Officiële opening Bar

OpeningBar 200Vrijdagavond werd door voorzitter Wijbe Douma de nieuwe Bar officieel geopend. Het Bestuur had alle vrijwilligers uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje deze opening bij te wonen. De vrijwilligers zorgde er de afgelopen maanden voor dat de oude bar gesloopt en totaal vernieuwd werd.

Het resultaat mag er dan ook zeker wezen en daarom had Wijbe voor de vrijwilligers een speciaal woord van dank. Niet alleen de Bar was vernieuwd maar ook de Bestuurskamer had een totale "make over" gekregen. Voorzien van dakkapel is deze ruimte erg mooi geworden met een prima uitstraling. Niet alle vrijwilligers konden aanwezig zijn maar onder groot applaus werden alle niet en aanwezige vrijwilligers bedankt voor hun trouwe en gezamenlijke inzet voor dit mooie resultaat.

Kijk hier voor de foto's.