Verslag ORANJE WIT 2 - AURORA 3 BEKER

opst 200ORANJE WIT 2 - AURORA 3 1-6
1/8 finale Beker
Donderdag 11 april 2018

Het derde kwam afgelopen woensdag in actie in de 1/8ste finale van de beker hieronder het “beknopte” verslag.
Het was woensdag 10 april Champions League avond, de avond van Real vs Juve, de avond van Bayern vs Sevilla, maar ook de avond van Oranje Wit 2 vs Aurora 3.

Het is al april en de dubbel ligt nog steeds op tafel dus vanavond wordt het erop of eronder. Voor de wedstrijd was er wat onduidelijkheid in welke kleuren oranje wit zou spelen er werd groen genoemd maar ook geel en blauw, maar het bleek uiteindelijk wit oranje te zijn.
Roel Pennewaard was afwezig (wegens spierpijn en blaren, Paul had een rukarm en Bolle moest bijkomen van een weekend ECHT stappen.
Even dacht oranje wit (of wit oranje) zonder keeper aan te vangen, maar na een grondige analyse van de warming up van het Rode sterrenensemble werd dit idee al snel de vuilnisbak in gebonjoured. Het totaalvoetbal van de werkhovenaren maakte voor het al goed en begonnen was dus al indruk. Uiteindelijk kwam daar dus toch een keeper uit het stof vandaan.
Toen de wedstrijd uiteindelijk begon, na lang oponthoud omdat de keeper nog een broodje bal naar binnen moest werken, was het Glenn die de ban brak 0-1!
In de gelederen van Oranje Wit hadden zij de witte Keniaan het bleek een trainingsmaatje van die bliksemschicht uit Jamaica, Wilbert heeft er slecht van geslapen.
Maar Oranje-Wit liet zich niet kennen en ging door. Al snel stond daarom de 1-1 op het scorebord. Symbolisch natuurlijk, want hightech apparatuur kennen ze daar niet. Je kon er geen eens pinnen, maar dat later.
Vlak voor rust was het Kip die de 1-2 in het doel joeg! Daarna kreeg bovengenoemde DE kans op 1-3, maar zijn schot miste kracht. Ben benieuwd of die zaterdag uberhaupt met zijn pijlen het bord haalt, want schieten / gooien is niet zijn sterkste kant, citaat Beemer!
In de rust werd Kinky naar de kant gehaald om hem wat adem te geven voor de taak die zaterdag op hem staat te wachten in de studio van Fox Sports.
Weer terug gekomen op het veld bleek oranje wit nog wat extra mankracht te hebben laten aanrukken de nummer 4, een mix van paardenhaar werd op glenn geplaatst en de nummer 9 die aanzienlijk meer tijd achter de frituur heeft doorgebracht dan menig spelend lid van Aurora.
Na de rust en wat omzettingen van ons tactisch genie Gilles zette Aurora de wedstrijd naar zijn hand.
Uit een corner een penseelstreep van kunstenaar CdL7 kopte Beemer de 1-3 verwoestend binnen, de 1-4 van Tunesia (Hugoal) volgde na goed doorzetten van Glenn snel. Glenn maakte er daarna zelfs nog 1-5 van, voordat hij naast zijn schoenen ging lopen besloot Gilles om hem er maar snel uit te halen voor Tommy Striker.
Zwabber de Zwabber Mark probeerde het daarna nog een keer je zag hem een klein huppeltje nemen en wist dat er geschoten ging worden, afgelopen zondag werd dezelfde poging gepromoveerd tot ingooi voor de tegenstander echter deze keer was de bal zowaar tussen de palen. Striker bepaalde de eindstand uiteindelijk op 1-6 na toch wel een heerlijke actie van de rechterkant dat mag ook wel eens gezegd worden, hij draaide om twee spelers heen als een volleerde balletdanser. En Maarse vraagt u zich dan af, Ja die deed ook mee...
Na de stijlvolle overwinning werd het publiek bedankt voor de aanwezigheid het leek echter alsof we in de krekelschuur stonden van de heer de Jong. Gelukkig hadden we onze daverinwekkende muziek installatie meegenomen om het dak eraf te blazen met DJ Boydjo en mc Bolle. De rook machine is thuisgebleven op last van de brandweer.
Tot slot wil ik u allen die dit bericht helemaal hebben uitgelezen (chapeau) uitnodigden om zaterdag 18:00 de Eretribune te kijken, hierin zullen Kinky Willy en Lucie lasso von Leeuwen onze belangen behartigen in de strijd om de overwinning van de KampioensKoorts actie.

Tot de kwartfinale!

opstelling