Pouw had samen met de andere begeleiders weer veel oefenstof voor de deelnemers die enthousiast aan de onderdelen deelnamen. Vermoeid maar tevreden kregen ze na afloop limonade en konden ze even bijkomen.

Verslag AURORA JO9-2M - SPORTING '70 JO9-4M

Sporting 3aPuike wedstrijd van de JO9-2M

Deze zaterdagochtend 3 november 2018 stond de thuiswedstrijd tegen Sporting '70 op het programma.
Om 08.00 uur arriveerden onze bezoeksters uit Utrecht op ons sportcomplex. De dauw lag nog op het veld, de gevoelstemperatuur was laag, maar de motivatie bij onze meiden hoog. De warming-up werd onder leiding van Fenne afgewerkt en onze meiden stonden klokslag 08:30 uur klaar voor een heerlijke pot voetbal.