Geweldige start AURORA Voetbalschool.

Voetbalschool 200Zondag 8 september '18 was het dan eindelijk zover, start van de AURORA Voetbalschool. Ruim 40 jeugdleden hadden zich opgegeven om de komende weken hun voetbalvaardigheden te verbeteren zo niet aan te leren. Keurig in blauwe SV AURORA Voetbalschooltenues presenteerde de jeugdleden zich op het veld waar de staf o.l.v. oud trainer Gerard Pouw de kinderen stond op te wachten.

Na een korte inleiding en voorstellen van de overige trainers ( Bernice en Ferdi Vermeulen, Chris van der Lingen, Joost Pouw en Bas de Bruin) kon het spektakel beginnen. De Jeugdleden genoten volop van de leerstof die zijn voorgeschoteld kregen en konden uitvoeren. Bij de een lukte dat sneller dan bij de ander maar met extra uitleg en hulp van de trainers had iedereen de oefenstof snel onder de knie. De komende maanden kunnen de Jeugdleden nog meer gaan genieten van de AURORA Voetbalschool.
Succes allemaal.

Kijk hier voor de foto's.