Kom bij de mini’s van s.v. Aurora!

Mini 08-10-16 1 250Is uw kind geboren in 2010 of 2011 en vindt hij/zij het leuk om te voetballen, kom dan bij de mini's van s.v. Aurora.
Iedere zaterdagochtend van 10.00 - 11.00 uur worden er, onder begeleiding, allerlei leuke voetbalspelletjes gedaan op het trainingsveld.
Daarnaast worden er regelmatig onderlinge toernooien en wedstrijdjes gespeeld met en tegen de buurverenigingen.

Lijkt het je wat voor je zoon/dochter kom dan gerust eens langs om te ervaren of je kind het leuk vindt. Proberen mag altijd!
Verder informatie en aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(ook bij proberen graag eerst even aanmelden)

Mini's pagina klik hier.

Mini 08-10-16