Felicitaties KAMPIOEN AURORA 4

Aurora 4 200Ons vierde elftal is olv coach Jan Willem Spithoven kampioen geworden, nadat MSV ondanks het veel betere doelgemiddelde twee dure punten verspeelde bij Hercules.
Zondag 26 mei 2018 was de kampioensdrukte van Werkhoven naar Houten merkbaar:

Met auto’s en fietsen trokken de vele supporters naar Houten waar op het mooie groene hoofdveld de 28 spelers (zonder aanvoerder Peter Verkerk en Peter Beemer) de druk van zich af probeerden te schudden en de al wat oudere gespannen spieren en pezen losmaakten. Om half 11 begon de kampioensstrijd waarin Houten 7 zich niet zomaar gewonnen gaf, zodat Jan Willem pas later in de wedstrijd alle spelers hun sportieve bijdrage kon laten leveren.
De dug-out van Aurora was overvol en op de tribune was het een topdrukte! Ook de sponsor, Arjan Lam van het Hart van Werkhoven’, was getuige van dit prachtige succes.
Onder luide aanmoedigingen van vaders, moeders, kinderen (HUP PAPA!) en spelers, trainer en leiders van Aurora 1, 2 en 3 werd de wedstrijd en de drie punten langzaam naar de trotse kampioenen toegetrokken. Het “Wij zijn Aurora” galmde over sportpark “Oud Wulven”. Door de rode wolken vuurwerk was er geen Houtens blauw meer te zien.
Onze clubfotograaf en webmaster Peter Beemer heeft prachtige sportieve (sfeer)beelden gemaakt (zie website).
Wij zijn als bestuur bijzonder trots op deze geweldige prestatie. Drie weken geleden zag het er nog niet naar uit dat Aurora nog een kampioenschap zou binnenhalen. Het team bleef erin geloven en wachtte op de zo gewenste misstap van onze vrienden uit Montfoort.
Terwijl ons eerste elftal de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Schalkwijk met 4-3 won, vierden de ‘oudroreanen’ met de 69jarige Gerard Veldhuizen in de gelederen hun welverdiende kampioenschap. Dat Aurora feest kan vieren is inmiddels (na het gezelligheidstoernooi en het kampioenschap van het derde) wel duidelijk. Iedereen, inclusief de buurt, heeft intens kunnen meegenieten met deze ongekende prestatie.
Ook ‘de Chinees in de buurt’ was blij met dit kampioenschap.
Wij hopen dat we ook volgend seizoen na de training tafels, stoelen en kannen te kort komen en dat Jan Willem erin slaagt de contracten te verlengen.
Niet iedereen kan tot zijn zeventigste voetballen, maar de 55 jaar moet toch lukken.
Dank mannen van het vierde, jullie hebben de SV Aurora dit seizoen nog meer kleur gegeven.
Namens alle (jeugd)leden, spelers, supporters en bestuurvan harte gefeliciteerd. Ook dit kampioenschap van de reserve 7e klasse KNVB nemen we mee in de historie en ‘wall of fame’ van SV Aurora.

Wijbe Douma, trotse voorzitter

Aurora 4 3