Senioren AURORA sluiten Seizoen '17-'18 af.

Sluiting 1 200Gisterenavond werkte de trainers Henne Florie en Egbert Molenaar de laatste training van het huidige seizoen af voor de senioren van SV AURORA. Echt trainen was het niet maar een gezellig voetbaltoernooitje waaraan de beide trainers zelf meededen.

Onder een zeer ontspannen sfeer werkte de spelers en speelster de wedstrijdjes af. Er werd toch nog het nodige gelopen tijdens de wedstrijdjes en in sommige wedstrijden waren de duels competitiever dan de andere duels. Na afloop konden de senioren zich tegoed doen aan een heerlijke BBQ die ze zich goed lieten smaken. Tijdens deze avond reikte de senioren aan een aantal mensen attenties uit voor het afgelopen seizoen. Onder het genot van een drankje werd er nog volop nagepraat over het afgelopen seizoen waarbij het winnen van de Dubbel van het derde Elftal het gesprek van de avond was.
AURORA wenst een ieder een fijne vakantie.

Kijk hier voor de foto's.

Sluiting 1