Gezocht: Secretaris en Ledenadministrateur.

SECRETARIS GEZOCHTLogo Aurora ander rood2 100

SV Aurora afdeling voetbal zoekt iemand die de functie van secretaris wil vervullen.
Tijdens de algemene leden vergadering van de voetbal, september / oktober, zal de functie officieel overgedragen worden. Tot die tijd is het mogelijk om met de huidige secretaris samen te werken.

Taken zijn onder andere;

• Opstellen van de agenda en notulen van de bestuursvergadering
  • Beheren van officiĆ«le documenten
  • Meebeslissen tijdens de bestuursvergaderingen
  • Communicatie naar leden en commissies
  • Beheerder van sportlink SV Aurora voetbal
  • In- en uitschrijven Kamer van Koophandel

Tijdsinvestering ongeveer 2 tot 3 uur per week.

Lijkt het je leuk en interessant om mee te denken en te beslissen over onderwerpen die heel SV Aurora aangaan? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministrateur senioren gezochtLogo Aurora ander rood2 100

SV Aurora afdeling voetbal is opzoek naar iemand die de ledenadministratie van de senioren wil vervullen.
Je bent geen onderdeel van het hoofdbestuur en kan alles vanuit thuis beheren.
Met name aan het begin van het seizoen heb je werk om de leden goed in sportlink te zetten.

Taken zijn onder andere;

• Inschrijven nieuwe senioren leden
  • Uitschrijven senioren leden
  • Begin van het seizoen de juiste teamsamenstelling in sportlink zetten

Tijdsinvestering ongeveer 1 uur in de maand

Lijkt het je leuk om iets voor SV Aurora te doen dan is dit je kans! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.