Met de bus mee naar de BEKER-FINALE

Bus 1 200Zondag 3 juni is het zover!
De mannen van Aurora 3 gaan hun belangrijkste wedstrijd spelen uit hun hele voetbalcarrière. Ze kunnen Nederlands kampioenen worden van de 4de 5de 6de en 7de klasse regio West 1&2 beker voetbal.

Daarbij hebben ze jullie hulp ook nodig!
Er is een bus geregeld. Wil je mee met de bus? Vertrek 13.45 van Aurora. Rond de klok van 19.30 weer terug naar Werkhoven. Bij een volle bus zullen de kosten rond 10 euro pp liggen. Als je mee wilt laat het dan hieronder weten of stuur een berichtje naar Roel Pennewaard (06-53 77 33 90)
Er is een maximum van 70 personen dus laat het snel weten!
Als je met eigen vervoer komt is het adres Randhoornweg 100 in Uithoorn. Tot zondag 3 juni en neem jullie sjaal mee!!

Ps. Komende zondag is het D-day voor de mannen van 4 die voor velen een jongensdroom in vervulling kunnen laten gaan. Kom ze aanmoedigen bij hun uitwedstrijd om 10:30 tegen het altijd lastige Houten 7.