AURORA 3 toch winnaar KNVB Beker!

FinalleKNVBBekerVia de Officiële SV AURORA Facebook pagina heeft u misschien al vernomen dat de tegenstander van AURORA 3 tijdens de KNVB Beker Finale op 3 juni '18 in Uithoorn, uit de bekercompetitie is gezet.

RKvv VELSEN 8 won de finale met 3-1 en nam de KNVB Beker mee naar Velsen. Na nu blijkt dat VELSEN 8 gesjoemeld heeft met niet speelgerechtigde spelers waardoor AURORA 3 door de KNVB alsnog tot winnar is uitgeroepen van het Bekertoernooi.
Het is natuurlijk erg jammer dat VELSEN 8 op deze mannier de wedstrijd beïnvloed en daarmee een smet op deze Finale te weeg weet te brengen. De fairplay prijst verdient VELSEN 8 met deze onreglementaire actie niet. Terecht dat de KNVB dit gesjoemel bestraft met het verwijderen uit de Beker competitie en het teruggeven van Beker en Medailles. Voor AURORA 3 spelers is dit een schrale troost op deze mannier alsnog tot winnaar van het Bekertoernooi te worden uitgeroepen.
Na het winnen van het Kampioenschap is het elftal nu ook winnaar van de KNVB beker en schrijft het daarmee clubhistorie door de dubbel te winnen.

Onderstaand het bericht van de KNVB.

Brief KNVB1