"Schiet hem van de fiets"

training 1a200Op dinsdag 22 mei van 1900 uur tot 20.00 uur houden we weer onze jaarlijkse slottraining met alle keepers die dit seizoen bij mij hebben getraind.

Aan het slot van de training gaan we weer het spel doen “schiet hem van de fiets af” met Joris Verkerk ieder geval op de fiets. We moeten nog even kijken of Pieter Dorrestein hierbij ook aanwezig kan zijn om op de fiets te zitten.  Als er mensen zijn die een beetje kunnen schieten mogen ook even komen vuren. Graag tijdens de training bij mij melden hiervoor. Na afloop eten en drinken we wat in de kantine en sluiten het seizoen af.
Ik vindt dat jullie trots op jullie zelf kunnen zijn hoe jullie allemaal stuk voor stuk beter zijn geworden, door elke week te komen trainen en 100 procent inzet te geven tijdens de trainingen.  We krijgen regelmatig complimenten van andere clubs dat Aurora altijd goede keepers heeft, dus we zijn goed bezig met zijn allen.
Volgend seizoen blijf ik ook jullie trainer en gaan er weer een mooi jaar van maken.
Ieder geval iedereen en ook de club Aurora bedankt weer voor het mooie seizoen.

Keeperstrainer.training 1a