Verslag BUNNIK '73 JO17-2 AURORA JO17-1

Ruststand                                            0 - 3
   2e helft 65e, 68e, 78e "Man of the Match" CHRIS
Eindstand 0 - 6

CHRIS ”SHOW” KWARTIERTJE, SPETTEREND SLOTSTUK IN BUNNIK!!!!!

Na een vakantie periode van twee weken, mochten de boys en girl van de JO17 weer aan de bak. Vandaag stond de derby tegen Bunnik op het programma. De spelers reden lekker lui en riant met de rij-ouders mee, leider hans pakte de fiets op deze zonovergoten zaterdagmiddag. De meeste spelers hadden bijna 3 weken niet getraind, dus was het afwachten hoe ze aan de start zouden verschijnen. De coach was in ieder geval WEL fit vandaag. Hij was al vroeg aan het hardlopen en stond al weer vroeg langs de lijn bij zijn dochter. Goed voorbeeld doet volgen zullen we maar zeggen. De meest spelers hadden met het gezelligheidstoernooi, die avond ervoor, meegedaan en waren niet geheel oksel fris.
Helaas hebben we begrepen dat Just en Marijn na dit seizoen stoppen met het voetbal, vanwege hun langdurige blessures, vandaag deden ze dan ook niet mee, al was Just er wel om zijn team aan te moedigen. Met wat extra verse krachten moest het karwei vandaag geklaard worden.
Op het derde veld van Bunnik, waar ik ook vele kilometers heb gemaakt, werd afgetrapt. ( overigens moet gezegd worden dat de grasvelden er geweldig bij liggen in Bunnik, er zijn foto’s van!!) Direct was al te zien dat wij nog niet helemaal wakker waren er gebeurde in de beginfase niet veel en Bunnik had het betere van het spel in deze fase. Bunnik kon kleine speldenprikjes uitdelen, maar keeper Jesper, kon ook in slaperige toestand zijn doel schoon houden. Wij konden af en toe er uit counteren, maar de precisie was er nog niet waardoor passes niet bij de juiste kleur kwamen en Bunnik weer kon overnemen. Het gras had trouwens wel iets korter gemogen, toch nog een minpuntje over de verder voortreffelijke grasmat.  Omdat Bunnik ook zijn kansjes niet konden verzilveren, zag je naarmate de eerste helft vorderde dat de manschappen uit hun korte slaap ontwaakten en scherper werden in de duels. Na bijna een half uur spelen probeerde Paul het maar eens van afstand en zijn schot ging er prachtig in. We stonden voor en hopelijk was dit de aanzet naar meer doelpunten. Niet veel later was het een steekballetje van Paul, die daarmee Joris vrij voor de keeper zette. Zodat Joris beheerst kon afronden en ons op 0-2 kon zetten. Bunnik probeerde, onder toeziend oog van oud burgermeester Hans Martijn Ostendorp en tegenwoordig Directeur bij De Graafschap, wanhopig het tij te keren, maar wij denken dat Hans Martijn vandaag kwam om de verborgen talenten bij Aurora te scouten. Dat talent zou zich vandaag nog laten zien…..
Het was Zeb die op slag van rust prachtig een voorzet met het hoofd binnen kopte en ons op een riante 0-3 ruststand zette.
De rust werd gebruikt om de boel op te frissen en het team klaar te stomen voor de tweede helft. De tweede helft begon zoals de eerste helft ook begon. Bunnik drong meer aan en zette ons het eerste kwartier onder druk, maar het echte venijn en killersinstinct ontbrak vandaag bij de gastheren. Het vele publiek maalde daar niet om want het genoot volop van de zon. Toch zou het publiek nog een tropische verassing krijgen, want na een dik kwartier spelen slopen de krachten uit het Bunnikse team en konden wij weer wat sterker worden, allen de scherpte was er bij ons ook uit. Ballen vlogen over of naast of waren een eenvoudige prooi van de Bunnikse keeper. Zo kabbelde de tweede helft voort, we kregen nog wat corners maar ook daar wisten we vandaag geen raad mee. Totdat de gelegenheids linksbuiten Chris het welletjes vond en tot ieders verassing zijn eigen ”Chris kwartiertje” inluidde. Zijn eerste doelpunt scoorde Chris koelbloedig door de keeper mooi uit te spelen en daarna eenvoudig kon afronden, een paar minuten later soleerde Chris weer op de keeper af, maakte een schijnbeweging en scoorde zo zijn tweede. Maar een echt talent maakt een hattrick en zo scoorde Chris weer 3 minuten later zijn derde en daarmee, zelfs binnen 6 minuten een zuivere hattrick. Daarmee was een tropische verassing geboren en kreeg Chris, nadat de Directeur van De Graafschap zijn naam dik in zijn scoutingsboekje had geschreven, in de 78e minuut een terechte publiekswissel. Het publiek werd dus dik verwend met deze tropische verassing en mooi einde van de wedstrijd. Uiteraard jammer voor Bunnik en hun aanhang, maar het was de dag van en show van super talent Chris. Zo zie je maar weer wat drie weken niet trainen en een zwemblessure allemaal teweeg kan brengen.
Gefeliciteerd, nog twee wedstrijden om een mooie eindklassering te bereiken!!

Bunnik 1

Bunnik 2