Van het Bestuur: Corona regels update

corona update Detailfoto 2021 2Beste leden,

Er is licht aan de horizon; we kunnen weer met elkaar sporten.
Eindelijk kan iedereen weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen en zonder avondklok.
De sport is van essentieel belang voor een gezonde samenleving. En helemaal in de strijd tegen corona waarbij sporten en bewegen aantoonbaar preventief werkt tegen een ernstig ziekteverloop bij besmetting én actief bijdraagt aan het voorkomen van mentale problematiek.

Nieuwjaarswensen 2022

nieuwjaarVoordat wij elkaar weer zien

Het jaar 2022 is begonnen en om ons heen hoorden we en lazen we hoopvolle berichten.

Wij (Egbert, Ton, Tom en Wijbe) wensen jullie alle goeds op het gebied van gezondheid, vriendschap, relatie, sportiviteit en zin-vol leven.

AEDLogo AURORA kleur 1 klein 50

De AED is te vinden in het halletje tussen de voetbalkleedkamers 3 en 4. Dit gangetje komt uit bij de tennis. Tennisleden kunnen de deur naast de ASB-ruimte gebruiken om de AED te pakken.