Afdrukken

Verslag 't GOY 1 - AURORA 1 (oefen)

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

28 augustus 2007

De voorbereiding op het nieuwe seizoen werd door AURORA afgesloten met een oefenwedstrijd tegen ’t GOY 1. Opvallend was de gedrevenheid van AURORA. Het stoorde direct de aanval van ’t GOY en zette veel druk op de verdediging van ’t GOY. Al na 5 minuten schoot Martijn Verkerk de 0-1 tegen de touwen. Martijn had maar een half kansje nodig om 10 minuten later de 0-2 binnen te schieten. AURORA gaf achterin niets weg en speelde bal goed rond naar de vrijstaande mensen. Uit een vrije trap van Freek van Kooten kroop Roy Beemer voor zijn man en kopte de 0-3 binnen. Kort daarna kopte Clint de Ligt een voorzet van Martijn Verkerk in het doel. Na eerst een mooie kans te hebben gemist kon Martijn Verkerk een assist van Roy Maarse in tweede instantie hard tegen het touw schieten. Met de ruststand van 0-5 liet AURORA de teugels een beetje los in de tweede helft.

Bas van der Hoeven was dicht bij een doelpunt maar zijn schot ging niet langs het doel. In een poging om Clint de Ligt het scoren te beletten gebruikte een verdediger van t GOY zijn hand en floot de scheidsrechter voor een strafschop. Koen Mulder benutte de penalty feilloos. De verdediging was kansloos toen Martijn Verkerk alleen op de keeper af ging en de attent meegelopen Clint de Ligt de kans gaf om de 0-7 aan te tekenen. Zijn vierde doelpunt van de avond schoot Martijn Verkerk 10 minuten voor tijd langs de keeper waarna hij net voor het eindsignaal een mooi afstandschot hard op de lat schoot.

Scoreverloop:
5.) 0-1 Martijn Verkerk
17.) 0-2 Martijn Verkerk
27.) 0-3 Roy Beemer
29.) 0-4 Clint de Ligt
40.) 0-5 Martijn Verkerk
72.) 0-6 Koen Mulder (pen.)
75.) 0-7 Clint de Ligt
80.) 0-8 Martijn Verkerk

Opstelling:
Erik Jan Daalhuizen, Roy Maarse, Thijs van de Brink, Koen Mulder, Edwin Snel (45. Sebastiaan Koster) Clint de Ligt, Freek van Kooten (35. Koos Verkerk), Jim van de Hoeven (73. Edwin), Bas van de Hoeven, Martijn Verkerk, Roy Beemer (56. Freek).