Afdrukken

Dikke overwinning voor de meiden van de JO9-3M

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

DVSU 2 200Zaterdagochtend 10 maart mochten de meiden na een winterse periode weer gaan voetballen. De Siberische kouwind heeft ons kikkerlandje verlaten en deze ochtend speelden we bij zo'n 12 graden tegen de meiden van DVSU JO9-6M. Met alle 10 de meiden aanwezig hadden we genoeg om door te wisselen en om 08:45 uur ging de bal rollen.

Omdat DVSU ook rode tenue's heeft speelden wij deze ochtend met hesjes aan. Met Alicia de eerste helft op doel gingen de meiden goed van start. Er werd goed druk gezet en via goals van Tessa wisten we op een verdiende 2-0 voorsprong te komen. Nog voor rust wist DVSU de spanning terug te brengen door de aansluitingstreffer te maken (2-1). Met een voorsprong gingen we de rust in en genoten de meiden van de vertrouwde fruit-vitaminen. De enige opdracht ter verbetering was voor de tweede helft dat er iets meer felheid getoond mocht worden. De meiden gingen soms te veel mee in het lagere tempo van de tegenstander en lieten daardoor soms het kaas van het spreekwoordelijke brood eten. Het vertrouwen was echter voldoende aanwezig om deze wedstrijd winnend af te gaan sluiten. Alicia verruilde het keepers-tenue met Fenne en vol goede moet startten we aan de tweede helft.  

Met goed spel van alle meiden was het wederom Tessa die twee keer goed in stelling gebracht werd en doeltreffend wist af te ronden (4-1). De felheid was de tweede helft terug in het spel en via goals van Alicia en Resa liepen we uit naar 6-1. De punten zaten in de tas en er kon lekker gevoetbald worden. De in grote getalen opgekomen ouders langs de lijn genoten van het spel van de meiden. DVSU counterde nog een keer naar 6-2, maar de meiden van de JO9-3M bewezen genoeg scorend vermogen in de ploeg te hebben en via Yfke kwamen we op 7-2. De laatste minuut mocht ook Danielle nog snel een keer wisselen en koud weer in het veld greep ze de laatste seconden van de wedstrijd aan om de einduitslag 8-2 op het scorebord te zetten. 

Met trots gevoel konden de penalty's genomen worden en zochten de meiden met een dikke overwinning de kleedkamer op. Volgende week mogen de meiden op bezoek bij Sporting 70. Ook daar gaan we uiteraard voor de volle winst. De vele enthousiaste ouders langs de lijn bedanken wij voor hun support. Tot volgende week!  

Een trotse JO9-3M supporter. 

DVSU 1

DVSU 2

DVSU 3

DVSU 4

DVSU 5

DVSU 6