Uitstel presentatieavond nieuwe tenues

Logo AURORA kleur 1 kleinWerkhoven, 19 September 2018

Namens het bestuur en de sponsorcommissie van SV Aurora moeten we tot onze spijt mededelen dat de bijeenkomst op vrijdagavond 21 september niet door kan gaan. Niet alle tenues zijn deze week op tijd in Werkhoven af te leveren, ondanks de inzet van alle betrokkenen. Het (unieke) sublimatieproces duurde langer dan verwacht.

Het bestuur vindt dit heel teleurstellend voor u en ook voor de sponsorcommissie die zo ontzettend veel werk heeft verzet om deze presentatieavond tot een succes te maken.

U heeft wellicht de mooi vormgegeven tenues en trainingspakken digitaal al kunnen bewonderen. Anders wil de sponsorcommissie deze zeker nog aan u doorsturen.

Wij zijn en blijven enthousiast over de nieuwe en zeer fraaie Aurora-outfits. Wij vinden het representatiever om op één avond alle tenues tegelijkertijd aan de leden en sponsoren te tonen. Daarom hebben wij Vrijdag 19 oktober als nieuwe datum vastgesteld.
Trots zijn wij ook als we dan onze fanshop op de Aurora-site kunnen presenteren.

Met u, de leden en de supporters moeten we dus nog even wachten, maar op 19 oktober zal dit geduld beloond worden.

Met sportieve groet

Namens bestuur en sponsorcommissie